Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Diedo koleges mirineja nuo Zenekos, o maniskiui ni v odnom glazu...  :hmm:​ 

Neužmušamas taviškis, atsparus viskam  :D 

Atsakyti
Madam, keisk batarkes 🌞 Atsigaus gal.👍 Aš Pūko draugijoj nukvakčiau.

Greis, tai prabangiai pasivažinėjai 🧐

Individualiai tas organizmas reaguoja. Mano mamai nuo Pfizer pirmos dozės labai blogai buvo, o va nuo antros pievų dainos.
Vyrui nuo Astros 37.2 ir ranką skaudeno. Naktį knarkė kaip traktorius, bet atsigulęs ant tos rankos apsiversdavo - per miegus jautė, matyt.
Kelios kaimynės po Astros į šokius būt galėjusios eit.
Man trečiadienį Pfizerį kals.

Bet kaip fainai pasivaikščiojom. Oras koks, paukščiai pypauja. Hmmm, tik kaip užsisėdėjus, užlipau greit į Laimės kalną ir padusau. Nusivežėm pavalgyt, žmonės piknikauja prie Lajų tako,- ten labai daug pavėsinių su suoliukais. Labai fainai sutvarkyta.
Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 11, 19:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72811913" data-time="1618157099"><div><p>Man vakar parašė kelionę organizavęs vyras jog jau gyvena vienas, išsiskyrė jo ir antros pusės keliai. Tai jau niekur su juo ir nebegaliu planuot turbūt. O ir draugui nežinau ar sakyt prie progos.</p></div></blockquote><p>O ką planavai su juo?</p>

Pernai su dukra buvau nusipirkus bilietus į Kroatiją, tas vyrukas lietuviams ekskursijas po ten suorganizuodavo, bet neišvykom, po Covid atlaisvinimų planavom į kitą šalį vykt. Aš nemoku anglų k., viena skraidyčiau kur tik norėčiau, tai kažkaip reikia keliaut. Buvom su Makaliaus agentūra išvykę, nepatiko, savarankiška kelionė geriau. Tik va, draugas ne mėgėjas vairuot verysad.gif

Na, bet covidas gerai, kad atsirado nuotolinių kursų, tai anglų kalba pagaliau ėmiau ir aš mokytis.
Papildyta:
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 11, 19:22)
ne be reikalo taves pavydejo, skias... turejo taviskis nuojauta.. draugui nieko nesakyk. Nezinai, kaip klostysis toliau. </p>

nemoku meluot, vistiek paklaus ar nieko nerase
Atsakyti

Pernai su dukra buvau nusipirkus bilietus į Kroatiją, tas vyrukas lietuviams ekskursijas po ten suorganizuodavo, bet neišvykom, po Covid atlaisvinimų planavom į kitą šalį vykt. Aš nemoku anglų k., viena skraidyčiau kur tik norėčiau, tai kažkaip reikia keliaut. Buvom su Makaliaus agentūra išvykę, nepatiko, savarankiška kelionė geriau. Tik va, draugas ne mėgėjas vairuot verysad.gif

Na, bet covidas gerai, kad atsirado nuotolinių kursų, tai anglų kalba pagaliau ėmiau ir aš mokytis.
Papildyta:
nemoku meluot, vistiek paklaus ar nieko nerase

O tu simpatizuoji tam vyrui ar tik saviškį matai? 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 11, 19:36)
Bet tavo draugas labai pavydus. Tikrinimas facebooko, ar šiaip mobiliako, ar šiaip dienos kelių, man atrodo nelabai fainas dalykas. O nebūtų fainesnis tas keliautojas?</p>

aš apie jį net nepagalvoju, man patinka tik draugas. Jei ir nutrūktų galutinai keliai kažkaip nežinau ar kas besudomintų.
Atsakyti

Blin, vienos kelnes mazos, kitos dideles. Ner kuo  rengtis. Pypiec. Sukneles traukiu. 

Atsakyti

Man tai ranka dar dabar jaučiasi.ir sukietėjimas dar yra.

O man tai nieko nesijaučia toje rankoje.  Tiktai labai stipriai spustelėjus.

Skiepais skiepais, nuo visų vakcinų pasitaiko šalutinių, bet per ilgas tas tarpas AZenecos skiepų. Truputį svajojau apie kelionę, kur pernai  neįmanoma buvo, bet nedrįsčiau važiuoti be antro skiepo, o kai jau antras bus +kelios savaitės, tai bus ten karšta. Bet kokiu atveju vis tiek nusikelia link rudens. Žo..

Atsakyti
Griskeli, o glajų kiek ilgai reikia plakt bobai?niekad nesu darius glajaus, neįsivaizduoju blink.gif
Atsakyti

Griskeli, o glajų kiek ilgai reikia plakt bobai?niekad nesu darius glajaus, neįsivaizduoju blink.gif

Tai paplakiau, kol putos tokios standokos susidare. Neilgai. Kai iskepsi, siukstu nejudink is formos, kol visai neatsals, nes sukris. 

Atsakyti

O man tai nieko nesijaučia toje rankoje.  Tiktai labai stipriai spustelėjus.

Skiepais skiepais, nuo visų vakcinų pasitaiko šalutinių, bet per ilgas tas tarpas AZenecos skiepų. Truputį svajojau apie kelionę, kur pernai  neįmanoma buvo, bet nedrįsčiau važiuoti be antro skiepo, o kai jau antras bus +kelios savaitės, tai bus ten karšta. Bet kokiu atveju vis tiek nusikelia link rudens. Žo..

Man rodos, galima bus ir anksciau. Tik rekomendacija, kad islaukt tiek ilgai. As geguzes pradzioj gausiu antra doze. 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 11, 18:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72811946" data-time="1618161285"><div><p>O man tai nieko nesijaučia toje rankoje.  Tiktai labai stipriai spustelėjus.</p><p>Skiepais skiepais, nuo visų vakcinų pasitaiko šalutinių, bet per ilgas tas tarpas AZenecos skiepų. Truputį svajojau apie kelionę, kur pernai  neįmanoma buvo, bet nedrįsčiau važiuoti be antro skiepo, o kai jau antras bus +kelios savaitės, tai bus ten karšta. Bet kokiu atveju vis tiek nusikelia link rudens. Žo..</p></div></blockquote><p>Man rodos, galima bus ir anksciau. Tik rekomendacija, kad islaukt tiek ilgai. As geguzes pradzioj gausiu antra doze. </p>

Jei antras skiepas 9-12 savaičių po pirmo skiepo, tai geriausias rezultatas. Galima ir aksčiau.
Atsakyti

Gal ne, dar pradėsiu ieškot erotinių masažų  :D​ 

Nu man tai norėjos išbandyt  :ax:​ 

Atsakyti