Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Amadėja, sunku mums suprasti tokius dalykus. Tu gi žinojai tai.

Atsakyti

O čia tai būtų naujovė forumuose. Aš manau, kad kaip tik reik įspėti čia esančias, kas iš šono atrodo nesaugu. Tikrai pereina į asmeniškus išpuolius?

Taip, pastoviai pereina į asmeninius išpuolius. Yra ne kartą įvairioms šios temos dalyvėms rasineje ir į fb, taip pat artimiesiems, pažįstamiems. Su nuorodomis, šmeižtą visokį skleidžia ir pan. Patariu būt atsargiai ir niekam neatskleist savo tapatybės, nerodyti savo foto, neatviraut, nes kada nors tai atsisuks prieš tave. Čia yra pilna neva draugiškomis apsimetanciu narių, kurios iš tikro tik ir laukia progos įgelti asmeniškai 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 13, 17:49)
<p></p>
<p>va ju Baumkuchenas. Senovinis saldesis. </p>

Oi kaip negraziai atrodo. Lietuviski grazesni biggrin.gif
Atsakyti

Na mano vienam buvusiam draugui kažkokia fainuolė susiradusi jį fb įmetė nuorodą į sm, kur aš pasakojau apie jį. Nebuvo ten rimtas draugas, tiesiog susitikinėjomom biški. Bet nebuvo malonu.

Dar pamenu tavo pamotei lyg tai kažkas tave paviešino 

Atsakyti

[quote name="-burbanti-" post="72813204" timestamp="1618328998"] As rasiau ka mqn vokietė sakė. Tokiu, kaip lietuviski, nematę.[/quot

Tokiu tai ne ne.

Va kaip kepa

https://youtu.be/AMF3Tx4CO7E

Dukros anyta prisimena tuos vokiskus, o musiski valge, kaip kokia keistenybe. 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 13, 17:48)
Pati tu bankuchenas, baumkuchenas , nuo o tannenbaum , o tannenbaum ...

Mes per veseilias, dar vaikais budami, tai BANKUCHENUS vokdavom nuo stalu biggrin.gif
Atsakyti

Oi kaip negraziai atrodo. Lietuviski grazesni biggrin.gif

nu, tipo, medzio rieves.

O musiskis tai akcentuoja šakas. 

Atsakyti

Dar pamenu tavo pamotei lyg tai kažkas tave paviešino 

Nežinau kaip ji sužinojo, tipo pati skaitė sm ir atpažino iš to, ką rašiau, bet gal kas ir numetė nuorodą, nes būtų nemenkas sutapimas tą pačią temą skaityt...

Atsakyti

Mes per veseilias, dar vaikais budami, tai BANKUCHENUS vokdavom nuo stalu biggrin.gif

Tai ju budavo pilni stalai pristatyti. Namuose kepti visi.

Kolege buvo atvezus namini is Raseiniu, is naminiu kiausu, tai jis ne geltonas, o oranzinis. Skonis tai oho... 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 13, 17:50)
Yra ne kartą įvairioms šios temos dalyvėms rasineje ir į fb, taip pat artimiesiems, pažįstamiems.

Tu juokauji??!!!!! Parodyk man tas ***.des kurios tai darė
Atsakyti

Nežinau kaip ji sužinojo, tipo pati skaitė sm ir atpažino iš to, ką rašiau, bet gal kas ir numetė nuorodą, nes būtų nemenkas sutapimas tą pačią temą skaityt...

Nu tai sita tema visad virsuj kabodavo. Ir dabar kabo. 

Atsakyti

Tu juokauji??!!!!! Parodyk man tas ***.des kurios tai darė

I FB nesu gavus, bet i az tai taip. 

Atsakyti