Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Na, Karynka, kazkada ir tu nenorejai patarimu klausyt, pameni? Visos iki vienos sakem, o tu varei savo. 

Ką patarinėjot, gali primint. Apart spaudimo skirtis kuo greičiau, kažkaip neatsimenu daugiau nieko. 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 04 07, 16:28)
<p>Tai ar ji neišklauso.išklauso,nei vienos dar nepasiuntė į virną vietą.bet nėra tų stebuklingų atsakymų.ir būt negali. Visi patarimai atremti į labai didelius pinigus(advokatas) ir begalinę drąsą ir ryžtą.trūksta ir to ir to.ir tai normalu.   Matyt pinigo tiek nėra.čia ir tą namą galima prasibylinėt,kurį vis dar stato .</p>

Ji atsako tik tiems, kieno klausimai jai patogus. Kodel tylejo šikną auraukus, kai paklausiau kur jos advokatas? Dar kazka klausiau -tyla...klauaimai nepatogus. . Kodel nerekia, kad nusisneku pasakodama kaip ji godas godojo ar ne pries desetka metu, panasias godas? Mes jau per tai praeje su ja, dabar is jusu siurbia energija. Pasimokinkit is senbuviu klaidu.
Atsakyti

Kur skiepijo.toj vietoj toks užkietėjimas yra ir svyla kažkaip.ibumetiną geriu-padeda. Net pažastį apsičiupinėjau,nu ten viskas vietoj.

Užsidėk ant tos vietos šalto ką nors iš kameros. Ledų tarkim  :D , tuo pačiu atšils šiek tiek ir suvalgysi tada  :D​ 

Atsakyti

Karynka., 07 Bal 2021 - 17:34, parašė: Tam yra psichologai, įdomu, kiek pati temptum tokio bendravimo, kai neturėtum kur įsiterpt ir tavimi absoliučiai nesidomėtų, tik aš, man ir nieko daugiau.
Nežinau.bet ką ji pas tave gyveno 24val per parą ir ištisai zyzė?tada sunku.o amadėja čia parašo kada ne kada.jei nenori ,amadėją iš vis gali pradanginti neribotam laikui.
Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 07, 16:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72809956" data-time="1617805395"><div><p>Na, Karynka, kazkada ir tu nenorejai patarimu klausyt, pameni? Visos iki vienos sakem, o tu varei savo. </p></div></blockquote><p>Ką patarinėjot, gali primint. Apart spaudimo skirtis kuo greičiau, kažkaip neatsimenu daugiau nieko. </p>

O as visada sakau - gerai pagalvok ar verta skirtis, nes daznai tų rekianciu 'skirkis kak tolka tqk s razu' vedybiniai gyvenimai dar prastesni, bet jos vistiek tupi savose gūžtose.
Atsakyti

O, čia tai prisimenu. Kažkuri teisininkė dar siūlėsi nemokamai raštą surašyti, atsisakei.

Visada lengviausia žinoti, ką daryti, iš šalies. Tada viską žinom. 

Taip, siūlė, bet aš to nenorėjau, nes dar nebuvau tam pasiruošusi, nenorėjau ne bendravimo, nei tuo labiau neapgalvotų ėjimų. O čia tik spaudimas buvo, pasakotis ir verkaut neturėjau mados niekad ištisai.

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 07, 16:37)
<p>As tai labiau megstu kitus isklausyt, nei pati pasakotis. </p>

As megstu truputi pajuodinti spalvas, kad nebutu kitiems pavydu. Rimtai. Pavydas yra baisi destruktyvi jega. Tai geriau, tegul gyvena galvodami, kad jiems labiau pasiseke ir neturi noro kazka sugadinti mano gyvenime biggrin.gif
Atsakyti

As tai labiau megstu kitus isklausyt, nei pati pasakotis. 

Mėgstu ir aš, bet su laiku nusibodo, nes žmogus gali be sustojimo kalbėt dvi valandas, o tu tik uhu, uhu, mhm, mhm.

Atsakyti

Ji atsako tik tiems, kieno klausimai jai patogus. Kodel tylejo šikną auraukus, kai paklausiau kur jos advokatas? Dar kazka klausiau -tyla...klauaimai nepatogus. . Kodel nerekia, kad nusisneku pasakodama kaip ji godas godojo ar ne pries desetka metu, panasias godas? Mes jau per tai praeje su ja, dabar is jusu siurbia energija. Pasimokinkit is senbuviu klaidu.

Ale tamstele ir tu  ne i visus tau skirtus klausimus atsakai.

Aga, bet tikrai, kodel nerekia?  :bigsmile:  Tu jau butum 100 kartu kakaryne paleidusi ir iskoliojusi visas.   Manai, viska rekimu gali pasiekti? Oi, ne viska. :D Ji inteligentiska, rami, tyli, islaikyta moteris.

Atsakyti

Ką patarinėjot, gali primint. Apart spaudimo skirtis kuo greičiau, kažkaip neatsimenu daugiau nieko. 

Ne skirtis, o darba susirast, nes verkei, kad ner pinigu ir nepragyveni. 

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2021 04 07, 16:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72809974" data-time="1617806356"><div><p>Ji atsako tik tiems, kieno klausimai jai patogus. <strong>Kodel tylejo šikną auraukus</strong>, kai paklausiau kur jos advokatas? <strong>Dar kazka klausiau -tyla...klauaimai nepatogus</strong>. . <strong>Kodel nerekia</strong>, kad nusisneku pasakodama kaip ji godas godojo ar ne pries desetka metu, panasias godas? Mes jau per tai praeje su ja, dabar is jusu siurbia energija. Pasimokinkit is senbuviu klaidu.
</p></div></blockquote><p>Ale tamstele ir tu  ne i visus tau skirtus klausimus atsakai.
</p><p></p><p>Aga, bet tikrai, kodel nerekia?  bigsmile.gif  Tu jau butum 100 kartu kakaryne paleidusi ir iskoliojusi visas.   Manai, viska rekimu gali pasiekti? Oi, ne viska. biggrin.gif Ji inteligentiska, rami, tyli, islaikyta moteris.
</p>

As tai nespeju atsakineti biggrin.gif

Auka ir Afrikoje auka. O yra tokiu moteru, kurios tiesiog megaujasi savo garbės spinduliuose, kai galvoja, kad ju patarimai yra isskirtiniai ir aukso vertes. Ir isvis, yra tokiu moteru (vyru irgi esu sutikusi tokiu), kuriems neduok pavalgyti, o duok patarti biggrin.gif Pats kvailiausias egzempliorius mano manymu biggrin.gif

O kodel tu mano postus rėkiamąja maniera skaitai? Ikvepk, iskvepk ir skaityk ramiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 balandžio 2021 - 16:52

Persigalvojau, netampysiu senų įvykių, nėra prasmės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 07 balandžio 2021 - 16:55