Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O vyras nepavydėjo?

Atsakyti

Normalus aš žmogus, Amadėja. Ir racionali, ir jausminga, emocionali. Manau, kad tu įsivaizduoji žinanti daugiau apie santykius ar kitų fantazijas vien todėl, kad tau įdomūs žmonių santykiai. Bet mirkimas tam tikram portale nėra žinių šaltinis.
Na nėra tie žmonės nei naivūs, nei nežinantys. Greičiausiai pasirenka žinoti ar ne. Savaime suprantama, kad šeimoje turi būti suderinamumas, apie tai net šnekos nėra. Mano mintis yra kita. Vis tik poreikų piramidė nėra sugalvota šiaip sau. Ir poras riša ne vien seksas. Blogiau, jei tai yra vienintelis siejantis dalykas. Yra porų, kurios net ir be sekso funkcionuoja kaip po tokios, nes neišnyksta buitinis intymumas, pagarba, pomėgiai ir kt.

Bet kiekvienam savo.

Realiai, jei gyvenimo tikslai ir vizija sutampa labai gerai, jei požiūriai sutampa, o pora pasiekusi s

aukštesnį dvasinį lygmenį ir tam tikrą amžių, tai egzistuos puikiai ir be sex, bet iki to tai kažkaip dagyvent dar reik. 

Iki tol vien pagarbos viebas kitam ir buitinio intimumo gali nepakakt. Paprastai.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 12, 22:20)
O tu tiki, kad poros, kurios funkcionuoja be sexo, negauna to sexo kitur? Aš tai netikiu. Jos funkcionuoja kaip poros. Bet nėra pilnavertės ir tą kitą funkciją atlieka ne savo poroje  tiesiog 

Žinoma, kad tikiu, nes jei netikėčiau, tuomet manyčiau, kad poros, kuriose vyrai vyresni už moteris bent 15 metų, yra pasmerktos. Vyras anksčiai ar vėliau susiduria su potencijos bėdom. Ok, yra vaistų. Bet žiūrint į statistiką, kiek vyrų virš 60 metų neturi širdies ir kraujagyslių patologijos? Nedaug. Vartos vaistus potencijos sutrikimams gydyti, iššaukti erekciją iki tam tikro amžiaus, o vėliau? Moteris dar pakankamai jauna ir jei KM nėra toks, kad absol numuša libido, tam tikru momentu turim porą su apribotom sekaualinėm galimybėm. Ar moteris eis pas kitą partnerį? Gal eis, o gal ir ne.
Atsakyti

O jei tas v būtų biseksualus? Ir dėl tavęs ir dėl jo? 😄

Bet tada savas turėtų būt bi nors kažkiek. 

Jei be "rimčiau",jei oraliniai pasižaidimai, tai mano suvokiamų ribų neperžengia. 

Atsakyti

O vyras nepavydėjo?
Ne. Jį jaudino. (aš galėčislau normaliau parašyt, bet man tiesiog baisu, kad suvalgys). 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 balandžio 2021 - 23:42

Žinoma, kad tikiu, nes jei netikėčiau, tuomet manyčiau, kad poros, kuriose vyrai vyresni už moteris bent 15 metų, yra pasmerktos. Vyras anksčiai ar vėliau susiduria su potencijos bėdom. Ok, yra vaistų. Bet žiūrint į statistiką, kiek vyrų virš 60 metų neturi širdies ir kraujagyslių patologijos? Nedaug. Vartos vaistus potencijos sutrikimams gydyti, iššaukti erekciją iki tam tikro amžiaus, o vėliau? Moteris dar pakankamai jauna ir jei KM nėra toks, kad absol numuša libido, tam tikru momentu turim porą su apribotom sekaualinėm galimybėm. Ar moteris eis pas kitą partnerį? Gal eis, o gal ir ne.

Moterys eina į kairę gi ne dėl sex trūkumo paprastai, o dėl stipraus dėmesio, laiko kartu ir pan.dalykų deficito iš gyvenimo partnerio. 

Atsakyti

Bet vyras moterį gi gali patenkinti ir be erekcijos. Tad tos potencijos problemos nereiškia lytinio gyvenimo pabaigos.  

Pabaigą reiškia nenoras nieko daryt, kad kitas pasitenkintu. Ir vat tokiu atveju aš pvz netikiu ištikimybe

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 12 balandžio 2021 - 23:43

Bet vyras moterį gi gali patenkinti ir be erekcijos. Tad tos potencijos problemos nereiškia lytinio gyvenimo pabaigos.   Pabaigą reiškia nenoras nieko daryt, kad kitas pasitenkintu. Ir vat tokiu atveju aš pvz netikiu ištikimybe
Vienas tokių žiauresnių atvejų būna kai moteris nustoja norėti sekso su vyru ir dar plius ima vengti bet kokio kūniško artumo, kad tik vyro neprovokuot. Tada tikimybė, kad vyras liks ištikimas ir santykiai negrius yra labai maža, nes ima žmonės gyvent kaip kaimynai. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 balandžio 2021 - 23:50
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 12, 22:39)
Moterys eina į kairę gi ne dėl sex trūkumo paprastai, o dėl stipraus dėmesio, laiko kartu ir pan.dalykų deficito iš gyvenimo partnerio. </p>

