kol negyvenom kartu, tai zinai..uzdraustas vaisius, smalsumas, istaikytos progos..tada buvo dazniau...
Nu bet tu jo tai nepalikai. Butum gi ir be sekso toliau gyvenus.
Tai ko nesusitvarkė ravo pirma santuoka, jeigu propaguoji kalbėjimąsi apie viską?
Nes tada to nedarydavsu. Tiksliau iš pradžių kaip ir gaudavosi, po to nebe.
Su mb irgi buvo krizių... turėjom temų, kuriom kalbėt man buvo be proto sunku, iki ašarų, bet vistiek bandydavau. Po to galvodavau, kad ir kam man reikėjo, nes visvien niekas čia niekada gyvenime nepasikeis, bet po kurio laiko bandydavau vėl. Buvo periodas kai nesikalbėjom. Tada vieną dieną kažkaip ryžausi...o ir proga išpuolė. Pakalbėjom pažliumbiau, bet jis turbūt suprato. Labai.po to pagerėjo tarpusavio santykiai, atsirafobto trūkusio vidinio artumo.
Čia ne apie lovos reikslus. Tuose niekad bėdų nebuvo apart natūralių šaltų petiodų dėl objektyvių pruežasčių.
Tiek daug apie seksa ir beveik nieko apie tarpusavio santykius. O man idomu kitkas. Kodel tos sekso guru, itin laisvu paziuru moterys be tabu daznai lieka arba vienos arba isgyvena netinkamus ir itin trumpalaikius santykius?
Nugi rašė, kad masažuotojų pora kartu 15 metų. Tai, panašu, įmanoma dalintis savimi su nnn ir kartu būt ilgai.