Dėl trombų, jei žmogus polinkį turi, tai covid labai pavojinga sirgti, nes didelė tikimybė numirt dėl to.
Siaip ir as nevaziuociau ir nevaziavau, kol neskiepyta buvo. Ryt vaziuoju, nes jau taip nebijau jos uzkresti.
Aš pasitikslinau pas žmogų būtent dabar dirbantį šį darbą. Negali V ir Š miestai įstatymus taikyt skirtingai, visiems galioja tas pats įstatymas.
Aš pasitikslinau pas žmogų būtent dabar dirbantį šį darbą. Negali V ir Š miestai įstatymus taikyt skirtingai, visiems galioja tas pats įstatymas.
Užklausiu tada dar

VGTPĮ 11 str. 2 d. 1 p.: antrinę teisinę pagalbą turi teisę gauti asmenys, kurių asmens (šeimos) turtas ir metinės ASMENS pajamos neviršyja....
nu tai seimos turtas pas juos per didelis gal.
Nebent..bet Amadėja rašė pajamos per didelės vyro
REIKIA skustis. Gi pergyvenam, bent jau as.
Neturiu jėgų skųstis. Nieko panašaus nesu apturėjus ir iki siol tęsiasi. Parašysiu gal vakare.
Nebent..bet Amadėja rašė pajamos per didelės vyro
Šeimos turtas didelis: namas, 2,5 buto, mašinos
Neturiu jėgų skųstis. Nieko panašaus nesu apturėjus ir iki siol tęsiasi. Parašysiu gal vakare.
Oj kaip gaila...
Mano pažįstama vakar AZ pasiskiepijo. Nu ir nieko, šiandien į darbą išėjo. Jai skauda tą ranką ir sakė, kad su skrandžiu ne kaip jaučiasi. Nuovargio gal kiek yra. Kol kas viskas. O skiepas buvo vakar 9 ryto.
Aciu Die, atsiliepei. Pakentek, motin. Tai laikina.