QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 08, 14:19)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72810492" data-time="1617883885"><div><p>Vaikas jo neprieme, o tu per prievarta jam kisai ta savo sieda? Nu tai po metu vaikas ir palūžo. Dabar vaikas tik sėkla, issikals daigas, kai prades bresti, va tada ir pamatysi kokiu klaidu pridariusi esi...irr kaltinsi draugus, panas, aplinka, tik ne save (kas dazniausiai buna)</p></div></blockquote><p>Vaikai visada is pradziu nepriima svetimo vyro. Ir tai nereiskia, kad moterytes turi aukotis del vaiku ir pamirst savo gyvenimus.</p><p>Burbekle, tu nusisneki siandien labai. </p>
As sakau savo nuomone, tu - savo. Gi kiekvienas gyvena pagal savo kanonu teisės kodeksus.
Kas vienam priimtina - kitam gali buti nepriimtina. Ir cia yra normalu. Kiekvienas pragyvena SAVO gyvenimą.
Papildyta:
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 08, 14:17)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72810479" data-time="1617883137"><div><p>Man ne sesiolika ir as zinau ko tikiuosi is vyru. I toki, kuris tik gerbtu mano vaika, net neziureciau.
Papildyta:
Kiekvienqm savo.
As tokiu atveju likciau viena, nei su tokiu vyru</p></div></blockquote><p>Tai dziaukis, kad vyras nepabego

</p><p>Butum likus viena suvisam.
</p><p>Ir nusik... nus is sekso trukumo

</p>

nuo kada jau cia vyru trukumas vienkartiniam pasivartymui?

O kad viena gyvenciau, tai tikrai neabejoju. Mano gyvenime veiklos tikrai marios, o jei nwbutu diedo prie papo - dar daugiau uzsiimciau visuomenine veikla
Ziauriai isranki vyrams buvau ir vis dar esu (ka jau cia esu...jau pelenqi is subines byreti pradeda

). As I antra pasimatyma neidavau, jei I pirmą vaikinas ateidavo nelygintais marskiniais
Va dabar esu bais susinervinus. Galerija, kurioje noriu surengti/kuruoti sekanti mano projekta, eile pailgino pusantru metu. Anksciau 6 men reikejo laukti, dabar pasake, kad del koronos uzdarymu susidare dvieju metu eile. Nu tu...rūta žalioji