Amadėja, sunku mums suprasti tokius dalykus. Tu gi žinojai tai.
O čia tai būtų naujovė forumuose. Aš manau, kad kaip tik reik įspėti čia esančias, kas iš šono atrodo nesaugu. Tikrai pereina į asmeniškus išpuolius?
Taip, pastoviai pereina į asmeninius išpuolius. Yra ne kartą įvairioms šios temos dalyvėms rasineje ir į fb, taip pat artimiesiems, pažįstamiems. Su nuorodomis, šmeižtą visokį skleidžia ir pan. Patariu būt atsargiai ir niekam neatskleist savo tapatybės, nerodyti savo foto, neatviraut, nes kada nors tai atsisuks prieš tave. Čia yra pilna neva draugiškomis apsimetanciu narių, kurios iš tikro tik ir laukia progos įgelti asmeniškai
Oi kaip negraziai atrodo. Lietuviski grazesni

Na mano vienam buvusiam draugui kažkokia fainuolė susiradusi jį fb įmetė nuorodą į sm, kur aš pasakojau apie jį. Nebuvo ten rimtas draugas, tiesiog susitikinėjomom biški. Bet nebuvo malonu.
Dar pamenu tavo pamotei lyg tai kažkas tave paviešino
[quote name="-burbanti-" post="72813204" timestamp="1618328998"] As rasiau ka mqn vokietė sakė. Tokiu, kaip lietuviski, nematę.[/quot
Tokiu tai ne ne.
Va kaip kepa
Dukros anyta prisimena tuos vokiskus, o musiski valge, kaip kokia keistenybe.
Mes per veseilias, dar vaikais budami, tai BANKUCHENUS vokdavom nuo stalu

Oi kaip negraziai atrodo. Lietuviski grazesni
nu, tipo, medzio rieves.
O musiskis tai akcentuoja šakas.
Dar pamenu tavo pamotei lyg tai kažkas tave paviešino
Nežinau kaip ji sužinojo, tipo pati skaitė sm ir atpažino iš to, ką rašiau, bet gal kas ir numetė nuorodą, nes būtų nemenkas sutapimas tą pačią temą skaityt...
Mes per veseilias, dar vaikais budami, tai BANKUCHENUS vokdavom nuo stalu
Tai ju budavo pilni stalai pristatyti. Namuose kepti visi.
Kolege buvo atvezus namini is Raseiniu, is naminiu kiausu, tai jis ne geltonas, o oranzinis. Skonis tai oho...
Tu juokauji??!!!!! Parodyk man tas ***.des kurios tai darė
Nežinau kaip ji sužinojo, tipo pati skaitė sm ir atpažino iš to, ką rašiau, bet gal kas ir numetė nuorodą, nes būtų nemenkas sutapimas tą pačią temą skaityt...
Nu tai sita tema visad virsuj kabodavo. Ir dabar kabo.
Tu juokauji??!!!!! Parodyk man tas ***.des kurios tai darė
I FB nesu gavus, bet i az tai taip.