O pats įstatymas kur? Nes čia tik Delfi straipsnis. Ar tas įstatymas buvo iš vis priimtas? Ar tik projektas buvo? Vat nepamenuNeieškosiu, man neaktualu jau. Straipsnyje rašo, kad įsigaliojo įstatymas 2018. Tegu Amadėja pasiieško.
O kur vaikai buvo, kol jūs ten kūno skysčiais dalinotės?
Jau šlykštu skaityti tas tavo sapaliones
Vaikai žiūrėjo filmus su mb dukterėčia. Mažą radom jau miegantį. Nėr jau ten ką juos priižiūrėt, bet vienus arba vieną palieku max iki pusvalandžio.
Taigi, VT tikrai susidomėtų, jeigu exas pasiknistų šiuose reikaluose.
Manai exas savo vaikų su žmonos dukrom nepalieka? 😂
Vaikai žiūrėjo filmus su mb dukterėčia. Mažą radom jau miegantį. Nėr jau ten ką juos priižiūrėt, bet vienus arba vieną palieku max iki pusvalandžio.
Tavo dičkiui 11? O dukterėčiai kiek?
Neieškosiu, man neaktualu jau. Straipsnyje rašo, kad įsigaliojo įstatymas 2018. Tegu Amadėja pasiieško.
Aš pamenu kad buvo stiprus ginčai dėl to įstatymo. Nes pagal jį pradinukai negali būt vieni namie po pamokų. O dirbantys tėvai neturi kur jų dėt. Tai ten buvo kažkokie keitimai
Manai exas savo vaikų su žmonos dukrom nepalieka? 😂
Nežinau kokio amžiaus ten jie. O sužinot nesunku būtų, jei Amadėjos sūnus pasipasakotų tėvui apie mamos išvykas ar tėvo išvykas Amadėjai.
Amadėja, nebijai, kad kažkas, kas tave pažįsta čia, perduos šitą info tavo ex?
Nu, o ką jis mane paduos į teismą už masažą? 😄
Šiaip tas absoliučiai niekam nebus įdomu.
Ką čia rašau tai išvos gi joks įrodymas. Gal turiu lakią fantaziją ir tiek 😃😃😃
Na čia negali žinot 😄. Gal kokia ant lubų, kempoj įmontuota, su priartinimu 🤣
🤣🤣🤣
Nežinau kokio amžiaus ten jie. O sužinot nesunku būtų, jei Amadėjos sūnus pasipasakotų tėvui apie mamos išvykas ar tėvo išvykas Amadėjai.
Tai panašaus amžiaus dukros. O mažieji dar jaunesni už amadejos mažą
fantazija ne pirmas kartss, bandant uodegą išsukt. Keisk niką geriau, nes yra kas atpažins tave fb, per jį ras sūnų, per sūnų ex..
Tavo dičkiui 11? O dukterėčiai kiek?
2-3m kai magistrą baigus.
Aš pamenu kad buvo stiprus ginčai dėl to įstatymo. Nes pagal jį pradinukai negali būt vieni namie po pamokų. O dirbantys tėvai neturi kur jų dėt. Tai ten buvo kažkokie keitimai
Vaiką iki 6m.galima palikt vieną iki 15min., o prižiūrėti jį gali ne jaunesnis, negu 14m.
Viską aš žinau, bet reali atsakomybė būtų tik, jei vaikui kažkas labai blogo nutiktų. Bet apsidraudžiu dėl šventos ramybės, nes, o maža ką exas apsireikš.