Lyg tokie draudimai pirtelėms iki šiol galiojo.
Kada bus galima 20 ūkių pirtelėj, tai bus galima pasidžiaugti.
Jei kas, aš juokauju, toms, kurios humoro nesupranta.
Galiojo, jei pirtelė kitoj savivaldybėj.
savaitė, 06 Bal 2021 - 14:04, parašė: Tai va, gi smagu, kai galima visur, kur norisi.
Pinotija, 06 Bal 2021 - 15:01, parašė: Pas mus kai pastovėjo patrulių postas kažkurį laiką, tai ir dingo paskui visiems laikams. Nepraleido tada manęs ir tuo baigėsi. Važiavau kelis kartus į Vln su dokumentais, irgi tikėjausi, stabdys bent kažkurioj iš 3 saviv., nebuvo. Matyt, čia daugiau teoriniai dalykai arba pasirinktinis laikas, kai stabdė. Mb važiavo į sodybą, kad žuvys prūde neuždustų, tai vienintelė kliūtis buvo nuvirtę medžiai. Dar sode dirbo, važinėjo, jis maždaug už 10 km, nieko. Aišku, turėjo visus nuosavybės dokus paruošęs. Bet jei baigėsi, tai valio, nors man asmeniškai tai tik vienas atvejis pyktį sukėlė ir išliks atminty.Dar pavargęs policininkas, sakantis "Važiuokit, ponia, važiuokit, bet bauda bus 250".
Kai aš bandžiau kažką įrodinėti..
Pinotija, 06 Bal 2021 - 15:36, parašė: Intemora , kaip jautiesi? Atsiliepk.Ai. Laikauai.vaistų prisigėriau ir numigau.
Karynka., 06 Bal 2021 - 16:37, parašė: Va tai tau. O ką geri, paracetamolį ar ibumetiną?Ibunwtiną.tas gerai skausmą nuima. Ne,nepasikiepijęs.dar nepriklauso.sakė ,per tris mėnesius. Nors jis dabar dabar sako,kas nesiskiepys ,kai mane mato pasliką ir pilką. Bent jau ne astra zeneka.