Nu irgi manau,kad viskas iš šalies kitaip atrodo.Paimsiu,padarysiu,kovosiu,iškovosiu.
Pati populiariausia pozivija.
Tam reikia ir laiko ir pinigų ir apgalvotų sprendimų ir drąsos. filmuose ir knygose mamos viską gali.o gyvenimas savo diktuoja.
Amadėja*, 07 Bal 2021 - 20:36, parašė: Teisininkė jų kalba gražiai, bet pačios vt nevertina situacijos, neieško kaltų ar neteisių. Jos tuo neužsiima. Jos teikia pagalbą, tiksliau nukreipia į soc.skyrių. Ten paskiriama atvejo vadybininkė ir soc.darbuotoja.. Imasi kažko vt.tik itin rimtų grėsmių atveju. Pasmus to nėra. Aiškumo dėkei pasakysiu: jei kažkas iš tėvų suduoda vaikui per užpakalį, šaukia, ar vaiko akivaizdoj daužo daiktus, keikiasi grąsina LT nėra grėsmė. Tikrai. Aš nuoširdžiai nesuprantu ką reik iškrėst, kad paimtų vaikus.Jos daro,kas parašyta pareigybinėse instrukcijose ir tiek.čia vazosies su jom ,kol vaikas užaugs.kiek jau čia ir beliko.![]()
![]()
Pinot, viskas bus gerai
Nemanau, kad nors vienai moteriai jos vaikas yra px, nebent yra kažkokia patologija. Ir atitinkami sprendimai turi ateiti savu laiku. Ką aš matyčiau visų pirma, kad Amadėjai reikia psichologo ir teisininko pagalbos.
Aišku, ji pati mėsmalėje, sunku būti gerai ir vyrui, vaikams, tėvams, uošviams, galų gale exo šeimai, buvusiems uošviams, su kuriais ji norėjo būti geruose santykiuose. Yra žmonių, kuriems šito nereikia, o Amadėjai reikia, reikia, kad sakytų, jog ji gera žmona, šeimininkė, mama, kad gera marti. Nes ji save per tai realizuoja. O dabar visas pasaulis griūna.
Psichologas padeda susirinkti save, jis ją sustiprintų, padėtų išgryninti prioritetus bei suteiktų psichologinę paramą jai pačiai. Kai žmogus stiprus, stabilus, joks eksas neišbalansuos. O dabar ji tampoma už virvelių ir galų gale nėra niekam pakankamai gera. Gal tikisi, kad viskas savaime susitvarkys... Bet kai pradėjo žygius į VTAT, tai kelio atgal nėra.
Visų pirma, Amadėja, padėk sau. Neturi pinigų? - tikrai yra nemokamos kvalifikuotos pagalbos, tu tik kreipkis.
Intermora, kaip tavo savijauta? Antrą parą paprastai po Astros pagerėja. Mano artimos aplinkos mergikė vakar gavo. 39 tempa kankina ir viską skauda, bet para atkentėta, manau, ryt jau bus šviesiau.
Tai pas psichofg aš užsirašius. Man pačiai nėr kažko blogo, bet bepakenks. Užknisa tik, kad situacijose, kurios kyla nežinau kurį variantą pasirinkti, kad būtų teisingai, nes gaunasi prišprieša kaip yeisiškai teisingai ir ašmeniškai notlrėtųsi.
Su ex uošviais nebebendrauju. Aš jiems labai bloga Esami toli. Anūko fotkių nusiunčiu.
Planavau su advokate susitikt, bet mažo daržas karantine iki mėnesio pusės.
Dar visokių reikalų užgriuvo. Einamųjų tiek su namo statybom, tiek su mašinom, tiek man su butuku,bet tai gyvenimas
Nežinau,aš taip nebendrauju su žmonėmis. O be to juk sakyta visaip ir taip ir kitaip.kam čia dar varyt. Žmonės skindžiasi ne nirėdami,kad stumtų ant jų dar. Man iš vis ,vis vaikas ir vaikas.o amadėja? Suaugę šiais laikais iš vis nebežmonės.išplauksi,tai išplauksi. Jei būsi kietas ir stiprus.aš tokia nesu,todėl suprantu tą Amadėją.ne viskas taip paprasta.
Gal jai tikrai reik išsikalbėt,o ne kardinaliai kažką keist.neišeina jai ,matyt.
Buvo laikai kai reikėjo išplaukti. Arba ne. Praėjo
Davar reik konkrečių variantų konkrečiu atveju.
O mb.gerai pasakė: taigi vaikas visuomet tokios būsenos grįžta. Visuomet reik paros atsigaut. Tiek, kad kai vajare grįžta, tai varo miegot ir kitą dieną jau toks +- būna
Pou, 07 Bal 2021 - 20:50, parašė: Na ne visai sutiksiu. Yra įvairių smurto apraiškų, tame tarpe psichologinis. Ir tikrai tas yra vertinama ir laikoma grėsme. Už menkesnius dakykus nei tavo išvardyti yra vaikai išvežti.Tai kodėl neišveža iš visokių asocialių šeimų?kol neužmuša vaiko?.matyr biurokratinis dalykas tas reikalas.arba laimės ir sėkmės.
Amadėja*, 07 Bal 2021 - 20:51, parašė: Buvo laikai kai reikėjo išplaukti. Arba ne. PraėjoDavar reik konkrečių variantų konkrečiu atveju. O mb.gerai pasakė: taigi vaikas visuomet tokios būsenos grįžta. Visuomet reik paros atsigaut. Tiek, kad kai vajare grįžta, tai varo miegot ir kitą dieną jau toks
Nu jei konkrečių,tai buvo duota,kitokių jau nebebus.gali būt tikra.
Tam yra psichologai, įdomu, kiek pati temptum tokio bendravimo, kai neturėtum kur įsiterpt ir tavimi absoliučiai nesidomėtų, tik aš, man ir nieko daugiau.
Aš absoliutus anti vampyras. Aš labai gerai išklsmausyti moku. Man žmonių santykiai yra hobi. Patinka labai kai pasakojasi😍
Ji atsako tik tiems, kieno klausimai jai patogus. Kodel tylejo šikną auraukus, kai paklausiau kur jos advokatas? Dar kazka klausiau -tyla...klauaimai nepatogus. . Kodel nerekia, kad nusisneku pasakodama kaip ji godas godojo ar ne pries desetka metu, panasias godas? Mes jau per tai praeje su ja, dabar is jusu siurbia energija. Pasimokinkit is senbuviu klaidu.
Ba, turiu unikalu ex vyrą 😃😃😃
Man jau net ir juokinga, kad tiek metų bėdos nesibaigia, bet jos bangom. Paakutinė banga nuo spalio nesibaigia, kai jids sumokėjo skolas 😄 priverčuau 😃 esu jau save keikus kam.