Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

noriu svente svest :D

Kas trukdo?

Atsakyti

Pinot dar gal su demonais kovoja, bet turetu buti jau kazkiek geriau.. 

Šiuo metu kaip tik tikrinu rodiklius. Tempos lyg ir nėra. Spaudimą vėliau matuosiu. Naktį prakaitavau kaip arklys, sprendžiant iš to, kad ryte net plaukai šlapi buvo. Bet negalėjau drabužėlių pasikeisti, nes miego tabletę išgėriau, kietai pamiegojau. Nors kažkodėl taip miegodama vis tiek  jaučiau kaip mb vis deda man ranką ant kaktos, ar ne karšta.

Bet galvos svarbiausia neskauda kol kas.  

vakar prieš naktį vėl buvo ne kas. Tokia kaip antra banga.

Žodžiu,  Zenecos  simptomai trunka vidutiniškai dvi paras. Ir simptomus įmanoma  lengvinti, nebūtina kentėt.  Paracetamolis man nieko nepadėjo, tiko Ibumetin 400, gauromečio arbata, vaistai nuo spaudimo, migdoma tabletė. Tokia patirtis ir tiek.

Atsakyti

Šiuo metu kaip tik tikrinu rodiklius. Tempos lyg ir nėra. Spaudimą vėliau matuosiu. Naktį prakaitavau kaip arklys, sprendžiant iš to, kad ryte net plaukai šlapi buvo. Bet negalėjau drabužėlių pasikeisti, nes miego tabletę išgėriau, kietai pamiegojau. Nors kažkodėl taip miegodama vis tiek  jaučiau kaip mb vis deda man ranką ant kaktos, ar ne karšta.

Bet galvos svarbiausia neskauda kol kas.  

vakar prieš naktį vėl buvo ne kas. Tokia kaip antra banga.

Žodžiu,  Zenecos  simptomai trunka vidutiniškai dvi paras. Ir simptomus įmanoma  lengvinti, nebūtina kentėt.  Paracetamolis man nieko nepadėjo, tiko Ibumetin 400, gauromečio arbata, vaistai nuo spaudimo, migdoma tabletė. Tokia patirtis ir tiek.

Laikykis  :4u:​ 

Atsakyti

Ką čia blogo nuveikus 😈

Atsakyti

Kas trukdo?

vienai neidomu :)

Atsakyti

Amadėja*, 09 Bal 2021 - 11:01, parašė: Bet mano šobla visa mėgsta
Gaidelis trintas .tiesiog saldu.
Atsakyti

Pinotija, 09 Bal 2021 - 11:24, parašė: Šiuo metu kaip tik tikrinu rodiklius. Tempos lyg ir nėra. Spaudimą vėliau matuosiu. Naktį prakaitavau kaip arklys, sprendžiant iš to, kad ryte net plaukai šlapi buvo. Bet negalėjau drabužėlių pasikeisti, nes miego tabletę išgėriau, kietai pamiegojau. Nors kažkodėl taip miegodama vis tiek jaučiau kaip mb vis deda man ranką ant kaktos, ar ne karšta. Bet galvos svarbiausia neskauda kol kas. vakar prieš naktį vėl buvo ne kas. Tokia kaip antra banga. Žodžiu, Zenecos simptomai trunka vidutiniškai dvi paras. Ir simptomus įmanoma lengvinti, nebūtina kentėt. Paracetamolis man nieko nepadėjo, tiko Ibumetin 400, gauromečio arbata, vaistai nuo spaudimo, migdoma tabletė. Tokia patirtis ir tiek.
Aš irgi gėriau ibumetiną.viskas.atsigavau.tik dūrio vietą jaučiu dar.net sakyčia,reiktų atšvęst.nežinau vyną ar brendį rinktis😃
Atsakyti

Esu tinginį gaminus ir iš savo keptų sausainių.

Pavydžiu, kam neskanu 😄

Atsakyti

Fėja*, 09 Bal 2021 - 11:53, parašė: Esu tinginį gaminus ir iš savo keptų sausainių. Pavydžiu, kam neskanu 😄
Toks primityvus skonis.darželis.vaikystė.

Man.aš pavydžiu kam neskani mišraųnė.pastoviai apsiėdu.nekontroliuoju proceso iš vis.po to pilvą skauda😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 balandžio 2021 - 10:56

Aš irgi gėriau ibumetiną.viskas.atsigavau.tik dūrio vietą jaučiu dar.net sakyčia,reiktų atšvęst.nežinau vyną ar brendį rinktis😃

Aš tai siūlyčiau bent savaitę susilaikyt. Kažkur skaičiau, kad geriau nevartoti. Dar iki čia aptariamo alko temos. Kai pati skiepijaus, tuo metu.

Atsakyti

Mano sūnus - tai savaip gamina. Sausainių netrina, o palaužo gabalėliais. Tada ištirpdo sviestą ir Rududu. Na ir išmaišěs su sausainiais paslegia nakčiai  :wub: 

Duoda ir man, skanu, o dar kai pačios rankelėms nei prisidėti nereikėjo  :D​ 

Atsakyti

Fėja*, 09 Bal 2021 - 11:55, parašė: Aš tai siūlyčiau bent savaitę susilaikyt. Kažkur skaičiau, kad geriau nevartoti. Dar iki čia aptariamo alko temos. Kai pati skiepijaus, tuo metu.
Geriau iš vis nevartot😃😃
Atsakyti