Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Mano tėvai nesiskiepys, sako į užsienį nebevyks, jokių pasų nereikia, o kadangi vaikai bus paskiepyti, tai pagrindo užsikrėst nuo mūsų neturi.

Mano uosviai laukia Pfizerio. Anytos prasta sveikata labai. 

Atsakyti

Šnd per LRT sakė, kad užsivežė Pfizerio. Kad vilniečiai gali bandyti registruotis. Kodėl būtent tik vilniečiai... nžn, gal blogai ką nugirdau, o gal nepaskirstyta dar į kitas savivaldybes...

Na, Vilnius apskritai tai buvo nuskriaustas vakcinu kiekiu, laime, ledai pajudejo. As noreciau pfizerio tik del to, kad per menesi jau buni gaves abi dozes ir skaitaisi pilnai  igijes reikiama imuniteta. Su zeneka ilga daina.

Tai kaip ten Pinotijos naktele?  Maniskis nepajuto jokiu salutiniu po antros dozes, kol kas nieko, gal kiek didesnis nuovargis, nakti prasciau miegojo. Ar tai galima laikyti salutiniais pozymiais, nezinau. labai jau kasdieniniai jie, nieko neiprasto.   Tai va, po savaites skaitysis pilnai imunizavesis. Pavydu. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 08 balandžio 2021 - 11:24

*** ble,strėnas surakino...pirmą kartą gyvenime 🤕🤕🤕

Atsakyti

Nu sakė ne, jai tas pats. Bet mes nevažiuosim su šeima  pas ją kol nepasiskiepys, tiesiog nekelsim rizikos

Ir tu tiki? 😃

Tavo frazė tarp kitko. Panaudojau tau pačiai.

Atsakyti

*** ***,strėnas surakino...pirmą kartą gyvenime 🤕🤕🤕

Minčių turi kodėl? 🤔

Atsakyti

*** ***,strėnas surakino...pirmą kartą gyvenime 🤕🤕🤕

Laimingoji.. man pirmasyk surakino, kai 19 buvau.

Man nerima kelia Pinot, nu nejau taip blogai, kad neparaso nei zodelio?  :unsure:​ 

Atsakyti

Laimingoji.. man pirmasyk surakino, kai 19 buvau.

Man nerima kelia Pinot, nu nejau taip blogai, kad neparaso nei zodelio?  :unsure:​ 

Gal miega. Gal turi šalutinių, bet skųstis čia nenori. 

Atsakyti

Dubliuojasi. Ištryniau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 08 balandžio 2021 - 11:54

Gal miega. Gal turi šalutinių, bet skųstis čia nenori. 

REIKIA skustis. Gi pergyvenam, bent jau as. 

Atsakyti

Vertinamos asmens, kuris kreipiasi pajamos, ir šeimos turtas.Vyro pajamos nėra vertinamos.

Man sakė vertina. Gi kalbėjom apie tai

Atsakyti

Tai čia daugelio vaistų tie galimi šalutiniai tai jomajo, geriau net neskaityt, jei yra reikalas ir geri. 

Nors po vienų antibiotikų man realiai ir prasidėjo bėdos su skrandžiu ir visais rūgštingumais, nežinau, gal sutapimas. 

Koks tau sutapimas. Išgalabijo žarnyno mikroflorą ir prasidėjo. Tai labai susiję. 

Atsakyti

Ir tu tiki? 😃

Tavo frazė tarp kitko. Panaudojau tau pačiai.

Negalvoju apie tai ar tikiu. Kol nepasiskiepys, tiesiog ten nevažiuosim. Tad jos teisė rinktis

Atsakyti