QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 14, 11:37)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72813550" data-time="1618392750"><div><p>Va va...blondinas. Va ten tai ligonis buvo.
Transvestitas buvo??? Turbut labai slabnas personazas, nes neatsimenu
Ai, dar buvo vienas...oi kaip jo nikai, jis juos kelis kartus keite...vienas is ju buvo Aš tik Aš. Tas tai mokejo pakalbeti

puse forumo moteru norejo jam atsiduoti net nedraugave

</p></div></blockquote><p>tai yra gi tas neaiskios orientacijos ir dabar.... kaip jis ten? </p>
Jis sugrizo butent tokia forma, kad baigtusi priekabiavimai.
Papildyta:
QUOTE(Intemora @ 2021 04 14, 11:37)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72813550" data-time="1618392750">-burbanti-, 14 Bal 2021 - 12:32, parašė: Va va...blondinas. Va ten tai ligonis buvo. Transvestitas buvo??? Turbut labai slabnas personazas, nes neatsimenu Ai, dar buvo vienas...oi kaip jo nikai, jis juos kelis kartus keite...vienas is ju buvo Aš tik Aš. Tas tai mokejo pakalbeti

puse forumo moteru norejo jam atsiduoti net nedraugave

</blockquote> Man rodos jis palepėjimuose dar sėdi. Toks, kur žmoną mušė,vaikų atsisakė ir ruo didžiuojasi.nu kaip ten jis...pasaulio pilietis,nekenčia Lietuvos.
As zinau kas jis

Neapsigaukit, jis pasirinko pareiti nesimpatisku personazu, musiet ant senatves atsibodo forumo bobu akiu vartymai per až
Vienas veikejas buvo umd, kuris boba lupo ir tai jam buvo norma, kitas ejo swinguoti, nors ir nenorejo, bet zmona buvo paslaidus

, o ans ja mylejo, dar jaspis - normalus bachuriukas