Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Na, jis kažkam blogą padarė ir įstatymus pažeidė.

istatymus pazeidzia ir va tokie masazistai. 

O tuos pačius gėjus smerkia, kad smerkt, nors blogo jie, tarkim, niekam nėr padarę.

as tai tikrai nesmerkiu, bet kazkaip ju grozio vertint negaliu. 

Atsakyti

Manęs neapstulbino.pripažįstu,man gan įdomu buvo paskaityt.nei mane pykina ,nei aš vemiu,nei raustu nei alpstu. Mane stulbina ta pastoviai brukama mintis,kad seksualinės fantazijos pavertimas tikrove,kažkaip pakelia iki dvasinio lygmens,kad va va čia panacėja.😀

Oj ne, ne tai. Dvasinį artumą didina atviras kalbėjimasis, daugiau info apie tai, kas dedasi vienas kito galvoje, kaip žmonės jaučiasi, ką mąsto, ko trokšta, apie ką svajoha. Tai apie fantazijas labai puikiai tinka. 

Tinka ir visos gililesnės temos (apie religiją, gyvenimo filosofiją, politines pažiūras, meną, knygas, filmus ir t.t.), bet svarbu išklausyti ir priimti kito žmogaus mintis.

Aš rašiau, kad mūsų atveju tos kalbos labiau suartino psichologiškai. Tik tiek.

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 14, 12:28)
<p>Man tie vyrai per daug jau "saldūs", tokie kaip lėlės 😁 ir nesvarbu gėjai ar ne. </p>

Man irgi 4u.gif
Atsakyti

istatymus pazeidzia ir va tokie masazistai. 

as tai tikrai nesmerkiu, bet kazkaip ju grozio vertint negaliu. 

Bet, jei ne komercinius, o savo malonumui, pvz, tai ar galima traktuot kaip pažeidimą kažkokį?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 14, 12:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72813607" data-time="1618396075"><div><p>Automatiskai nebeziuriu, kaip i vyra, tai net nesiimu spresti. </p></div></blockquote><p>O tai gražu gali būt, tik kai žiūri kaip į vyrą? </p><p></p><p>Man tai ir gėlytės gražu ir gyvūnai, ir moterys, gsmtos vaizdai smile.gif</p>

O tu dėtumeis strap-on, jei vyras paprašytų?

As tai ne. Kaip bebutu, bet tekejau uz heteroseksualo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 balandžio 2021 - 12:53

Bet jei daeinama ir iki to.kodėl gi neįgyvendinus,ane?

Ir net laverst tai kažkokia ezoterika,šeimos tvirtinimo saitais ir kuo tik nori gražiu.

Lyg mes nepasišnekam porose apie daugelį dalykų,jau rik nereikia aiškint,kad mes nesuvokiam ,kad šeimose kalbama.

Atsakyti

Mes irgi kalbam, net ir apie sex fantazijas. Kai kurias net pabandom įgyvendinti 😅

Ir net ne kartą kalbant esam paminėję, kad fantazijose visai įdomu būtų trise, bet tada abu sutinkam, kad realiai tai niekaip nesueitų ir po to kartu gyvent būtų nebeįmanoma. Tai pasijuokiam iš to ir tiek. 

Ai geriau einu kotletų kept, valgyt norisi  :essen:​ 

Atsakyti

O tu dėtumeis strap-on, jei vyras paprašytų?

Ne, bet jis niekad gyvenime nenorėtų tikrai :))))

Atsakyti
As tai varau papus momogramuotis biggrin.gif senatvė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 14, 13:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72813622" data-time="1618396984"><div><p>istatymus pazeidzia ir va tokie masazistai. </p><p>as tai tikrai nesmerkiu, bet kazkaip ju grozio vertint negaliu. </p></div></blockquote><p>Bet, jei ne komercinius, o savo malonumui, pvz, tai ar galima traktuot kaip pažeidimą kažkokį?</p>

gal karantino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 14, 13:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72813628" data-time="1618397421"><div><p>O tu dėtumeis strap-on, jei vyras paprašytų?</p></div></blockquote><p>Ne, bet jis niekad gyvenime nenorėtų tikrai smile.gif)))</p><p></p><p></p>

Ans pas munei alfa male biggrin.gif Tikrai tikrai nenori koto savo subinėje. biggrin.gif
Ar tu galvoji, kad as nezinau savo vyro ir mes nekalbam, kad klausi pas moteri, kuri su vienu ir tuo paciu vyru gyvena trecia desimtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 balandžio 2021 - 13:03

Amadėja*, 14 Bal 2021 - 14:00, parašė: Ne, bet jis niekad gyvenime nenorėtų tikrai :))))
O jei labai labai norėtų?svajotų?
Atsakyti