Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Itariu, kad laimingos pabaigos man nebutu buve anikaip. 

Atsakyti

Apie nora tai man net kalbos nera. Uz jokius pinigus.  :unsure:​ 

Atsakyti

Apie nora tai man net kalbos nera. Uz jokius pinigus.  :unsure: 

Man yra buvęs pasiūlymas toks is masažuotojo Turkijoj 😄. Darė normalų masažą ir staiga pasiūle su laiminga pabaiga  🤣, už paprasto masažo kainą. Nors gražus vyras buvo, bet atsisakiau, kažkaip net surakino mane nuo tokio pasiūlymo 😂

Atsakyti

Bet kaip iįšmasažuoja tą laimingą pabaigą, pspasakokit  :hmm:  vibriku, rankom, paviršiutiniškai ar giliai ima? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 11 balandžio 2021 - 20:42

Bet ksip iįšmasažuoją tą laimingą pabaigą, pspasakokit  :hmm:  vibriku, rankom, paviršiutiniškai ar giliai ima? 

pliac, prajuokinai  :lol:​ 

Atsakyti

Amadėja, kokia kaina tokio masažo?

Atsakyti

Itariu, kad laimingos pabaigos man nebutu buve anikaip. 

Čia iš fantastikos srities greičiau.

Na, kaip pas ginekologą kėdėj nuo apžiūros. :)  :D​ Arba intravaginalinės echoskopijos.

Atsakyti

Čia iš fantastikos srities greičiau.

Na, kaip pas ginekologą kėdėj nuo apžiūros. :)  :D​ Arba intravaginalinės echoskopijos.

Čia beveik mano seksualinė fantazija 🤣🤣🤣

Atsakyti

Oho

Aš tai jaučiu nenorėčiau. Jausčiausi kaip mokėdama už sexo paslaugas, ty beviltiškai, nes jau nemokamai nieks nebeduoda 🤣

Na, aš turbūt irgi nemokėčiau. Čia buvo nemokamai 😃 Tiesiog taip netyčia gavos, o kątik buvo mb gimtadienis, tai pasiūliau ir jis sutiko. 

Atsakyti

Amadėja, jūs "ne praplėtę ribas", o tiesiog nenormalūs. :)​ 

Atsakyti

Anidanda, 11 Bal 2021 - 21:28, parašė: Oho Aš tai jaučiu nenorėčiau. Jausčiausi kaip mokėdama už sexo paslaugas, ty beviltiškai, nes jau nemokamai nieks nebeduoda 🤣
Kas kam svarbu. Bet įdomu .kas čia per masažai.😃
Atsakyti

Kas kam svarbu. Bet įdomu .kas čia per masažai.😃

Pasiūlyk saviškiui, kaži ar sutiktų  :D​ 

Atsakyti