Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 13, 17:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72813212" data-time="1618329184"><div><p>Mes per veseilias, dar vaikais budami, tai BANKUCHENUS vokdavom nuo stalu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai ju budavo pilni stalai pristatyti. Namuose kepti visi.</p><p>Kolege buvo atvezus namini is Raseiniu, is naminiu kiausu, tai jis ne geltonas, o oranzinis. Skonis tai oho... </p>

Mano vyro draugas pradejo pardavimui kepti bqnkuchenus, pagal mociutes recepta. Ataimenat, sakydavo, kad kuo ilgesni spygliai, tuo geresnes kokybes bankuchenas. Tas draugas atveze pora pirmų paragavimui. Spygliai kaip per delno ilgi, kaip is vaikystes atsiminimu.
Atsakyti

Nežinau kaip ji sužinojo, tipo pati skaitė sm ir atpažino iš to, ką rašiau, bet gal kas ir numetė nuorodą, nes būtų nemenkas sutapimas tą pačią temą skaityt...

Mano exo dabartinei draugei (o gal jam pačiam, tiksliai nzn) tai tikrai numetė kažkokia geradare nuorodą į mūsų tema, kai konsultavausi kažkada teisiniais klausimais dėl vaiko ir niedulis berods man padėjo, patarimų davė. Tai vat ta visa info buvo išnesta iki teismo posėdžio. Tik tiek kad tai nesuveikė jam. 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 13, 17:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72813216" data-time="1618329317"><div><p>Tu juokauji??!!!!! Parodyk man tas ***.des kurios tai darė</p></div></blockquote><p>I FB nesu gavus, bet i az tai taip. </p>

Manw tai teletabes kolioja až, o seip normalus personazai, tai normaliai bendrauja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Tu juokauji??!!!!! Parodyk man tas ***.des kurios tai darė
O tu gerai pagalvok, kas čia apie visas viską žino? Kas pastoviai grasina? Ir kas pati yra inkognito ir nieko apie save nėra atskleidus 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 13 balandžio 2021 - 18:01
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 13, 16:46)
Na mano vienam buvusiam draugui kažkokia fainuolė susiradusi jį fb įmetė nuorodą į sm, kur aš pasakojau apie jį. Nebuvo ten rimtas draugas, tiesiog susitikinėjomom biški. Bet nebuvo malonu.</p>

QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 13, 16:46)
Tai naujieną pasakei  biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(Anidanda @ 2021 04 13, 16:50)
Taip, pastoviai pereina į asmeninius išpuolius. Yra ne kartą įvairioms šios temos dalyvėms rasineje ir į fb, taip pat artimiesiems, pažįstamiems. Su nuorodomis, šmeižtą visokį skleidžia ir pan. Patariu būt atsargiai ir niekam neatskleist savo tapatybės, nerodyti savo foto, neatviraut, nes kada nors tai atsisuks prieš tave. Čia yra pilna neva draugiškomis apsimetanciu narių, kurios iš tikro tik ir laukia progos įgelti asmeniškai </p>

Man tai naujiena. Va šioj vietoj aš absol naivi. Juk egzistuoja kažkoks moralinis kodeksas.
Aš galiu turėti savo nuomonę, bet ją čia ir pasakysiu.
Atsakyti

O tu gerai pagalvok, kas čia apie visas viską žino? Kas pastoviai grasina? Ir kas pati yra inkognito ir nieko apie save nėra atskleidus 😁

Oi ne, tikrai nemanau, ne ne ne. 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 13, 18:00)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72813216" data-time="<a href="> Tu juokauji??!!!!! Parodyk man tas ***.des kurios tai darė</blockquote> O tu gerai pagalvok, kas čia apie visas viską žino? Kas pastoviai grasina? Ir kas pati yra inkognito ir nieko apie save nėra atskleidus 😁

Man pwr sunki uzduotis biggrin.gif biggrin.gif

Bet pasakyk kas cia tokia nesveika.
Atsakyti

Man tai naujiena. Va šioj vietoj aš absol naivi. Juk egzistuoja kažkoks moralinis kodeksas.
Aš galiu turėti savo nuomonę, bet ją čia ir pasakysiu.

Ne žinok, šioj temoj toks kodeksas neegzistuoja 🤣

Man pwr sunki uzduotis biggrin.gifbiggrin.gif

Bet pasakyk kas cia tokia nesveika.

Padarysi su laiku pati savo išvadas 

Ir tokiu personu yra ne viena

Atsakyti

Visai nenustebsiu, jei ir amadejos vyrui dabar numetė linkA. Arba exui. Užtat ir parašė tas paskutinės žinutes tokias. Liūdna iš tikro, kad tokių gyvačių yra čia 

Atsakyti

Mane buvo išviešinus švogierka. Labai geros draugės su anyta.

Tada buvau kažkurių metų gimusių vaikų forume. Taip auginau savo pirmą pupą. Nu ir išėjo kažkokia kalba. Visos kažką pasakė, pasakiau ir aš. O pasirodo švogierka sekė. Iškart nuraportavo anytai. Keičiau nicką į šitą ir kelis kartus. Tą pirmąjį irgi turiu, jei veikia, nžn.

Atsakyti

Visai nenustebsiu, jei ir amadejos vyrui dabar numetė linkA. Arba exui. Užtat ir parašė tas paskutinės žinutes tokias. Liūdna iš tikro, kad tokių gyvačių yra čia 

Tikiuosi taip nėra. Gal pati perskaitė, ko nebuvo skaičius, pavertė lapus atgal...

Atsakyti

Jei tu apie Pinot,tai ne.ji labai sąžininga  ir tikrai nemestų jokių linkų niekam .tai tik tavo nepagrįstos spėlionės.nes bandai kerštaut.

Tiesiog pinot turi savo moralinį kodeksą ir kietą stuburą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 balandžio 2021 - 18:16