Mano tėvai nesiskiepys, sako į užsienį nebevyks, jokių pasų nereikia, o kadangi vaikai bus paskiepyti, tai pagrindo užsikrėst nuo mūsų neturi.
Mano uosviai laukia Pfizerio. Anytos prasta sveikata labai.
Šnd per LRT sakė, kad užsivežė Pfizerio. Kad vilniečiai gali bandyti registruotis. Kodėl būtent tik vilniečiai... nžn, gal blogai ką nugirdau, o gal nepaskirstyta dar į kitas savivaldybes...
Na, Vilnius apskritai tai buvo nuskriaustas vakcinu kiekiu, laime, ledai pajudejo. As noreciau pfizerio tik del to, kad per menesi jau buni gaves abi dozes ir skaitaisi pilnai igijes reikiama imuniteta. Su zeneka ilga daina.
Tai kaip ten Pinotijos naktele? Maniskis nepajuto jokiu salutiniu po antros dozes, kol kas nieko, gal kiek didesnis nuovargis, nakti prasciau miegojo. Ar tai galima laikyti salutiniais pozymiais, nezinau. labai jau kasdieniniai jie, nieko neiprasto. Tai va, po savaites skaitysis pilnai imunizavesis. Pavydu.
Tai čia daugelio vaistų tie galimi šalutiniai tai jomajo, geriau net neskaityt, jei yra reikalas ir geri.
Nors po vienų antibiotikų man realiai ir prasidėjo bėdos su skrandžiu ir visais rūgštingumais, nežinau, gal sutapimas.
Koks tau sutapimas. Išgalabijo žarnyno mikroflorą ir prasidėjo. Tai labai susiję.