Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 12, 23:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="72812717" data-time="1618257481"><div><p>Gal nemes. O tik na lieva nueis, įgyvendinti fantazijos, kuriai nepasirašei</p></div></blockquote><p>Ir dar kai paklausi, o kodėl su žmona nebandot, tai atsakymas būna, kad jai sex išvis neįdomu / su ja apie tai neįmanoma kalbėtis, nes ji niekada gyvenime nesutiks, įsižeis, supyks, norės skirtis/ pasiųs gydytis. </p>

neabsoliutinu, bet...teko man keleta kartu prasidet su vedusiais (bloga bloga as buvau mergaite), tai va taip kalbantys, kad zmonos nedomina seksas...buvo tokie lievi lovoj..bet tokie lievi..oralinio nedarau, mazdaug cia vyru pazeminimas, buciuotis nemegsta, glamoniu nulis, seksas baigiasi po 1minutes.. Tada pagalvoji..jooo..mano libido didelis, bet tokio sekso ir as galu gale nebenoreciau smile.gif

Bet tai kodel tos žmonos nemoko savo vyrų jas patenkinti ir tapti ne lievais? O vietoj to iš vis atsisako sexualinio gyvenimo. 🙄

Atsakyti

Bet tai kodel tos žmonos nemoko savo vyrų jas patenkinti ir tapti ne lievais? O vietoj to iš vis atsisako sexualinio gyvenimo. 🙄

tai gal moko..gi nezinom :) Gal vyrai vis tiek atsisako. Jie cia visad nuskriausti nabagai, nieks ju nesupranta. O realiai tai patys nenori suprast. Ir abejoju, kad atsisako seksualinio gyvenimo. Tiesiog susiranda meiluzius :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 13 balandžio 2021 - 07:13

tai gal moko..gi nezinom :) Gal vyrai vis tiek atsisako. Jie cia visad nuskriausti nabagai, nieks ju nesupranta. O realiai tai patys nenori suprast. Ir abejoju, kad atsisako seksualinio gyvenimo. Tiesiog susiranda meiluzius :)

Nu vat nežinom. Nepatyre visi vyrai būna jaunystėj, čia gi moterys padaro juos gerais meilužiais laikui bėgant.  Bet turbūt yra ir beviltiškai nemokintinu 🤣 

Atsakyti

faktas, kad buna :)

Atsakyti

Bet ir moterų yra, kurios pastoviai vaidina orgazma, ir vengia paskui sexo, nes užknisa ir nepatinka. Vietoj to kad pasakytų vyrui tiesiai šviesiai, kas joms patinka. 

Visais atvejais manau tai yra susikalbėjimo, atvirumo trūkumas poroje. Nutylima ir slapukaujama, kas galop priveda prie lakstymo na lieva. Ir kalti čia abu

Atsakyti

Nemokytinų irgi yra.

Labas rytas.

Atsakyti

Nemokytinų irgi yra.

Labas rytas.

O tada kodėl jos už tokių išteka iš vis? 

Atsakyti

Čia Kristij labai gerai pastebėjo  :D​ 

Atsakyti
Trečia para ta pati tema. Vuo, kaip surimavau biggrin.gif. Amadėja, tau kažkaip pasiseka užvesti puikias pokalbių temas. Vaikas, ligos, kitas vaikas, exas, vt, „plačios ribos“... Temos ašis esi tiesiog bigsmile.gif
Bet tai ir pašnekovės vertos medalių. Nes jei visos būtų kaip aš, tai parašytum, kad va, vakar buvo toks ir anoks masažas, sakyčiau, o, tai puiku, ar patiko, na, dar ką nors iš mandagumo paklausčiau, nu ir tema išsemta. O čia nuo gąsdinimo vt baubyčiais ir baubytėmis iki „o jei mano vyras...“, „o tada aš...“. Dabar galvoju, mano vyras irgi išeitų laukais, jei aš jam pasiūlyčiau kažką panašaus? biggrin.gif
Va, tik vienas dalykas man neaiškus. Ar tai Amadėjai tikrai patinka temos piktų tetų bambėjimai, auklėjimai ir moralizavimai, ar čia taip netyčia išeina, kad vis „užsirauna“ biggrin.gif
Atsakyti

O tada kodėl jos už tokių išteka iš vis? 

Tai gal pvz jaunos, patirties ir pačios neturi. Gi ne visos gyvena prieš santuoką. Ypač anksčiau.

Atsakyti

QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 12, 23:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="72812717" data-time="1618257481"><div><p>Gal nemes. O tik na lieva nueis, įgyvendinti fantazijos, kuriai nepasirašei</p></div></blockquote><p>Ir dar kai paklausi, o kodėl su žmona nebandot, tai atsakymas būna, kad jai sex išvis neįdomu / su ja apie tai neįmanoma kalbėtis, nes ji niekada gyvenime nesutiks, įsižeis, supyks, norės skirtis/ pasiųs gydytis. </p>

neabsoliutinu, bet...teko man keleta kartu prasidet su vedusiais (bloga bloga as buvau mergaite), tai va taip kalbantys, kad zmonos nedomina seksas...buvo tokie lievi lovoj..bet tokie lievi..oralinio nedarau, mazdaug cia vyru pazeminimas, buciuotis nemegsta, glamoniu nulis, seksas baigiasi po 1minutes.. Tada pagalvoji..jooo..mano libido didelis, bet tokio sekso ir as galu gale nebenoreciau smile.gif

Aš irgi taip visada galvodavau. Manau  dalis tiesos tame yra :) 

Ir daug jos, bet būna ir kitokių atvejų. 

Nemoka juodai dalis vyrų elgtis.

Atsakyti

Čia visada būsi ašis,jei pasakosi savo gyvenimą.o jau kai toooks gyvenimas ,tai tikrai žvaigždė.Galima žvaigždžių liga susirgti😃😃😃

Atsakyti