Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

***** dabar žiūriu tas antikūnų tyrimas povakcininie dėl erkinio encefalito 30 eur. Kažkaip maža tikimybė, kad bus tų antikūnų, kai negavus trečio skiepo. Nebežinau ką daryt 😁 

Neseniai kalbėjo per LRT apie tai. Tai kaip aš supratau, tai nemaža tikimybė, kad būtų antikūnų. Ten irgi rekomendavo testuotis, jei yra padaryta pradžia ir nepabaigta iki galo. Dar vienas skiepas būtų, tai viena, bet dabar du turėjus. Tai jau dalykas.

Atsakyti

Tai astra jau žinau kada gausiu .birželio 28.tai kada čia man skiepytis nuo erkinio.gal gegužės pradžioj.

Po gyvos vakcinos reik mėnesio pertraukos.

Atsakyti

Mona, nesąmoninga kaina tyrimo. Antrėjoj 12 eur. Dasisės už kraujo paėmimą, bet nu ne 30 bus

Atsakyti

O kaip tavo vaikai daro, nes man kažkaip sunku labai buvo ta rududu tolygiai sumaišytvsu sviestu 

Tiesiog arba daug maišyti kaitinant kol susijungs, arba prieš tai sviesto kubelius ir Rududu su elektriniu trintuvu išsukti, bet tikrai nebūtina.

Atsakyti

Aš paprastam visada pirma sviestą ištirpinu, tai šitam matyt reik su rududu kartu šildut.

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 13, 14:17)
<p>Kelias dienas pratylėjau. Neturiu ką pasakyt ta tema  biggrin.gif</p>
<p>Matau jau lyg baigėt - tai vaišinu ta proga naminiu karameliniu tinginiu  smile.gif</p>
<p></p>
<p> </p>

wub.gif wub.gif nu labai viliojanciai atrodo.

As jumeis parodysiu ko mokinu vietinę anglišką fauną savo kaimį biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Mažytė duoklė Lietuvai smile.gif
Atsakyti

Amadėja*, 13 Bal 2021 - 16:38, parašė: Mona, nesąmoninga kaina tyrimo. Antrėjoj 12 eur. Dasisės už kraujo paėmimą, bet nu ne 30 bus

Antėjoj ir žiūriu. 

Kaip suprantu man reiktų to brangesnio.

Priedas  20210413_170525.jpg   94,65KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tai mėnesio ar dviejų savaičių.

Tai gal viagi mėneaį palauksiu.

Gal nesuės tos erkės🙉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 balandžio 2021 - 16:25

Tai mėnesio ar dviejų savaičių. Kuo gi man tikėt ,Pou ar visų galų žinovės🤔
Pasiskambink šeimos gydytojai ir pasiklausk. 

Vaikams po gyvos rekomenduoja mėnesio tarpą daryt. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 balandžio 2021 - 16:25

Neprošal savo gydytojos paklausti, gal.

Atsakyti

Tai mėnesio ar dviejų savaičių.

Tai gal viagi mėneaį palauksiu.

Gal nesuės tos erkės🙉

Paprastai prieš skiepijantis nuo kažko visada klausia, ar paskutinis skiepas buvo anksčiau nei prieš mėnesį

Atsakyti

Žinot ,gal palauksiu😃

Kažkaip dabar visai nėr jokio noro skiepytis.vakar net skambinau į polikliniką dėl tos rankos-skauda ir skauda,kieta ir kieta.tai sakė alerginė reakcija čia,išrašė tavegilio.išgėroau,iš kart jaučiu kaip atleido.

Ko aš anksčiau nepaklausiau.

Atsakyti