Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Bet užtat su viena sena pažįstama pasikalbėjau. Tiek, kad neseniai išsiskyrus. Vaikų tete susirado studentę, žmoną juos rado lovoj, o dukros nevažiuoja pas jį su nakvyne, nors ką nori daryk, o pagal sutartį privalo. Tai jis ją antstoliams padavė. Ji jį dėl tėvo valdžios apribojimo, nes turi gerų kabliukų. 

Tai vat. Ne vienintelus toks exas. Nu nors ne tik pas mane vieną tokios bėdos 😃😂

O tau nuo to kazkad lengviau? 

Atsakyti

Žinau, bet būtų kabliukas pasiknist giliau dėl Amarėjos pomėgių exui.

Jau jis, pagaves ta kabliuka, ras kaip Amadejos amoraluma irodinet. 

Atsakyti

Ten dar ne tokiu seniu yra, yra, kam patinka. 

Tada aš atsilikusi nuo to žanro

Atsakyti

Jau jis, pagaves ta kabliuka, ras kaip Amadejos amoraluma irodinet. 

Kur jis jį irodines? Ir kokiu tikslu? 

Atsakyti

​Tikslu jai pakenkti irir tiek. 

Atsakyti

Tai jam nereikia progos 🤣. Knis ir be progos, vistiek 

Čia amadeja turi  išmokt ignoruoti jį.

Ir teisinę pusę susitvarkyt visų pirma.

Atsakyti

O tau nuo to kazkad lengviau? 
Įdomu kuo su antstoliais baigsis. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 balandžio 2021 - 19:24

Ir teisinę pusę susitvarkyt visų pirma.

Nepadės teisinė pusė, jei neišmoksi Ignoruok. Jokia teisė jums neuždraus traumuot vaiko savo konfliktais. Jokia teisė jam neuždraus gadint tai nervų, pasakot vaikui kas užplaukia.

Tik šalti tavo nervai ir ignoruojantis požiūris suveiktų  

Atsakyti

[sup]​Tikslu jai pakenkti irir tiek. [/sup]
Oj, žinok, čia ne filmas. Niekam neįdomūs dalykai, kurie neturi tiesiįoginio ryšio apart tokių (kažkokio teistumo, psichinės ligos, fiksuotos priklausomybės).  Ir tai dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 balandžio 2021 - 19:52

Tikslu jai pakenkti irir tiek. 

Bet kaip tai gali pakenkti? Na tu racionaliai pasakyk dabar. Kur ir ką reik informuoti apie motinos sexualini elgesį, kad tai kažkaip pakenktų? Jei ta motina nėra kokia tai politikė ar visuomenės veikėja? O tik eilinė namų šeimininkė. Kaip jis jai pakenks? Niekaip. Nebijočiau tokio glusio nei kiek 

Atsakyti

Nu tai man skyrybų metu mergos sakė: tu tik neik pas psichologą, nes jis tai panaudos prieš tave ir atims vaiką 😃🙈

Atsakyti

Nu tokiuose pikalbiyose su vtat, pvz. Pavarys purvo, ir tos darbuotojos prades skersai i Amadeja ziuret. Daugiau exu tiket. 

Atsakyti