Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Teip teip, susiskiepysim nuo covido, grįš gripas.

Nu jeigu susiskiepyję nustosim dėvėt kaukes, vėl grįš visi į darželius, mokyklas, darbus, pasilinksminimo vietas, tai natūralu, kad visokie virusai irgi grįš. Gi dabar, kai viskas taip izoliuota, logiška, kad ir kiti virusai neplinta.

Atsakyti

Kodėl taip dramatiškai? Mastykite logiškai - devėdama kaukę jūs sukuriate fizinį barjerą virusui - ir covidui, ir gripui. Pasaulis jau bus kitoks kurį laiką. Reikia susitaikyti su tuo. Ir kaukės yra mažiausia problema

Atsakyti

Net neisivaizduoju, kaip kazkas dar gali kovida su gripu sieti.

Lenkai uzsidaro, karantina skelbia griezta. Vat tuos du praeitus menesius leido viskam veikti- prasom, turi ziauru mirciu skaiciu. 

Atsakyti

Aš nesieju, tik keista kažkiek. Nors, gal tikrai, dėl karantino ir plinta jis mažiau.

Atsakyti

Kai paskaitai tokius komentarus, mane dvejonės suima kaskart. Tikrai nežinau ar pulsiu į pirmųjų gretas, kai uždegs žalią visiems.

„Esu po abiejų skiepų ( aš visada buvau už mokslą) ,po pirmo skiepo viskas gerai ,po antro .... Kad ir esu už mokslą, bet tikrai daugiau jokios vakcinos ,po to ka teko išgyventi... Esu su širdies problemomis ir jų paūmėjimą didesni jaučiu dabar ir nepraeina. Kitas dalykas ,skiepas nesuteikia jokio garanto ,jokios privilegijos ,visiškai nieko .Vien dėl šito nebenorėčiau gyvenime ištvert vėl to košmaro . Aišku kas bus toliau ,dabar jau laikas parodys ,nekaltinu nieko, nes pačios apsisprendimas buvo”.

Atsakyti

Įsiamžinu.ryt bus švarplė..😭😭😭

Atsakyti

Kai paskaitai tokius komentarus, mane dvejonės suima kaskart. Tikrai nežinau ar pulsiu į pirmųjų gretas, kai uždegs žalią visiems.

„Esu po abiejų skiepų ( aš visada buvau už mokslą) ,po pirmo skiepo viskas gerai ,po antro .... Kad ir esu už mokslą, bet tikrai daugiau jokios vakcinos ,po to ka teko išgyventi... Esu su širdies problemomis ir jų paūmėjimą didesni jaučiu dabar ir nepraeina. Kitas dalykas ,skiepas nesuteikia jokio garanto ,jokios privilegijos ,visiškai nieko .Vien dėl šito nebenorėčiau gyvenime ištvert vėl to košmaro . Aišku kas bus toliau ,dabar jau laikas parodys ,nekaltinu nieko, nes pačios apsisprendimas buvo”.

Nu ir? KOKIU DAR GARANTU? Kas jums garantus kokius zada? Medicinoj garantu NERA!

Negaliu skaityt tokiu paiku minciu.

Atsakyti

Intemora, išims priekinį kažkurį iš dviejų?

Atsakyti

Dabar Intemora pagasdinsiu.

Pries kokius 10 metu po danties traukimo mano mama atsidure Kauno klinikose. Gavosi infekcija, kurios nejo sustabdyt. Keite antibus vienus po kitu. Pjove kakla ir isleidinejo pulius. Trys savaites ligonineje.

O istrauke eilini danti. TAI APIE KOKIAS GARANTIJAS KALBAME??? 

Atsakyti

Karynka., 17 Kov 2021 - 22:48, parašė: Intemora, išims priekinį kažkurį iš dviejų?
Taip...🤦‍♀️ Bet padarys laikiną protezą..bet vistiek gal savaitę teks kažkaip...
Atsakyti

Greiskeli, 17 Kov 2021 - 22:51, parašė: Dabar Intemora pagasdinsiu. Pries kokius 10 metu po danties traukimo mano mama atsidure Kauno klinikose. Gavosi infekcija, kurios nejo sustabdyt. Keite antibus vienus po kitu. Pjove kakla ir isleidinejo pulius. Trys savaites ligonineje. O istrauke eilini danti. TAI APIE KOKIAS GARANTIJAS KALBAME???

Ačiū😃

Man kaip tik to ir reikėjo.🙈

Atsakyti

Nu ir? KOKIU DAR GARANTU? Kas jums garantus kokius zada? Medicinoj garantu NERA!

Negaliu skaityt tokiu paiku minciu.

O aš paskaitau, nes tai jokie antivakseriai, o mąstantys ir besiskiepijantys. Tačiau, šalutiniai per daug dažnai žmonėms ir jie tuo dalinasi, kaip jautėsi ar jaučiasi.

Atsakyti