Oi, vedarai, juros bjaurybes tai mano megstamiausi valgalai
As vilka pamaciau, na ir kas.
Visas uogas megstu be proto, uogieniu tai beveik visai nevalgau - ypac melyniu ir agrastu.
Is paskiepytu temos nariu yra kuri gavusi pfizeri ar visoms zeneka sukale?
Mona, tavo mama gal turi letiniu ligu, kad gavo kvietima? Ji mano bendraamze, kiek pamenu.
As vilka pamaciau, na ir kas.
Visas uogas megstu be proto, uogieniu tai beveik visai nevalgau - ypac melyniu ir agrastu.
Mona, tavo mama gal turi letiniu ligu, kad gavo kvietima? Ji mano bendraamze, kiek pamenu.
Aš
Tai aš saviškiui sakiau vakar, kad jei ką keltų naktį mane ir jau aš labai jį slaugysiu ir viską, nu viską jam atnešiu, ko tik jis norės. Po kelių sekundžių sakau, ta prasme tas viskas tai vandens arba arbatos 😄😄😄
As irgi ta pati sakiau saviskiui , tiesa, vandens nezadejau atnesti, is anksto parupinau stikline ant naktinio staliuko su paracetamolio pakuote. kad jei kas, tyliai isgertu nesursenes beieskodamas tablietku.
As tai drugeli iskart pamaciau.
Aš Pfizerį gavau. Tada dar Zenekos nebuvo atvežta.
Greiskeli, 09 Bal 2021 - 09:41, parašė: As tai drugeli iskart pamaciau.Parašė kažkas pamačiau drugelį .tai kažkaip ir pamačiau drugelį.jei nepaskaityčiau,gal kažką pamatyčiau.
Aš vaikystėj nuo vėdarų esu žiauriai vėmus. Pamenu naktį atsikeliu, mama prausia mane ir iš ausų krapšto

</p><p></p><p>Visas uogas megstu be proto, uogieniu tai beveik visai nevalgau - ypac melyniu ir agrastu.
</p><p></p><p>Is paskiepytu temos nariu yra kuri gavusi pfizeri ar visoms zeneka sukale?
</p><p></p><p>Mona, tavo mama gal turi letiniu ligu, kad gavo kvietima? Ji mano bendraamze, kiek pamenu.
</p>
Vilkas išnyra.
Aš taip pat uogienių nelabai, tik vyšnių ir aviečių ant blynų. Ir tai tas su mažai cukraus. Mėlynės tik žalios, net šaldytos netinka. Šaldytas uogas kaip ledus triauškiu.
Dabar Pfizerį gauna, kas stovi eilėj iš prioritetinių arba revakcinacijai. Mama va kaip tik 10 val Pfizerio antrą skiepą gauna.
Intemora, jau viskas, sveika?
Juros bjaurybes irgi labai megstu, o austre esu ragavusi vieninteli karta barselonos turguje uz 1 eura rodos, didele tokia, nugurkiau ir nespejau suprasti- patinka man ar ne. Gal kada prisiruosiu ju daugiau paragauti, kad susidaryti aiskesne nuomone.
Vedarai man ne, netraukia net ragauti.
Aš Pfizerį gavau. Tada dar Zenekos nebuvo atvežta.
paziurejau skiepu puslapi, likusi laisva viena comirnaty ir 3005 zenekos pas mus.
Intemora, jau viskas, sveika?
Pinotija, kaip tu siandien?