Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Oj, žinok, čia ne filmas. Niekam neįdomūs dalykai, kurie neturi tiesioginio ryšio apart tokių (kažkokio teistumo, psichinės ligos, fiksuotos priklausomybės).  Ir tai dar

Tu labai drasi, moterie. Elkis, kaip nori, mums tai kas.. pasakokis, girkis, tik paskui neverk, kai atsisuks pries tave. 

Atsakyti

Nu tokiuose pikalbiyose su vtat, pvz. Pavarys purvo, ir tos darbuotojos prades skersai i Amadeja ziuret. Daugiau exu tiket. 

Ir koks skirtumas kaip jos žiūrės? O pavaryt purvo gali ir be jokio pagrindo. Kas jam uždraus prisigalvoti, papasakot beleja? Ir kas jai uždraus tą patį daryt? Oi čia tiek priskiest galima, jei yra noras, tik laikykis. Tai ką tos VTAT vadybininkės tokios tupos, kad žiūrėt į pasakojimus, o ne į įrodomus faktus?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 12, 18:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Karynka." data-cid="72812463" data-time="1618243354"><div><p> lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  fantazija  ne pirmas kartss, bandant uodegą išsukt. Keisk niką geriau, nes yra kas atpažins tave fb, per jį ras sūnų, per sūnų ex.. </p></div></blockquote><p>Sm ne įrodymas teisme. Gali būt rami </p>

Mane teletabes gasdino tuo, durnelės. biggrin.gif viena is ju grasinosi susidoroti su mano sunumi biggrin.gif kita i teisma paduoti uz personazo izeidima (jos pacios pasakojimu qpie save perfrazavima biggrin.gif ).

Prie senos gvardijos tokios durnes šonelyje sededavo ir net neprasiziodavo.
Atsakyti

Mane teletabes gasdino tuo, durnelės. biggrin.gifviena is ju grasinosi susidoroti su mano sunumi biggrin.gifkita i teisma paduoti uz personazo izeidima (jos pacios pasakojimu qpie save perfrazavima biggrin.gif).

Prie senos gvardijos tokios durnes šonelyje sededavo ir net neprasiziodavo.

Oi tie sm gąsdinimai tai iš vis tautosaka jau tapo 🤣

Atsakyti

https://m.delfi.lt/v...hp?id=86913485#

Va, Amadeja, galetum sekti tokiu pavyzdziu. Tapti savo seksualinio gyvenimo influensere... 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 12, 19:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72812512" data-time="1618249484"><div><p>Mane teletabes gasdino tuo, durnelės. vartotojo įkelta nuotraukaviena is ju grasinosi susidoroti su mano sunumi vartotojo įkelta nuotraukakita i teisma paduoti uz personazo izeidima (jos pacios pasakojimu qpie save perfrazavima vartotojo įkelta nuotrauka).

Prie senos gvardijos tokios durnes šonelyje sededavo ir net neprasiziodavo.</p></div></blockquote><p>Oi tie sm gąsdinimai tai iš vis tautosaka jau tapo 🤣</p>

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Oi tie sm gąsdinimai tai iš vis tautosaka jau tapo 🤣

Bet pati tai ne syki i kelnes prisikai issigandus ju :D​ 

Atsakyti

Bet pati tai ne syki i kelnes prisikai issigandus ju :D 
Čia tau taip atrodo. Aš gi realiai  is patirties žinau, kad teisme jie nieko nereiškia. Exas gi bandė šį metodą, tai tik prajuokino visus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 12 balandžio 2021 - 19:51

Esmė ta, kad čia mes  personažai. Ir gal mes fantazuojam viską. Nes tai nedraudžiama įstatymu

Atsakyti

Kaip pvz amadejos exas is vis gali įrodyti, kad nickas, vardu amadeja, yra jo vaiko motina?

Atsakyti

Esmė ta, kad čia mes  personažai. Ir gal mes fantazuojam viską. Nes tai nedraudžiama įstatymu

O tu tik istatymo bijai? O viesas pasmerkimas? O jei jos vaiku klasioku mamos ja atpazins,ar  gimines? 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 12, 19:55)
<p>Kaip pvz amadejos exas is vis gali įrodyti, kad nickas, vardu amadeja, yra jo vaiko motina?</p>

Koks akirtumas kas po niku, jei kazkas iesko tikru personazo duomenu - daro nusikaltima.
Atsakyti