Su daktare negaliu ginčytis. Daktarė sako, daktarė žino
Toks Bilobil budavo, pagerk
ai..jau nebepades
-burbanti-, 13 Bal 2021 - 17:39, parašė: Nu ką, babutės ant suoliuko, baiget poryti apie covid skiepus, atejo eile encifalitiniams skiepams?Aš ir kalbos spie ligas,tai iš vis nesuderinami dalykai.bet skiepai nuo erkinio net vaikams reikalingi.čia jau ne amžiaus pasekmė😃Temą bus galima pervadinti 'amžinų ligoniu palata'
Nedarykit gėdos musu amziui, nes aplinkiniai pagalvos, kad po 40 lieka tik ligos
...
...
Dėmesio pristigai?
Intermora, brungioji, lauk mėnesį. Pamiršau, kad tu Astrą gavus, o ne Pfizerį, jau susimaišiau, kuri kurią gavo 🙈
Ryt aš gausiu. Šiandien elektra pakratė. Nu bet po mėnesio straksėsiu kaip kalnų ožka.
O karamelinis tinginys su Rududu ne per saldus?
Reikia varškinį su uogom pabandyt, valgiau kažkada su avietėm, labai skanus.
Dar labai skanu ir paprasta su pirktiniu Kuršėnų vyniotiniu. Iškloji vyniotiniu formos pagrindą, ant viršaus kokį gėrį: maskarponę arba varškę, arba plaktą grietinėlę su uogom. Man šilauogės su braškėm arba avietės skaniausiai. Oanašiai kaip Monos tortukas, tik gal Kuršėnų vyniotins lengvesnis variantas.
Ryt aš gausiu. Šiandien elektra pakratė. Nu bet po mėnesio straksėsiu kaip kalnų ožka.
O karamelinis tinginys su Rududu ne per saldus?
Reikia varškinį su uogom pabandyt, valgiau kažkada su avietėm, labai skanus.
Dar labai skanu ir paprasta su pirktiniu Kuršėnų vyniotiniu. Iškloji vyniotiniu formos pagrindą, ant viršaus kokį gėrį: maskarponę arba varškę, arba plaktą grietinėlę su uogom. Man šilauogės su braškėm arba avietės skaniausiai. Oanašiai kaip Monos tortukas, tik gal Kuršėnų vyniotins lengvesnis variantas.
Šlykščios bobos kaikurios esat
Pou, kokį tu gausi?
O dėl Rududu - tai man rezultatas tikrai skaniau nei su kakava ir kondensuotu pienu. Kiti juk gali savaip
Labai skanu varškinis tinginys su džiovintais vaisiais (abrikosais, pvz.)
Čia Sonatinos receptas, pvz. (tik aš nededu razinų, nes nelabai jas mėgstu)
Kas nutiko, kas nors tb parašė?
Atsiprasau. Nieko pries tave neturiu. Bet pries tavo poziuri ir elgesi-taip. Nematau reikalo vaidinti toleranriska, kur tokia nesu. Prisiduodu saziningai.