Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Mes viską matuojame pgl save.aš,man,mano.

Žmonės skirtingi.bet jau senai supratau ,kad čia dejuot nereikia.vistiek išvartys kažkaip ir pats kaltas ir durnas būsi.

Atsakyti

Skaudėjo padoriai taip.😃

O ką dar skaudėjo? Kada ėmė kilti temperatūra?

Atsakyti

Pinotija, 07 Bal 2021 - 16:54, parašė: O ką dar skaudėjo? Kada ėmė kilti temperatūra?
Pasiskiepijau 2 valandą dienos.ketvirtą ryte prabudau .šalta buvo ir galvą skaudėjo.dar prasivarčiau iki kokių 7.tada atsikėliau ir pasimatavau temperatūrą,buvo 37,5.nieko negėriau ir apie pietus iki 39pakilo.ir labai juosmenį laužt pradėjo,nu lyg kažkas sedėtų ant nugaros. Tada jau gėriau vaistus.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 04 07, 15:54)
<p>Mes viską matuojame pgl save.aš,man,mano.</p>
<p>Žmonės skirtingi.bet jau senai supratau ,kad čia dejuot nereikia.vistiek išvartys kažkaip ir pats kaltas ir durnas būsi.</p>

Bet gi gyvenimas nestovi vietoje. Keiciasi zmogus - kwiciasi gyvenimas.
As suprasciau, jei peoblemos butu kile po skyrybu, bet....vaikas dar nevaiksciojo, o Amadeja jau siaubus pasqkojo qpie savo diedą. Ir vis kazko ji bijojo, vis lauke, kai visos mes tikrai gailejom jos ir zarstem konkrecius patarimus (grynai kaip jus dabar). Dabar paklausk pas mane ar ji pasinaudojo tada nors vienu patarimu. Kaip tu manai ka as atsakysiu?
Mane stebina jos elgesys. Aukos vaidmenyje ji ir mirs, nes kai uzaugs vaikas - varys ant jo, kad blogas, nes diedas bus jau mires. O dabar...dabar ji surado nauja auditorija, kuriai gali pasirodyti kaip auka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 balandžio 2021 - 16:16

Žmonės retai keičiasi.bet bjaurūs su metais tampa dar bjauresni.silpni visai palūžta.nagli visai išnaglėja.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 04 07, 16:08)
<p>Žmonės retai keičiasi.bet bjaurūs su metais tampa dar bjauresni.silpni visai palūžta.nagli visai išnaglėja.</p>

Man tai jau reiktu šluotos dairytis senatvei, ant kurios patogiau butu skraidyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 balandžio 2021 - 16:14

-burbanti-, 07 Bal 2021 - 17:10, parašė: Man tai jau reikru šluotos dairyris senatvei, ant kurios patogiau butu skraidyti biggrin.gif
Taip.
Atsakyti

Intemora, o kaip tu maitinaisi, ar norėjai gerti, valgyti? Ar iš blogumo tik gulėti?

Atsakyti

Šį kartą pritariu burbai. Amadeja neklauso jokių patarimų. Manau ji galvoja kad žino geriau.  Net advokato neturi. Kas iš vis nesuvokiama tokioj situacijoj 

Atsakyti

Man tai jau reiktu šluotos dairytis senatvei, ant kurios patogiau butu skraidyti biggrin.gif

Tu jau turi  ir šluotą, ir kanopas, ir net uodegą. 

Atsakyti

Pinotija, 07 Bal 2021 - 17:12, parašė: Intemora, o kaip tu maitinaisi, ar norėjai gerti, valgyti? Ar iš blogumo tik gulėti?
Biški valgiau .bet tik tada,kai pajaučiau,kad skrandį traukt jau pradeda.daug arbatų gėriau , mieste buvo vyras ir vegetarė su reikalais,tai parvežė formozos.taip gerai nuėjo ir gėrimas ir maistas.atgaivino.
Atsakyti

Ta mano draugė toks vampyras, išsunkia iki pat siūlo, todėl bendravimą apribojau kiek tik įmanoma. Atrodo ir padėt norisi, ir pagailėt, bet kai moka tik kalbėt, o tavo žodžiai kaip į sieną atsimuša arba pro šoną praplaukia, tai po kurio laiko nebelieka noro nei patart, nei klausyt to paties metų metais. Toks žmogus nori tik pasipasakot, nereikia jokių patarimų jam. 

Atsakyti