Taip...gali deti kur nori. Protingos moterys turi savo asmeniskas nejudomas saskaitas juodai dienai, o visos kitos atiduoda viska diedams.
Tokiu atveju moterys eina dirbti, tam, kad turetu pinigu prisideti prie bendros geroves kurimo.
Taip...gali deti kur nori. Protingos moterys turi savo asmeniskas nejudomas saskaitas juodai dienai, o visos kitos atiduoda viska diedams.
Papildyta:
As net neziureciau i diedo puse, jei nematyciau, kad tarp mano vaiko ir jo uzsimezge geras ryšys.
Jo jo.... kurgi ne. Nespresk apie tai, ko nepatyrusi.
Viska siusk rastu. Viska raportuok rastu, nes zodiniai dalykai neirodomi.Jojo, viską raštu nusiunčiau. Parašiau koks pavargęs grįžo, pridėjau išmanios apyrankės info apie 5val.miegą, kad grįžo nesiprausęs, vaikščiojo kaip lunatikas, telefą sudaužė, kad nd nepadaryti, fotkę iš dienyno su dvejetu.
Paklausiau ką daryt, nes neleist vaiko negaliu (policija, grasinimai antstoliais), o leist irgi negaliu, nes tada grįžęs turi parą atssigavinėt ir dvejetai dėl nenusiųstų darbų.
Prie ko xia gerbuvis bendras ir moters ssmenines pajamas? Turinti savo santaupas moteris gali susimoketi advokatams, del vaiko geroves, jei dieda issirinko lumzdą.
Papildyta:
Tau uztektu, kad tavo vaiku bent nx nesiustu , man to neuztektu.
Aha. Man uzteko, kad nx nesiunte, normaliai bendravo. Per akis.