Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 14, 11:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72813550" data-time="1618392750"><div><p>Va va...blondinas. Va ten tai ligonis buvo.

Transvestitas buvo??? Turbut labai slabnas personazas, nes neatsimenu

Ai, dar buvo vienas...oi kaip jo nikai, jis juos kelis kartus keite...vienas is ju buvo Aš tik Aš. Tas tai mokejo pakalbeti vartotojo įkelta nuotraukapuse forumo moteru norejo jam atsiduoti net nedraugave vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>tai yra gi tas neaiskios orientacijos ir dabar.... kaip jis ten? </p>

Jis sugrizo butent tokia forma, kad baigtusi priekabiavimai. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Intemora @ 2021 04 14, 11:37)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72813550" data-time="1618392750">-burbanti-, 14 Bal 2021 - 12:32, parašė: Va va...blondinas. Va ten tai ligonis buvo. Transvestitas buvo??? Turbut labai slabnas personazas, nes neatsimenu Ai, dar buvo vienas...oi kaip jo nikai, jis juos kelis kartus keite...vienas is ju buvo Aš tik Aš. Tas tai mokejo pakalbeti vartotojo įkelta nuotraukapuse forumo moteru norejo jam atsiduoti net nedraugave vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Man rodos jis palepėjimuose dar sėdi. Toks, kur žmoną mušė,vaikų atsisakė ir ruo didžiuojasi.nu kaip ten jis...pasaulio pilietis,nekenčia Lietuvos.

As zinau kas jis biggrin.gif Neapsigaukit, jis pasirinko pareiti nesimpatisku personazu, musiet ant senatves atsibodo forumo bobu akiu vartymai per až biggrin.gif

Vienas veikejas buvo umd, kuris boba lupo ir tai jam buvo norma, kitas ejo swinguoti, nors ir nenorejo, bet zmona buvo paslaidus biggrin.gif , o ans ja mylejo, dar jaspis - normalus bachuriukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 balandžio 2021 - 11:48

Eik jau, visai kitas stilius. 

Atsakyti

Reguoti galima kaip tik sirdis geidzia, svarbu tai neiseitu uz forumo ribu.
Is to...netgi ne pykcio...o bejegiskumo jausmo (kad nelabai kam idomu) prasideda půliavimai uz sio forumo ribu. .cia ne tau asmeniskai, cia seip pamastymqi.

Neaktualu, tingėčiau užsiimt.

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 14, 11:43)
<p>Eik jau, visai kitas stilius. </p>

As ir galvojau, kad ne, bet ans man primine ar atsimenu tai ir tai (ka mes tik su anuo buvom kalbeje kazkada)
Papildyta:
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 14, 11:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72813561" data-time="1618393125"><div><p>Reguoti galima kaip tik sirdis geidzia, svarbu tai neiseitu uz forumo ribu.
Is to...netgi ne pykcio...o bejegiskumo jausmo (kad nelabai kam idomu) prasideda půliavimai uz sio forumo ribu. .cia ne tau asmeniskai, cia seip pamastymqi.</p></div></blockquote><p>Neaktualu, tingėčiau užsiimt.</p>

Ne, ne, as tau netaikiau. Tik sakau, kad ir mamkose yra tokiu idiočių.
Atsakyti

Kažkoks dar buvo ,kuris Australijoj gyvena. Kažkokios problemos..ar žmona neduoda ar kas ten ja.

Atsakyti

Tiek prirašius buvau ir viskas dingo, kaltas mb, atėjo ir sutrukdė, gavo velnių už tai  :mad2: 

Žodžiu, tingiu vėl iš naujo, net nebežinau, į kurią žinutę atsakinėjau  :D 

Bet ką norėjau pasakyt, kad normaliai man atrodo čia buvo sureaguota, kaip šauksi taip atsilieps. Kai jau buvo daeita iki kūno skysčių, tai kažkaip ir reakcija man atrodo buvo gan adekvati, nu ne visi tokie tolerantiški  :B 

O vaikai natūralu, kad prikišami, nes žinant, kad vienas su mokslais nesusitvarko, nd nedaro, o mama po xxx duodasi, nu ir pagalvoji, kad geriau gal daugiau laiko skirtų tiem vaiko mokslams.

