Diedo koleges mirineja nuo Zenekos, o maniskiui ni v odnom glazu...
Neužmušamas taviškis, atsparus viskam
Pernai su dukra buvau nusipirkus bilietus į Kroatiją, tas vyrukas lietuviams ekskursijas po ten suorganizuodavo, bet neišvykom, po Covid atlaisvinimų planavom į kitą šalį vykt. Aš nemoku anglų k., viena skraidyčiau kur tik norėčiau, tai kažkaip reikia keliaut. Buvom su Makaliaus agentūra išvykę, nepatiko, savarankiška kelionė geriau. Tik va, draugas ne mėgėjas vairuot
Na, bet covidas gerai, kad atsirado nuotolinių kursų, tai anglų kalba pagaliau ėmiau ir aš mokytis.
Papildyta:
nemoku meluot, vistiek paklaus ar nieko nerase
O tu simpatizuoji tam vyrui ar tik saviškį matai?
Man tai ranka dar dabar jaučiasi.ir sukietėjimas dar yra.
O man tai nieko nesijaučia toje rankoje. Tiktai labai stipriai spustelėjus.
Skiepais skiepais, nuo visų vakcinų pasitaiko šalutinių, bet per ilgas tas tarpas AZenecos skiepų. Truputį svajojau apie kelionę, kur pernai neįmanoma buvo, bet nedrįsčiau važiuoti be antro skiepo, o kai jau antras bus +kelios savaitės, tai bus ten karšta. Bet kokiu atveju vis tiek nusikelia link rudens. Žo..
O man tai nieko nesijaučia toje rankoje. Tiktai labai stipriai spustelėjus.
Skiepais skiepais, nuo visų vakcinų pasitaiko šalutinių, bet per ilgas tas tarpas AZenecos skiepų. Truputį svajojau apie kelionę, kur pernai neįmanoma buvo, bet nedrįsčiau važiuoti be antro skiepo, o kai jau antras bus +kelios savaitės, tai bus ten karšta. Bet kokiu atveju vis tiek nusikelia link rudens. Žo..
Man rodos, galima bus ir anksciau. Tik rekomendacija, kad islaukt tiek ilgai. As geguzes pradzioj gausiu antra doze.