Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Pinot, viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(Intemora @ 2021 04 07, 14:13)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Karynka." data-cid="72809885" data-time="1617800330">Karynka., 07 Bal 2021 - 15:58, parašė: Aš tai jau neturiu kantrybės skaityt Amadėjos verkšlenimo. Šitiek moterų patarė, kokių veiksmų imtis, jeigu nori kažką pakeist, o ji pravažiuoja ir toliau verkia, kaip blogai. ***, tai daryk, mkis veiksmų, arba nevaidink aukos, nes būtent aukos vaidmuo, iš šono atrodo, jai labiausiai patinka, net ir vaikas pofik, svarbu jos pačios sušikta emocinė būklė, kurioje ji kaifuoja. Jeigu būtų viskas gerai, būtų gi neįdomu. Auka savo noru, exas čia tik pasiteisinimas.</blockquote> Tu į akis taip pasakytum? lengva būt drąsiai už ekrano. Aš nepasakyčiau,nes iš tikro nežinau,kiek tas vaikas jai px,kiek ji pati geba blaiviai galvot ,kiek jos galios siekia ar nesiekia.man ir jos gaila.ji irgi žmogus.
[right][snapback]72809894[/snapback][/right]

Nemanau, kad nors vienai moteriai jos vaikas yra px, nebent yra kažkokia patologija. Ir atitinkami sprendimai turi ateiti savu laiku. Ką aš matyčiau visų pirma, kad Amadėjai reikia psichologo ir teisininko pagalbos.
Aišku, ji pati mėsmalėje, sunku būti gerai ir vyrui, vaikams, tėvams, uošviams, galų gale exo šeimai, buvusiems uošviams, su kuriais ji norėjo būti geruose santykiuose. Yra žmonių, kuriems šito nereikia, o Amadėjai reikia, reikia, kad sakytų, jog ji gera žmona, šeimininkė, mama, kad gera marti. Nes ji save per tai realizuoja. O dabar visas pasaulis griūna.
Psichologas padeda susirinkti save, jis ją sustiprintų, padėtų išgryninti prioritetus bei suteiktų psichologinę paramą jai pačiai. Kai žmogus stiprus, stabilus, joks eksas neišbalansuos. O dabar ji tampoma už virvelių ir galų gale nėra niekam pakankamai gera. Gal tikisi, kad viskas savaime susitvarkys... Bet kai pradėjo žygius į VTAT, tai kelio atgal nėra.
Visų pirma, Amadėja, padėk sau. Neturi pinigų? - tikrai yra nemokamos kvalifikuotos pagalbos, tu tik kreipkis.

Intermora, kaip tavo savijauta? Antrą parą paprastai po Astros pagerėja. Mano artimos aplinkos mergikė vakar gavo. 39 tempa kankina ir viską skauda, bet para atkentėta, manau, ryt jau bus šviesiau.
Atsakyti

Geriau, tik virš 37 kažkiek temperatūra.tik tą ranką baisiai skauda,net pažastį . Bet geriau geriau. O dėl Amadėjos pritariu,jai pačiai reik pagalbos,ji visai pasimetus.visi ją spaudžia,kaltina,manipuliuoja.jei ji tikrai žinotų ką reik padaryt,tai ir padarytų.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 balandžio 2021 - 15:36

Tu į akis taip pasakytum? lengva būt drąsiai už ekrano. Aš nepasakyčiau,nes iš tikro nežinau,kiek tas vaikas jai px,kiek ji pati geba blaiviai galvot ,kiek jos galios siekia ar nesiekia.man ir jos gaila.ji irgi žmogus.

Rašau kaip atsakymą į jos rašymus, mano tokia nuomonė. Jeigu būtų mano draugė ur šitiek knistų protą nuolat skųsdamasi, greičiausiai pasakyčiau tiesiai į akis, tikrai nepaglostyčiau. Tokio tipažo draugę turiu, kuri ieško tik išsikalbėt, o šiknos nejudina kažką keist.

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 07, 15:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72809894" data-time="1617801214"><div><p>Tu į akis taip pasakytum? lengva būt drąsiai už ekrano. Aš nepasakyčiau,nes iš tikro nežinau,kiek tas vaikas jai px,kiek ji pati geba blaiviai galvot ,kiek jos galios siekia ar nesiekia.man ir jos gaila.ji irgi žmogus.</p></div></blockquote><p>Rašau kaip atsakymą į jos rašymus, mano tokia nuomonė. Jeigu būtų mano draugė ur šitiek knistų protą nuolat skųsdamasi, greičiausiai pasakyčiau tiesiai į akis, tikrai nepaglostyčiau. Tokio tipažo draugę turiu, kuri ieško tik išsikalbėt, o šiknos nejudina kažką keist.</p>

Jo. As irgi turiu viena tokia drauge. Tai kai jau daeda - tiesiai sviesiai jai sakau 'eik tu nakum, a tu nustosi ta pati per tapati burbėti?' biggrin.gif
Atsakyti

Karynka., 07 Bal 2021 - 16:36, parašė: Rašau kaip atsakymą į jos rašymus, mano tokia nuomonė. Jeigu būtų mano draugė ur šitiek knistų protą nuolat skųsdamasi, greičiausiai pasakyčiau tiesiai į akis, tikrai nepaglostyčiau. Tokio tipažo draugę turiu, kuri ieško tik išsikalbėt, o šiknos nejudina kažką keist.
Nežinau,aš taip nebendrauju su žmonėmis. O be to juk sakyta visaip ir taip ir kitaip.kam čia dar varyt. Žmonės skindžiasi ne nirėdami,kad stumtų ant jų dar. Man iš vis ,vis vaikas ir vaikas.o amadėja? Suaugę šiais laikais iš vis nebežmonės.išplauksi,tai išplauksi. Jei būsi kietas ir stiprus.aš tokia nesu,todėl suprantu tą Amadėją.ne viskas taip paprasta.

