Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Niekas nieko nenori dažniausiai.arba pritampa arba ne.arba išsiskiria arba ne.arba sugyvena daugiau mažiau arba draskosi visą gyvenimą.

Vuskas vyksta paprasčiau gyvenime nei sm.turbūt.

Atsakyti

Gal juokauji ar vėl apsimet? Dedi savo patirtį viešai ant stalo, kaip santykių pavyzdį, ir nori, kad niekas to nenagrinėtų? 

O kaip kitaip pradėti diskusiją? Papasakoji, žmonės susidomi, tada galima temą plėtot, nes tikrai mirtinai dakniso apie tas covid. Norisi snegenams atsipūst nuo to.

Atsakyti

Greiskeli, 13 Bal 2021 - 10:33, parašė: Jei visos taip reaguotu, kaip Rialina, tema seniausiai numirus butu.

Tai miršta tos temos tada ,kai nebegalima reaguot .arba reikia reaguot tik teigiamai.taip jau yra.

Tai paprastos reakcijos ir natūrali baigtis.

Atsakyti

Reik kalbėtis, sutinku. Bet to turi norėti abu žmonės. Yra tokių, kurie nė per kur. Vienas nori kalbėtis, o kitas ne.

Ir ką tada? 

Prakalbinti. Laiką pataikyti, vietą. Ir kažkelinto karto tikrai pavyks.

Tik tie suplanuoti pokalbiai turi būtinai būti be šaukimų ir kaltinimų. Labiau atcentuojant tai kaip jautiesi kai kitas tą ir aną, kokias tai mintis kelia ir t.t. Klausti. 

Atsakyti

Gal mane jau atblokavo,nes žiūriu į draugus siūlo...mane😃 Aš jau nuo tos senos visur atsijungiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 balandžio 2021 - 09:41

Kristij, kartą per mėnesį nuo pat pažinties pradžios jam pakako?

Pvz mano ši pažintis, kur neseniai nutraukiau, tai žmogus beveik per metus laiko nėra nei žodžiu užsiminęs apie keksą, nei ten kokko bučinuko smailiko atsiuntęs, toks vaizdas, kad jam to nereikia ar net nėra girdėjęs apie tai. O dažniausiai kaip būna, kai susirašinėji su vyru ar susitinki jau kartą, vis tiek link tos pusės bando pritempt, užsimint, tai širdelė, tai bučinukas, tai gėlytė žinutėse  :D  

Atsakyti

Kas tavo poroje dominuoja?

Gyvenime tai aš mėgstu dominuot, o lovoje reik msn, kad vyras :) 

Pasikalam būna dėl 1  :D​ 

Atsakyti

Gal mane jau atblokavo,nes žiūriu į draugus siūlo...mane😃 Aš jau nuo tos senos visur atsijungiau.

Tai pasitikrink. Bet jeigu rodo anketą, tai greičiausiai atblokavo.

Atsakyti

Kristij, kartą per mėnesį nuo pat pažinties pradžios jam pakako?

Pvz mano ši pažintis, kur neseniai nutraukiau, tai žmogus beveik per metus laiko nėra nei žodžiu užsiminęs apie keksą, nei ten kokko bučinuko smailiko atsiuntęs, toks vaizdas, kad jam to nereikia ar net nėra girdėjęs apie tai. O dažniausiai kaip būna, kai susirašinėji su vyru ar susitinki jau kartą, vis tiek link tos pusės bando pritempt, užsimint, tai širdelė, tai bučinukas, tai gėlytė žinutėse  :D  

kol negyvenom kartu, tai zinai..uzdraustas vaisius, smalsumas, istaikytos progos..tada buvo dazniau...

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 13, 10:33)
<p>Jei visos taip reaguotu, kaip Rialina, tema seniausiai numirus butu. </p>

Dar ir jei Amadėja išnyktų, tai temai didelis nuostolis būtų biggrin.gif
O dėl būtent šio reagavimo - nu ką čia reaguot? Pasimasažino žmonės, abu norėjo, abiems patiko, tai šaunu. Ką čia dar pasakyt? Kažkieno šuo susirgo ar šiaip kažkas šuns nuotrauką įkėlė, kažkas mašiną nusipirko, kažkas savaitgalį pakeliavo, pasivaikščiojo - nu pora komentarų ir viskas. Taip ir tie Amadėjos masažai ar pirtelės. Aš tai pvz. nesuprantu, ką čia plėtot, o tuo labiau gąsdint, moralizuot, mokyt, auklėt. Bet tai čia aš biggrin.gif
Atsakyti

man tai tavo anketa rodo...turbut atblokavo :)

Atsakyti

Prakalbinti. Laiką pataikyti, vietą. Ir kažkelinto karto tikrai pavyks.

Tik tie suplanuoti pokalbiai turi būtinai būti be šaukimų ir kaltinimų. Labiau atcentuojant tai kaip jautiesi kai kitas tą ir aną, kokias tai mintis kelia ir t.t. Klausti. 

Išklausys ir toliau savo darys. 

Atsakyti