Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kas juokingiausia, kad pati vakar žvengei iš Karynkos naivumo, keldama gyventojų tankį Teksase ir Niujorke. Tai kas įmanoma mažame miestuke su mažu tankiu, tas neįmanoma virš pusės milijono gyventojų mieste. 

Nu o kas čia juokingo? Viskas lb logiška, tankis didelis, sergamumas didelis. Logiška, kad kur yra tankis ir sergamumas, yra griežtesni ribojimai. Kur nėra to, galima gyvent laisviau. Bet tai nereiškia, kad žmonės iš infekcijos židinio turi be apribojimų vežioti ligą po tas retai apgyvendintas savivaldybes vien dėl to, kad papramogautu 

Atsakyti

Nu o kas čia juokingo? Viskas lb logiška, tankis didelis, sergamumas didelis. Logiška, kad kur yra tankis ir sergamumas, yra griežtesni ribojimai. Kur nėra to, galima gyvent laisviau. Bet tai nereiškia, kad žmonės iš infekcijos židinio turi be apribojimų vežioti ligą po tas retai apgyvendintas savivaldybes vien dėl to, kad papramogautu 

Su teksto suvokimu bėdos? Apsimesk toliau  :D 

Atsakyti

Mes apie galimybę judėti, o tu apie restoranus ir koncertus. Tikrai apsimeti  :D

tai aš neturiu galimybės judėt į koncertus ir restoranus, taip kaip tu neturi galimybės judėt prie jūros. Visi kažko netekome, kažką turim ištverti ir tiek. Tai pakeis tik spartesnė vakcinacija

Atsakyti

Su teksto suvokimu bėdos? Apsimesk toliau  :D

Man ne bėdos. Tau jos. Skaityk ne tarp eilučių 

Atsakyti

Taip, supratau, kad esu tiesiog kantri. Galiu dar ilgai gyvent be savo mėgstamų pramogų, ty koncertų, spektaklių, restoranu, spa. Nes užsiimu  kitom veiklom - gamta, knygom. Man didesnė karantino problema atrodo mokyklos, ne pramogos . Nes vaikams tas namų mokymasis ir kabejimas  nuolat prie kompo, tikrai kenkia. Todėl būčiau už tai, kad pramogų ribojimai išliktų ilgiau nei mokyklų ribojimai. Tai man svarbiau atrodo 

Puiku, tau :4u:  uz kantrybe.  

Atsakyti

Noriu jūros prie Vilniaus, jeigu bus dar ateityje judėjimo ribojimai. Ir tuo pačiu noriu, kad Greisei tą jūrą panaikintų. Va tada ir pakalbėsim  :D

Oi, ne, man nereikia juros prie Vilniaus, ten amzini vejai ir ilgas saltas pavasaris, kai pas mus jau sodriai zali   medziai,  ten tik pirmieji nedrasus pumpureliai kalasi. :D

Atsakyti

Oi, ne, man nereikia juros prie Vilniaus, ten amzini vejai ir ilgas saltas pavasaris, kai pas mus jau sodriai zali   medziai,  ten tik pirmieji nedrasus pumpureliai kalasi. :D

Imkim karantino laikotarpiui, pasivaikščiojimams, kai niekur iš miesto neišleis. Vėliau grąžinsim 😄

Atsakyti

Puiku, tau :4u:  uz kantrybe.  

Bet negi ne geriau dabar dar pakentėti, kol paskiepys daug žmonių, kad paskui vasarą galėtų viskas būt laisva?

Nes kitaip čia gi bus pasaka be galo 

Atsakyti

Bet negi ne geriau dabar dar pakentėti, kol paskiepys daug žmonių, kad paskui vasarą galėtų viskas būt laisva?

Nes kitaip čia gi bus pasaka be galo 

Taigi kentėk. Visi kenčiam. Ar tau gaila, kad pasiskiepijusią mamą man leido aplankyti ir neapsuksiu šimtas penkiasdešimto rato savo nusibodusioje pasivaikščiojimo teritorijoje 😃

Atsakyti

Turbūt neveiks nuoroda, bet bandau

https://www.facebook...301308178043604

Atsakyti

Imkim karantino laikotarpiui, pasivaikščiojimams, kai niekur iš miesto neišleis. Vėliau grąžinsim 😄

Neimsiu, man lietuviska jura tinka tik birzelio-rugpjucio men., ir tai ne visada.  Nebent  imciau birzeli, kai dar ne sezonas, zmoniu nera,  o oras jau labai vasariskas, gaila, kad taip buna retai.  Paskutinius du metus labai sekesi,  bet bijau, kad tuo ir uzsibaige sekme.  :D

Atsakyti

Turbūt neveiks nuoroda, bet bandau

https://www.facebook...301308178043604

Veikia  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti