QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 07, 20:02)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72809974" data-time="1617806356"><div><p>Ji atsako tik tiems, kieno klausimai jai patogus. Kodel tylejo šikną auraukus, kai paklausiau kur jos advokatas? Dar kazka klausiau -tyla...klauaimai nepatogus. . Kodel nerekia, kad nusisneku pasakodama kaip ji godas godojo ar ne pries desetka metu, panasias godas? Mes jau per tai praeje su ja, dabar is jusu siurbia energija. Pasimokinkit is senbuviu klaidu.</p></div></blockquote><p>Ba, turiu unikalu ex vyrą 😃😃😃</p><p>Man jau net ir juokinga, kad tiek metų bėdos nesibaigia, bet jos bangom. Paakutinė banga nuo spalio nesibaigia, kai jids sumokėjo skolas 😄 priverčuau 😃 esu jau save keikus kam.</p>
Is tikruju, tai taip gaila, kai mergaitės patenka I tokias baisias pinkles ir ju visas gyvenimas nueina kovai su issigimeliais.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 07, 20:38)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="72810137" data-time="1617820220"> Dažnai išveža, tik asocialai neskambina ir neviešina to per visur. Užmuša vienetus. Ir būna, kad tokie kaip Amadėjos ex, kuris moka visus kaltinti, nukreipdamas dėmesį nuo savęs. Dvynukui greičiausiai raktikaulį sulaužė, pasak Amadėjos. O jei afekto būseno neapskaičiuos, o jei stumtels, įpratęs taip daryt lyg nekaltai... Iš kitos pusės, vaikas mato tokius dalykus, kaip jis psichologiškai smurtauja prieš tą moterį,vaikus. Paauglys mato tokį šeimos modelį: parėkauji, pagrasini ir gauni. Kodėl gi jam to netaikyti? Auga būsimas vyras. Intermora, jau neblogai jauties? Pinot, kaip savijauta?</blockquote> Bet visi žino, visiems px. Jis verkia, kad skriaudžiia jį ir kolkas jis teisus likdavo. Aš noriu, kad tas liautųsi! Kaip tą padaryt???
<p>Kad simoc.darbuotojos pas 2 šeimas, kurias sieja vienas asmuo, mina takus iemrgi kolkas jokio vaidmens nesuvaidino. </p>
Paimk ir apskusk konkrecius soc darbuotojus.