Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

biggrin.gifneperežyvai, cia as nesikabinwju. Tu nematei ka reiskia 'burbanti kabinejasi' biggrin.gif

As maciau, gali buti lervu lerva :D​ 

Atsakyti

O tipo vyresnis žmogus nedaro klaidų, ar jaunesnis nedarytų? Nes daro ir tie ir tie. Tobulų čia pas mus yra, bet tik kelios😋 Deja, aš prie netobulųjų  :B​ 

Atsakyti

Rimtai susimazinai?  :blink:

Manai, kad dideli papai yra geris ir grozis?

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 07, 12:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72809683" data-time="1617790246"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaneperežyvai, cia as nesikabinwju. Tu nematei ka reiskia 'burbanti kabinejasi' vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As maciau, gali buti lervu lerva biggrin.gif​ </p>

biggrin.gif biggrin.gif svolačių svolačius galiu būti. Bet cia reikia kazkam labai pasistengti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 balandžio 2021 - 12:16

Kam cia tiek thumbs up kiekviename sakinyje?
Nori pasakysiu ka tai reiskia psichologijoje?

Kiek tau metu taip ir nepasakysi?

Noriu. Man patinka 👍

Ne, nenoriu.

18 širdy.

Atsakyti

Manai, kad dideli papai yra geris ir grozis?

Nemanau, mano viena pazistama irgi mazinosi. Tiesiog retai gali apie tai isgirst.

Mano sunus sakytu, kad jo, geris ir grozis. Ale turi visai bepape :D 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 07, 12:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72809680" data-time="1617790085"><div><p>Kam cia tiek thumbs up kiekviename sakinyje?
Nori pasakysiu ka tai reiskia psichologijoje?

Kiek tau metu taip ir nepasakysi?</p></div></blockquote><p>Noriu. Man patinka 👍</p><p></p><p>Ne, nenoriu.</p><p></p><p>18 širdy.</p>

Nebijok senti biggrin.gif sakyk kiek metų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 balandžio 2021 - 12:18

Vos tik atėjo, iškart pareigos siūlomos  :rolleyes: 

Atsakyti

biggrin.gifbiggrin.gifsvolačių svolačius galiu būti. Bet cia reikia kazkam labai pasistengti biggrin.gif

Bet paspaudi mygtuką išjungti ir dzin tu ir tavo kabinėjimąsis 😊

Atsakyti

Nemanau, mano viena pazistama irgi mazinosi. Tiesiog retai gali apie tai isgirst.

Mano sunus sakytu, kad jo, geris ir grozis. Ale turi visai bepape :D

Galės nupirkti jai, jeigu norės abu  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 07, 11:10)
biggrin.gif  neperežyvai, cia as nesikabinwju. Tu nematei ka reiskia 'burbanti kabinejasi'  biggrin.gif
[right][snapback]72809683[/snapback][/right]

biggrin.gif Mane sunku išmušti iš vėžių net ir kabinėjantis mirksiukas.gif Bet jei ką, sportinio intereso nenoriu sukelt biggrin.gif

Šaltieną mėgstu, bet šįkart nedariau, užsikuičiau kažkaip. Nes jau kai verdu, tai ir savo šeimai, ir tėvų, ir sesei įdedu. Dar ir anytai užtenka. Nemoku aš šio gėrio mažai pagamint.
P.S. geras patarimas, kuriuo naudojuos: per daug pagaminus šaltienos, ją galimą užšaldyti, vėliau užsimanius, atšildžius reik vėl pakaitint iš naujo. Sustingus pakartotinai tokia pat skani, kaip ir šviežiai išvirta.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 07, 12:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72809690" data-time="1617790488"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukasvolačių svolačius galiu būti. Bet cia reikia kazkam labai pasistengti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bet paspaudi mygtuką <em>išjungti</em> ir dzin tu ir tavo kabinėjimąsis 😊</p>

Prie taves nesikqbinejau dar biggrin.gif nebijok, nedomini. Asmenybe esi vidutinė, tokios neturi daug 'smarvės'. Bland personalities kaip taisykle pabega is kovos lauko kovai dar neprasidejus
Atsakyti