Na, Karynka, kazkada ir tu nenorejai patarimu klausyt, pameni? Visos iki vienos sakem, o tu varei savo.
Ką patarinėjot, gali primint. Apart spaudimo skirtis kuo greičiau, kažkaip neatsimenu daugiau nieko.
Karynka., 07 Bal 2021 - 17:34, parašė: Tam yra psichologai, įdomu, kiek pati temptum tokio bendravimo, kai neturėtum kur įsiterpt ir tavimi absoliučiai nesidomėtų, tik aš, man ir nieko daugiau.Nežinau.bet ką ji pas tave gyveno 24val per parą ir ištisai zyzė?tada sunku.o amadėja čia parašo kada ne kada.jei nenori ,amadėją iš vis gali pradanginti neribotam laikui.
O, čia tai prisimenu. Kažkuri teisininkė dar siūlėsi nemokamai raštą surašyti, atsisakei.
Visada lengviausia žinoti, ką daryti, iš šalies. Tada viską žinom.
Taip, siūlė, bet aš to nenorėjau, nes dar nebuvau tam pasiruošusi, nenorėjau ne bendravimo, nei tuo labiau neapgalvotų ėjimų. O čia tik spaudimas buvo, pasakotis ir verkaut neturėjau mados niekad ištisai.
Ji atsako tik tiems, kieno klausimai jai patogus. Kodel tylejo šikną auraukus, kai paklausiau kur jos advokatas? Dar kazka klausiau -tyla...klauaimai nepatogus. . Kodel nerekia, kad nusisneku pasakodama kaip ji godas godojo ar ne pries desetka metu, panasias godas? Mes jau per tai praeje su ja, dabar is jusu siurbia energija. Pasimokinkit is senbuviu klaidu.
Ale tamstele ir tu ne i visus tau skirtus klausimus atsakai.
Aga, bet tikrai, kodel nerekia? Tu jau butum 100 kartu kakaryne paleidusi ir iskoliojusi visas. Manai, viska rekimu gali pasiekti? Oi, ne viska.
Ji inteligentiska, rami, tyli, islaikyta moteris.