noriu svente svest
Kas trukdo?
Pinot dar gal su demonais kovoja, bet turetu buti jau kazkiek geriau..
Šiuo metu kaip tik tikrinu rodiklius. Tempos lyg ir nėra. Spaudimą vėliau matuosiu. Naktį prakaitavau kaip arklys, sprendžiant iš to, kad ryte net plaukai šlapi buvo. Bet negalėjau drabužėlių pasikeisti, nes miego tabletę išgėriau, kietai pamiegojau. Nors kažkodėl taip miegodama vis tiek jaučiau kaip mb vis deda man ranką ant kaktos, ar ne karšta.
Bet galvos svarbiausia neskauda kol kas.
vakar prieš naktį vėl buvo ne kas. Tokia kaip antra banga.
Žodžiu, Zenecos simptomai trunka vidutiniškai dvi paras. Ir simptomus įmanoma lengvinti, nebūtina kentėt. Paracetamolis man nieko nepadėjo, tiko Ibumetin 400, gauromečio arbata, vaistai nuo spaudimo, migdoma tabletė. Tokia patirtis ir tiek.
Šiuo metu kaip tik tikrinu rodiklius. Tempos lyg ir nėra. Spaudimą vėliau matuosiu. Naktį prakaitavau kaip arklys, sprendžiant iš to, kad ryte net plaukai šlapi buvo. Bet negalėjau drabužėlių pasikeisti, nes miego tabletę išgėriau, kietai pamiegojau. Nors kažkodėl taip miegodama vis tiek jaučiau kaip mb vis deda man ranką ant kaktos, ar ne karšta.
Bet galvos svarbiausia neskauda kol kas.
vakar prieš naktį vėl buvo ne kas. Tokia kaip antra banga.
Žodžiu, Zenecos simptomai trunka vidutiniškai dvi paras. Ir simptomus įmanoma lengvinti, nebūtina kentėt. Paracetamolis man nieko nepadėjo, tiko Ibumetin 400, gauromečio arbata, vaistai nuo spaudimo, migdoma tabletė. Tokia patirtis ir tiek.
Laikykis
Pinotija, 09 Bal 2021 - 11:24, parašė: Šiuo metu kaip tik tikrinu rodiklius. Tempos lyg ir nėra. Spaudimą vėliau matuosiu. Naktį prakaitavau kaip arklys, sprendžiant iš to, kad ryte net plaukai šlapi buvo. Bet negalėjau drabužėlių pasikeisti, nes miego tabletę išgėriau, kietai pamiegojau. Nors kažkodėl taip miegodama vis tiek jaučiau kaip mb vis deda man ranką ant kaktos, ar ne karšta. Bet galvos svarbiausia neskauda kol kas. vakar prieš naktį vėl buvo ne kas. Tokia kaip antra banga. Žodžiu, Zenecos simptomai trunka vidutiniškai dvi paras. Ir simptomus įmanoma lengvinti, nebūtina kentėt. Paracetamolis man nieko nepadėjo, tiko Ibumetin 400, gauromečio arbata, vaistai nuo spaudimo, migdoma tabletė. Tokia patirtis ir tiek.Aš irgi gėriau ibumetiną.viskas.atsigavau.tik dūrio vietą jaučiu dar.net sakyčia,reiktų atšvęst.nežinau vyną ar brendį rinktis😃