Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Man ryte taip buvo 😄😄😄 tik paskui pastebėjau, kad pacituota vienoje ir toje pačioje citatoje dvi netlrės. Ir supratau, kad čia ne apie tą kalba 🤭

Jau mintyse mąsčiau, kad reikia gal parodyti, kaip cituojasi čia, nes tikrai neaišku gal. Aš irgi nemokėjau visko čia. Parodėt kaip dėti foto, pvz...

Man atrodo, kad jos raso is senosios versijos, todel taip durnai gaunasi su citavimu.

Atsakyti

O šiaip nepykit, visoms parašyti neturiu laiko. Ačiū už didelį man skirtą dėmesį - dabar bijau, kad tik žvaigždžių liga nesusirgčiau lotuliukas.gif

Bet gi patinka tau dėmesys, titulo net norėjai kurią dieną. Ir vis parašai, kad va, kiek daug gauni. Nors realiai, tai lygiai tiek, kiek bet kuri parašiusioji.

Atsakyti

Nu ką, vėl 1100+ 

Blt, kada tas skiepas 

Atsakyti

Jo, plia, as cia pati  vyriausia brandziausia   :rolleyes:  ir be skiepo. Ir kada gausiu,  nezinia.  Ot likimo ironija.  :blink: :aggressive: :D

Džiaukis, reiškia esi pati sveikiausia  :) 

Nors skaičiau, kad Vilnius dar kartą papildė žmonių, galinčių registruotis skiepui sąrašus ir ruošiasi pildyti nuolat. Pasitikrink vėl.

Atsakyti

Nu ką, vėl 1100+ 

Blt, kada tas skiepas 

Tuoj vel uzdarys visus... 

Atsakyti

savaitė, 07 Bal 2021 - 10:05, parašė: Man atrodo, kad jos raso is senosios versijos, todel taip durnai gaunasi su citavimu.
Gal... Nes va, pacituoja ir save Anidandos vardu, ir Anidandą... toliau citatos tvarkingos.

Man buvo gavęsi kažkas tokio, kai aš tryniau kažką blogai. Lygtai.

Atsakyti

As linkusi  visus besidraskancius ( mano akimis) ignoruoti arba trolinti, priklausomai nuo nuotaikos, nes rungtynauti maratone  kieno zodis paskutinis, to ir teisybe, ne mano mados.   :D

Atsakyti

Mona, Savaite, Amadeja,Marcopolo.

Ai Mona ir Marcopolo nežinau ar laukia, lyg niekada nerašė. O Amadėja lyg irgi mėtosi, neapsisprendžia 🤔

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 07, 09:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pienė_" data-cid="72809520" data-time="1617778530"><div><p>Ar yra dar mūsų temoje, laukiančių pirmojo skiepo? Tik savaitė liko berods 🤔</p></div></blockquote><p>Mona, Savaite, Amadeja,Marcopolo.</p>

as smile.gif
Atsakyti

as smile.gif

O tu ne dideliam kolektyve dirbi? Tokius jau šią savaitę pradeda skiepyti. Durs tuoj ir tau  :D​ 

Atsakyti

Džiaukis, reiškia esi pati sveikiausia  :)

Nors skaičiau, kad Vilnius dar kartą papildė žmonių, galinčių registruotis skiepui sąrašus ir ruošiasi pildyti nuolat. Pasitikrink vėl.

Na, su tais sveikumais labai nesididziuociau ir nesimojuociau,  bijau karmos kalės, tikrai nesu sveika ir sveikuole. :D

O del sarasu, taip, tikrinsiu daznai. Na bet jei  zadama  pradeti skiepyti greitai   nuo 60, tai gal ateis eile ir skiepyti nuo   55... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 07 balandžio 2021 - 09:20
QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 07, 10:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72809540" data-time="1617779724"><div><p>as vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O tu ne dideliam kolektyve dirbi? Tokius jau šią savaitę pradeda skiepyti. Durs tuoj ir tau  biggrin.gif​ </p>

dideliam...bet kol kas niekas nieko nekalba...
Atsakyti