O šiaip tą pastą išsiseivinau, bandysiu nusipirkti. Burnos probiotikai patiko mano panai.
Amadėja, tikiuosi viskas gerai tau praėjo su VT.
O ruoštis... man tai nebent reiktų susitvarkyti 😄😄😄
Nu ir as noreciau zinot is anksto, kad Koncita paleist pries tai
Estai prašo vakcinos iš tų šalių, kurios sustabdė skiepijimą. Mielai suskiepys savo šalies piliečius
Nu ir as noreciau zinot is anksto, kad Koncita paleist pries tai
Buvau prasiurbus, bet lovos neklotos 🤣 ant stalo balaganas, bet vaiko balaganas )))
Buvau prasiurbus, bet lovos neklotos 🤣 ant stalo balaganas, bet vaiko balaganas
)))
Kelintą valandą atėjo? Pas mane kas skambintų į duris kokią 8, turbūt net durų nedaryčiau, jeigu nieko nelaukiu, o mes dar lovose ar tik kylam.
Nu dabar Amadeja tokiose razborkese, kad reik daryt bile kada.

Nieko keisto. Kai prispiria rimta beda, renkamasi mazesne blogybe.
Kažkur gripas dingo šį sezoną, jokių epidemijų, kaip kasmet.
Nu, miargai, nu palaukit!!! Jau čia aš joms būsiu atpirkimo ožka, ar lazdų man duos, kad didesnės vertės patapčiau???? Nu pala. Ginsiuos!
Tu čia nesigink, o apeliuok į Greiskeli, kad tave įpainiojo, tiksliau duok jai skūron.
Vakcinavimo „AstraZeneca“ nepristabdė Lenkija, kitaip nei dauguma ES valstybių narių vakcinavimo „AstraZeneca“ vakcina nepristabdė. Michalas Dworczykas, Lenkijos ministro pirmininko kanceliarijos vadovas, antradienį pareiškė manantis, kad didėjantis nerimas dėl šios vakcinos saugumo gali būti „suplanuotos dezinformacijos kampanijos“ rezultatas, rašo „Euronews“. Taip pat jis sakė, kad Lenkija toliau skiepys gyventojus šia vakcina. M. Dworczyko komentarai nuskambėjo tuo metu, kai vis daugiau Europos valstybių laikinai nutraukia „AstraZeneca“ vakcinos naudojimą dėl nepatvirtintų pranešimų, jog po skiepo gali susidaryti gyvybei pavojų keliančių kraujo krešulių. „Daugelis šalių, laikinai sustabdžiusių vakcinavimą [„AstraZeneca“ vakcina], pasidavė panikai, kurią sukėlė žiniasklaidos platinama informacija apie tariamas komplikacijas“, – teigė M. Dworczykas. „Mano manymu, įmanoma, kad susidūrėme su suplanuota dezinformacijos kampanija ir brutalia kova tarp farmacijos įmonių, galbūt remiama valstybių, kuriose šios bendrovės yra įregistruotos“, – pridūrė jis. Lenkijos vyriausybės valdininkas išsakė nuomonę, kad vakcinavimą „AstraZeneca“ gaminiu pristabdžiusios valstybės „netrukus tęs“ skiepijimą. Jis pridūrė, kad bet kokie Lenkijos vyriausybės priimami sprendimai bus „paremti tik patvirtintais duomenimis“, gautais iš mokslininkų ir gydytojų.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=86719377