Testu uztenka.
Na kam man tie trys testai tarkim atskristi pas tave , paskui dar atgal grįžti. Jau kokie 300 eurų. O dar saviizoliacija. Paskiepytiems, su planuojamu žaliu pasu, to nereiks. Labai laukiu tokios laisvės
o jei su neigiamu testu nueis ir susitiks su skiepytu nešiotoju?
Tai koks man skirtumas. Nejaugi turiu dabar apie visus kitus galvoti. Tegul skiepijasi, jeigu bijo susirgti ir sunkių pasekmių, o ne visi kiti paskiepyti antivakserius saugoti. Tegul tie kur nesiskiepija patys apie save ir pasekmes galvoja, saugosi, į renginius neina, pievose saugiai sėdi. Juk renkamės kiekvienas kaip pačiam geriau. Kas nenori, nemato reikalo, tegul nesiskiepija. O aš laukiu to paso, atsidarančių galimybių paskiepytiems.
Ne tu turi galvot, o Armonaitė su savo šaika.
Ir žinokit, aš nuoširdžiai dėkinga visiems, kurie dalyvauja eksperimentinėje akcijoje „Pažiūrėsim, kas iš to išeis“. Kažkada galvojau pati įsijungti į ją, bet šiuo metu noras yra pradingęs.
Tai labai ir tikiuosi, kad galvos ne tik apie tuos, kurie nenori skiepytis, bet tikisi, kad juos amžinai kiti saugos, bet ir apie paskiepytus, kurie nori grįžti į buvusį gyvenimą, nebeturėti apribojimų vien tam, kad saugoti kitus, nes patys pavojaus jau nebeturi.
Ne tu turi galvot, o Armonaitė su savo šaika.
Ir žinokit, aš nuoširdžiai dėkinga visiems, kurie dalyvauja eksperimentinėje akcijoje „Pažiūrėsim, kas iš to išeis“. Kažkada galvojau pati įsijungti į ją, bet šiuo metu noras yra pradingęs.
O kodėl ji turi galvot apie tikinčius plokščia žeme ir bobutėm užkalbėtojom?