Amadėja, aš juk žinau. Čia mano nuomonė apie tai, kad ne viskas susiveda į seksą.
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 12, 22:41)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="72812768" data-time="<a href="> Žinoma, kad tikiu, nes jei netikėčiau, tuomet manyčiau, kad poros, kuriose vyrai vyresni už moteris bent 15 metų, yra pasmerktos. Vyras anksčiai ar vėliau susiduria su potencijos bėdom. Ok, yra vaistų. Bet žiūrint į statistiką, kiek vyrų virš 60 metų neturi širdies ir kraujagyslių patologijos? Nedaug. Vartos vaistus potencijos sutrikimams gydyti, iššaukti erekciją iki tam tikro amžiaus, o vėliau? Moteris dar pakankamai jauna ir jei KM nėra toks, kad absol numuša libido, tam tikru momentu turim porą su apribotom sekaualinėm galimybėm. Ar moteris eis pas kitą partnerį? Gal eis, o gal ir ne.</blockquote> Bet vyras moterį gi gali patenkinti ir be erekcijos. Tad tos potencijos problemos nereiškia lytinio gyvenimo pabaigos.  
<p>Pabaigą reiškia nenoras nieko daryt, kad kitas pasitenkintu. Ir vat tokiu atveju aš pvz netikiu ištikimybe</p>

Tai, dėl to ir parašiai, kad pora su ribotom seksualinėm galimybėm. Išlieka ir tenkinimas rankom, liežuviu, dirbtinių falų, žaisliukų pagalba ir t.t.

Mano nuomonė, kad ne viskas poroj dėl sekso ir fizinių poreikių tenkinimo. Ir aišku, kad be to taip pat nėra fantastika, jei neturi daugiau rišančių dalykų. Reikia tik noro.

Bet kaip mano vienas draugas sako, kad vieno norai neturi pažeisti kito norų. Turi būti balansas. Apskritai manau, kad šeima kaip gervių šokis, tai vienas pakyla, tai kitas, tai kartu. Kai vienam sunku, kitas patempia, kai sunku antrajam, tada paremia pirmasis. Nes poros, kai vienas pastoviai būna donoras, su laiku nukraujuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 12 balandžio 2021 - 23:56

Amadėja, aš juk žinau. Čia mano nuomonė apie tai, kad ne viskas susiveda į seksą.
Tai, dėl to ir parašiai, kad pora su ribotom seksualinėm galimybėm. Išlieka ir tenkinimas rankom, liežuviu, dirbtinių falų, žaisliukų pagalba ir t.t.

Mano nuomonė, kad ne viskas poroj dėl sekso ir fizinių poreikių tenkinimo. Ir aišku, kad be to taip pat nėra fantastika, jei neturi daugiau rišančių dalykų. Reikia tik noro.

Bet kaip mano vienas draugas sako, kad vieno norai neturi pažeisti kito norų. Turi būti balansas. Apskritai manau, kad šeima kaip gervių šokis, tai vienas pakyla, tai kitas, tai kartu. Kai vienam sunku, kitas patempia, kai sunku antrajam, tada paremia pirmasis. Nes poros, kai vienas pastoviai būna donoras, su laiku nukraujuoja.

Niekuomet neturi kažkuris vienas aukotis. Visada kompromisų reik. Viską tu teisingai rašai :)

Tiek, kad, jei nutinka taip, kad vienam tų fizinių dalykų ne(be)reikia, o kitam reikia, svarbu,  tai ir kyla tuomet bėdų. Ir kyla jos ne fiziniam lygmeny, o aukštesniuose. Vyrui identiteto lygyje, nes nustoja jaustis vyru, moteriai gal labiau savivertės, nes nebesijaučia geidžiama, graži jam.

Nebesigauna tas gervių šokis. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 12, 23:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="72812717" data-time="1618257481"><div><p>Gal nemes. O tik na lieva nueis, įgyvendinti fantazijos, kuriai nepasirašei</p></div></blockquote><p>Ir dar kai paklausi, o kodėl su žmona nebandot, tai atsakymas būna, kad jai sex išvis neįdomu / su ja apie tai neįmanoma kalbėtis, nes ji niekada gyvenime nesutiks, įsižeis, supyks, norės skirtis/ pasiųs gydytis. </p>

neabsoliutinu, bet...teko man keleta kartu prasidet su vedusiais (bloga bloga as buvau mergaite), tai va taip kalbantys, kad zmonos nedomina seksas...buvo tokie lievi lovoj..bet tokie lievi..oralinio nedarau, mazdaug cia vyru pazeminimas, buciuotis nemegsta, glamoniu nulis, seksas baigiasi po 1minutes.. Tada pagalvoji..jooo..mano libido didelis, bet tokio sekso ir as galu gale nebenoreciau smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 13 balandžio 2021 - 07:04

Realiai, jei gyvenimo tikslai ir vizija sutampa labai gerai, jei požiūriai sutampa, o pora pasiekusi s

aukštesnį dvasinį lygmenį ir tam tikrą amžių, tai egzistuos puikiai ir be sex, bet iki to tai kažkaip dagyvent dar reik. 

Iki tol vien pagarbos viebas kitam ir buitinio intimumo gali nepakakt. Paprastai.

Ką žinai apie aukštesnį lygmenį?

Niekuomet neturi kažkuris vienas aukotis. Visada kompromisų reik. Viską tu teisingai rašai :)

Tu nesi santykių ekspertė, seksologė ar psichologė, kad galėtum teigti, kas rašo teisingai, ar neteisingai. Ne mokinukės čia susirinko, kad galėtum joms būti mokytoja, nes, tarkim, žinių turi daugiausiai. Neturi jų  daugiau, nei turi kitos šiuo aptarinėjamo klausimu. Nusileisk ant žemės.

Atsakyti