Gal jai tikrai reik išsikalbėt,o ne kardinaliai kažką keist.neišeina jai ,matyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 balandžio 2021 - 15:46

Geriau, tik virš 37 kažkiek temperatūra.tik tą ranką baisiai skauda,net pažastį . Bet geriau geriau. O dėl Amadėjos pritariu,jai pačiai reik pagalbos,ji visai pasimetus.visi ją spaudžia,kaltina,manipuliuoja.jei ji tikrai žinotų ką reik padaryt,tai ir padarytų.  

Intemora, o kada skiepijaisi? kažkaip man atrodo, kad pas tave ilgai viskas trunka? Ar yra 2 paros?

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 04 07, 14:35)
<p>Geriau, tik virš 37 kažkiek temperatūra.tik tą ranką baisiai skauda,net pažastį . Bet geriau geriau.

Liuks 4u.gif Mano pusbrolis serga dabar kaip tik. Pirmą savaitę buvo 37.2, o va po savaitės 39 ir daugiau. Viską skauda, jėgų nulis. O pamatytumėt jį - jaučiu pusę temos moteriškių krūvoj pakeltų. Aukštas, sportiškas, pečiuitas sveikuolis. Teta vis atsikalbinėjo, nenorėjo skiepytis. Tai aš paskambinau paagitavau, pusbrolis, šiandien užsiregistravo galų gale. Kaip jis sako - geriau dieną kitą nuo vakcinos išgriuvus pagulėt, nei neaišku kiek ir kaip prasirgt nuo tos bjaurasties.

Limfmazgiai gal tau sureagavo, dėl to pažastį skauda. Nepatinę? Paracetamolį gėrei, - jis temperatūrą ir skausmą mažina? Ibuprofenas temperatūrą mažina, bet nuima skausmą ir uždegimo procesą veikia. Jei labai skaudės, gali 400 mg stiprumo išgert, turėtų palengvėt.

Atsakyti

Pinotija, 07 Bal 2021 - 16:45, parašė: Intemora, o kada skiepijaisi? kažkaip man atrodo, kad pas tave ilgai viskas trunka? Ar yra 2 paros?
Nu va ,lygiai dvi paros.bet blogumą pradėjau jaust tik vakar anksti ryte. Bet jau geriau.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 04 07, 15:44)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Karynka." data-cid="72809912" data-time="1617802605">Karynka., 07 Bal 2021 - 16:36, parašė: Rašau kaip atsakymą į jos rašymus, mano tokia nuomonė. Jeigu būtų mano draugė ur šitiek knistų protą nuolat skųsdamasi, greičiausiai pasakyčiau tiesiai į akis, tikrai nepaglostyčiau. Tokio tipažo draugę turiu, kuri ieško tik išsikalbėt, o šiknos nejudina kažką keist.</blockquote> Nežinau,aš taip nebendrauju su žmonėmis. O be to juk sakyta visaip ir taip ir kitaip.kam čia dar varyt. Žmonės skindžiasi ne nirėdami,kad stumtų ant jų dar. Man iš vis ,vis vaikas ir vaikas.o amadėja? Suaugę šiais laikais iš vis nebežmonės.išplauksi,tai išplauksi. Jei būsi kietas ir stiprus.aš tokia nesu,todėl suprantu tą Amadėją.ne viskas taip paprasta.
<p>Gal jai tikrai reik išsikalbėt,o ne kardinaliai kažką keist.neišeina jai ,matyt.</p>

10 metu pas Amadeja situacija nejuda is vietos. Ar cia normalu?

Man paciai butu geda tiek metu verkslenti del baisaus savo gyvenimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 balandžio 2021 - 15:50

Nu va ,lygiai dvi paros.bet blogumą pradėjau jaust tik vakar anksti ryte. Bet jau geriau.

O  galvą tau labai skaudėjo?

Atsakyti

Pou, 07 Bal 2021 - 16:46, parašė: Liuks 4u.gifMano pusbrolis serga dabar kaip tik. Pirmą savaitę buvo 37.2, o va po savaitės 39 ir daugiau. Viską skauda, jėgų nulis. O pamatytumėt jį - jaučiu pusę temos moteriškių krūvoj pakeltų. Aukštas, sportiškas, pečiuitas sveikuolis. Teta vis atsikalbinėjo, nenorėjo skiepytis. Tai aš paskambinau paagitavau, pusbrolis, šiandien užsiregistravo galų gale. Kaip jis sako - geriau dieną kitą nuo vakcinos išgriuvus pagulėt, nei neaišku kiek ir kaip prasirgt nuo tos bjaurasties. Limfmazgiai gal tau sureagavo, dėl to pažastį skauda. Nepatinę? Paracetamolį gėrei, - jis temperatūrą ir skausmą mažina? Ibuprofenas temperatūrą mažina, bet nuima skausmą ir uždegimo procesą veikia. Jei labai skaudės, gali 400 mg stiprumo išgert, turėtų palengvėt.
Kur skiepijo.toj vietoj toks užkietėjimas yra ir svyla kažkaip.ibumetiną geriu-padeda. Net pažastį apsičiupinėjau,nu ten viskas vietoj.
Atsakyti

Pinotija, 07 Bal 2021 - 16:50, parašė: O galvą tau labai skaudėjo?
Skaudėjo padoriai taip.😃
Atsakyti