Jo, čia ji mane taip pravardžiuoja, nes baisiai įsižeidė nuo tada kai Kasiuleviciu pavadinau jos exu 😄
Supratau.
Matosi, kad labai svarbi tu, nes ir prigėrusia išvadino per Velykas. Rodo kultūrą savo, žodžiu.
Beje, citatų neprisirinkau, bet tas besidraskantis lenciūginis ne tai kad durnai, bet labiau apgailėtinai atrodo...
skaitydama mintyse pritariau, paskiau atsitokejau, supratusi, kad abi gi ne ta pati zmogu isivaizduojame po besidraskancio lenciuginio kauke.
O man ką daryt? Gerti tą kardioaspiriną ar varfarino iš tėvo pasiskolint tabletę?
Žinok, man jau dabar skauda ranką, kurią skiepys. Nu skauda fiziškai.
Tu labai isiteigi sau ryskius salutinius is anksto, gal neverta, nes apart nervu tai nieko neduos.
Pas mus siandien irgi Didzioji Diena, antras skiepas bus idurtas.
Man taip buna pries pakylant lektuvui. Kaip Pinot. Norisi stot ir begt is jo, nu nes tikrai galiu žut. Ir zinau, kad tai labai realu, o ne neaiski teorija.
Nu bet suimu save i rankas ir niekur nebegu. Pastresuoju pora valandu, ypac kylant ir leidziantis.
Bijau skrist visa gyvenima.
skaitydama mintyse pritariau, paskiau atsitokejau, supratusi, kad abi gi ne ta pati zmogu isivaizduojame po besidraskancio lenciuginio kauke.
Man ryte taip buvo 😄😄😄 tik paskui pastebėjau, kad pacituota vienoje ir toje pačioje citatoje dvi netlrės. Ir supratau, kad čia ne apie tą kalba 🤭
Jau mintyse mąsčiau, kad reikia gal parodyti, kaip cituojasi čia, nes tikrai neaišku gal. Aš irgi nemokėjau visko čia. Parodėt kaip dėti foto, pvz...