Nežinau, nesmerkiu aš Amadėjos, bet man čia nepasirodė kažkas išskirtinai blogai.

Šiaip būtų įdomu po 10 metų pabendraut r pažiūrėt, kaip viskas bus 😊

Atsakyti

Ai dar rašiau, kad prostitucijos kišimas čia buvo ne į temą, nes dvi poros susitiko, paveikė ką norėjo, vieni gavo masažo, kiti vyno, gal ir išgėrė kartu po to tą vyną 😁

Atsakyti

Ai dar rašiau, kad prostitucijos kišimas čia buvo ne į temą, nes dvi poros susitiko, paveikė ką norėjo, vieni gavo masažo, kiti vyno, gal ir išgėrė kartu po to tą vyną 😁

Man tai atrodo į temą, nes jie atseit profai tokio masažo. Ir tik dabar kažkodėl Amadėjai už vyną ir saldainius padarė. Jei tai būtų ne tai, o grupinis sex, tada ir jie Amadėjai atnešę saldainių. Kodėl tik viena Amadėja atsidėkojo, o jie tai ne. Nes jie padarė paslaugą. O ar mokėjo, ar nemokėjo ten tik jie žino, šiaip jau. 

Nu ir man tai tikrai dzin, koks man skirtumas, tikrai vienodai.

Mane šokiravo ne tai, mane tas aprašymas toks atviras apstulbino. 

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 14, 12:01)
<p>Ai dar rašiau, kad prostitucijos kišimas čia buvo ne į temą, nes dvi poros susitiko, paveikė ką norėjo, vieni gavo masažo, kiti vyno, gal ir išgėrė kartu po to tą vyną 😁</p>

Nu jau atsiprasau..jau uz vyno buteli neatsiduociau, paprasyciau normalaus atlygio biggrin.gif
Nors viena mano broliene uz cigareciu pokeli atsiduodavo, kol nesutiko vyro brolio biggrin.gif rimtai, mes tai visi gerai zinojom, bet o koks musu reikalas. Man svarbu I mano seima niekas nesikisa,
Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 14, 12:59)
<p> Kai jau buvo daeita iki kūno skysčių, tai kažkaip ir reakcija man atrodo buvo gan adekvati, nu ne visi tokie tolerantiški  cool.gif </p><p></p><p></p>

Galima viskas, kas nedraudžiama įstatymu. Skysčiai draudžiami? Ne. Apie juos rašyti draudžiama? Ne. Tolerancijos nebuvimas irgi nedraudžiamas, o va tai demonstruoti, įžeidžiant žmogų – draudžiama. Taigi, netoleruokit, nemėkit, nemylėkit, smerkit, bet neįžeidinėkit ir viskas bus ok.
Atsakyti

Man tai atrodo į temą, nes jie atseit profai tokio masažo. Ir tik dabar kažkodėl Amadėjai už vyną ir saldainius padarė. Jei tai būtų ne tai, o grupinis sex, tada ir jie Amadėjai atnešę saldainių. Kodėl tik viena Amadėja atsidėkojo, o jie tai ne. Nes jie padarė paslaugą. O ar mokėjo, ar nemokėjo ten tik jie žino, šiaip jau. 

Nu ir man tai tikrai dzin, koks man skirtumas, tikrai vienodai.

Mane šokiravo ne tai, mane tas aprašymas toks atviras apstulbino. 

Tai taip, todėl ir sakau, kad toks atviras nupasakojimas iššaukė atitinkamas reakcijas. Ir man atrodo Amadėja nėra ant tiek naivi, kad tą rašydama būtų nepagalvojus, jog katučių čia visos neplos 🙂 ne už tokius dalykus būna stiprios reakcijos (pvz kopūstai).

Atsakyti

Man atrodo ir nebuvo žmogaus įžeidinėjimo (o gal praleidau, kai ne man skirta, tikrai nesiginčiju). Buvo labiau griežtai pasisakoma apie patį elgesį, bet pats žmogus lyg nebuvo išvadintas kažkaip necenzūriškai. Aišku įsižeisti galima ir dėl daug mažesnių dalykų.

Atsakyti