Nu tai ir tylek, ko cia įsispiegei, kaip nutrija?
Tu man nerašyk, ką aš turiu daryti, aš tau nerašysiu, kur tu gali eiti 👍
Mane sunku išmušti iš vėžių net ir kabinėjantis
Bet jei ką, sportinio intereso nenoriu sukelt
Šaltieną mėgstu, bet šįkart nedariau, užsikuičiau kažkaip. Nes jau kai verdu, tai ir savo šeimai, ir tėvų, ir sesei įdedu. Dar ir anytai užtenka. Nemoku aš šio gėrio mažai pagamint.
P.S. geras patarimas, kuriuo naudojuos: per daug pagaminus šaltienos, ją galimą užšaldyti, vėliau užsimanius, atšildžius reik vėl pakaitint iš naujo. Sustingus pakartotinai tokia pat skani, kaip ir šviežiai išvirta.
Šitoj temoj turi būt neišmušamas iš vėžių 😄
O apie šaltieną, tai mano anyta šį būdą naudoja. Bet aš tai tinginė virtuvėje, todėl ištraukiu iš kameros į šaldytuvą šaltieną, atšyla ji man ir aš ją valgau. Niekad vidurių nesusuko. Man skanu.
Rimtai, vargas buvo. Ir dar galėjo perpus mažesnius padaryt. Gražu tik jaunystėj, kol žemės trauka nepradeda daryt savo darbo. Natūralūs, tai ne plastmasiniai, anie tai styro į dangų.Aš tai norėčiau nors kokio vargelio dėl dydžio 😄 Kad kokia sagutė vis plyštų, ar kažkas tokio, o dabar...Šefė pakuždėjo. Išties geras patarimas. Šaldiklyje tai peršąla, neskani ištraukus, tokia vandeninga buza, kai atšyla, o va pakaitini, iš naujo sustingsta ir kaip nauja.
Pas mane atšildavo šaldytuve visiškai į normalią šaltieną