Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Taip...gali deti kur nori. Protingos moterys turi savo asmeniskas nejudomas saskaitas juodai dienai, o visos kitos atiduoda viska diedams.

Tokiu atveju moterys eina dirbti, tam, kad turetu pinigu prisideti prie bendros geroves kurimo. 

Atsakyti

Taip...gali deti kur nori. Protingos moterys turi savo asmeniskas nejudomas saskaitas juodai dienai, o visos kitos atiduoda viska diedams.
Papildyta:
As net neziureciau i diedo puse, jei nematyciau, kad tarp mano vaiko ir jo uzsimezge geras ryšys.

Jo jo.... kurgi ne. Nespresk apie tai, ko nepatyrusi. 

Atsakyti

Viska siusk rastu. Viska raportuok rastu, nes zodiniai dalykai neirodomi. 
Jojo, viską raštu nusiunčiau. Parašiau koks pavargęs grįžo, pridėjau išmanios apyrankės info apie 5val.miegą, kad grįžo nesiprausęs, vaikščiojo kaip lunatikas, telefą sudaužė, kad nd nepadaryti, fotkę iš dienyno su dvejetu. 

Paklausiau ką daryt, nes neleist vaiko negaliu (policija, grasinimai antstoliais), o leist irgi negaliu, nes tada grįžęs turi parą atssigavinėt ir dvejetai dėl nenusiųstų darbų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 balandžio 2021 - 13:54

Geras rysys tai taip, bet ne meile. Tai du skirtingi dalykai. 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 08, 13:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72810467" data-time="1617882642"><div><p>Taip...gali deti kur nori. Protingos moterys turi savo asmeniskas nejudomas saskaitas juodai dienai, o visos kitos atiduoda viska diedams.</p></div></blockquote><p>Tokiu atveju moterys eina dirbti, tam, kad turetu pinigu prisideti prie bendros geroves kurimo. </p>

Prie ko xia gerbuvis bendras ir moters ssmenines pajamas? Turinti savo santaupas moteris gali susimoketi advokatams, del vaiko geroves, jei dieda issirinko lumzdą.
Papildyta:
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 08, 13:53)
<p>Geras rysys tai taip, bet ne meile. Tai du skirtingi dalykai. </p>

Tau uztektu, kad tavo vaiku bent nx nesiustu , man to neuztektu.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 08, 13:53)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72810459" data-time="1617882239"> Viska siusk rastu. Viska raportuok rastu, nes zodiniai dalykai neirodomi. </blockquote> Jojo, viską raštu nusiunčiau. Parašiau koks pavargęs grįžo, pridėjau išmanios apyrankės info apie 5val.miegą, kad grįžo nesiprausęs, vaikščiojo kaip lunatikas, telefą sudaužė, kad nd nepadaryti, fotkę iš dienyno su dvejetu. 
<p> </p>
<p>Paklausiau ką daryt, nes neleist vaiko negaliu (policija, grasinimai antstoliais), o leist irgi negaliu, nes tada grįžęs turi parą atssigavinėt ir dvejetai dėl nenusiųstų darbų.</p>

Nors tiek gerai biggrin.gif , nes jau galvojau, kad visai kurapkele esi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 balandžio 2021 - 13:56

Ne, turi pamilti, myleti kaip savo, o ne gerbti.

Nesąmonė. Tai neįmanoma. Nesugebėtum vyro vaiko kaip savo mylėt ir pati

Atsakyti

Prie ko xia gerbuvis bendras ir moters ssmenines pajamas? Turinti savo santaupas moteris gali susimoketi advokatams, del vaiko geroves, jei dieda issirinko lumzdą.
Papildyta:
Tau uztektu, kad tavo vaiku bent nx nesiustu , man to neuztektu.

Aha. Man uzteko, kad nx nesiunte, normaliai bendravo. Per akis.

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 08, 13:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72810467" data-time="1617882716"><div><p>Taip...gali deti kur nori. Protingos moterys turi savo asmeniskas nejudomas saskaitas juodai dienai, o visos kitos atiduoda viska diedams.
Papildyta:
As net neziureciau i diedo puse, jei nematyciau, kad tarp mano vaiko ir jo uzsimezge geras ryšys.</p></div></blockquote><p>Jo jo.... kurgi ne. Nespresk apie tai, ko nepatyrusi. </p>

Man ne sesiolika ir as zinau ko tikiuosi is vyru. I toki, kuris tik gerbtu mano vaika, net neziureciau.
Papildyta:
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 08, 13:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72810473" data-time="1617882909"><div><p>Prie ko xia gerbuvis bendras ir moters ssmenines pajamas? Turinti savo santaupas moteris gali susimoketi advokatams, del vaiko geroves, jei dieda issirinko lumzdą.
Papildyta:
Tau uztektu, kad tavo vaiku bent nx nesiustu , man to neuztektu.</p></div></blockquote><p>Aha. Man uzteko, kad nx nesiunte, normaliai bendravo. Per akis.</p><p></p>

Kiekvienqm savo.
As tokiu atveju likciau viena, nei su tokiu vyru
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 08, 13:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72810479" data-time="1617883075"><div><p>Man ne sesiolika ir as zinau ko tikiuosi is vyru. I toki, kuris tik gerbtu mano vaika, net neziureciau.</p></div></blockquote><p>Tu tikiesi nerealių dalykų. Lygiai taip pat sėkmingai gali tikėtis ištekėti už princo viljamo </p>

Tai ir rasau: nerasciau tokio vyro - nebutu jokio
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 08, 13:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72810465" data-time="1617882556"><div><p>Ne, turi pamilti, myleti kaip savo, o ne gerbti.</p></div></blockquote><p>Nesąmonė. Tai neįmanoma. Nesugebėtum vyro vaiko kaip savo mylėt ir pati</p>

Nemyletu mano vaiko kaip savo - lauko durys butu atidaryros labai greitai.

Pasivartyti pataluose vyru galima ir taip susirasti, kad vaikai nematytu. O namie turi buti mylintis patevis, o ne seip tik toleruojantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 balandžio 2021 - 14:05

Man ne sesiolika ir as zinau ko tikiuosi is vyru. I toki, kuris tik gerbtu mano vaika, net neziureciau.

Tu tikiesi nerealių dalykų. Lygiai taip pat sėkmingai gali tikėtis ištekėti už princo viljamo 

Atsakyti

Burbanti, turiu aš neliečiamų pinigų.

Pasimokius ta tema. 

Tik, kas dėl teisinių dalykų, tai info reik, o ne tik mano žodžių prieš jo. 

Į namą visos mano piniginės investicijos, tai priemonės daržui 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 08, 14:05)
<p>Burbanti, turiu aš neliečiamų pinigų.</p><p>Pasimokius ta tema. </p><p></p><p>Tik, kas dėl teisinių dalykų, tai info reik, o ne tik mano žodžių prieš jo. </p><p></p><p>Į namą visos mano piniginės investicijos, tai priemonės daržui 😁</p>

Jei priemones darzui - tai lqbai gerai biggrin.gif
Atsakyti

Vyro ir dickio santykiai dabar tikrai geri, na, normalūs. 

buvo pirmus metus bėdų, bet jos kildavo dėl vaiko isterijų.

Atsakyti