Skaitėt Astros gavėjos, kad Dulkys nusprendė leisti norintiems pasiskiepyti antrąja doze jau po 4 savaičių ir nelaukti 12 savaičių?
Tai labai ir tikiuosi, kad galvos ne tik apie tuos, kurie nenori skiepytis, bet tikisi, kad juos amžinai kiti saugos, bet ir apie paskiepytus, kurie nori grįžti į buvusį gyvenimą, nebeturėti apribojimų vien tam, kad saugoti kitus, nes patys pavojaus jau nebeturi.
Taip būtų teisingiau. Juolab didžiausios sunkios ligos eigos rizikos atstovai jau galėjo susiskiepyt, o jei patys nenori, tai kiti dėl to nekalti.
Skaitėt Astros gavėjos, kad Dulkys nusprendė leisti norintiems pasiskiepyti antrąja doze jau po 4 savaičių ir nelaukti 12 savaičių?
Ieškau, kur paskaityt, bet nerandu.
Ieškau, kur paskaityt, bet nerandu.
Ministras patikino, kad pirma doze paskiepyti asmenys jau dabar galėtų kreiptis į vakcinacijos centrą su prašymu antrąją dozę gauti anksčiau negu buvo numatyta.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...nomis-19018781/
Kodėl pas mus visada kaip mlne pas žmones,jokios tvarkos,sistemos,niieko.
Kodėl pas mus visada kaip mlne pas žmones,jokios tvarkos,sistemos,niieko.
Man tai irgi kažkoks balaganas čia atrodo. Yra gamintojų schemos, rekomendacijos, o mūsų ministrai isradineja savus metodus kažkodel
Man tai irgi kažkoks balaganas čia atrodo. Yra gamintojų schemos, rekomendacijos, o mūsų ministrai isradineja savus metodus kažkodel
Tai, kad gamintojai ir nurodo po 4-12 savaičių. Buvo numatytas maksimalus intervalas, dabar leis pasirinkti pačiam skiepo gavėjui.
Tai, kad gamintojai ir nurodo po 4-12 savaičių. Buvo numatytas maksimalus intervalas, dabar leis pasirinkti pačiam skiepo gavėjui.Aš viena ausimi diskusiją klausiau. Tai ten buvo apie tai, kad darant tą didelį intervalą lyg susidaro optimalus antikūnių kiekis. Aš neskubėčiau. Jei po 1 dozės jau yra dalinė apsauga, tai išlaukus 12sav.tikėtina ji ilgiau išliks, na, prasitęs... Bent kažkaip taip turėtų būt.
[right][snapback]72813374[/snapback][/right]
Nebūk naivi, tai labai paprasta.

Žinau kas ta Amadėja dar nuo senų laikų.
Beje ji labiausiai mane nustebino, kai pamačiau.

</p>
[right][snapback]72813464[/snapback][/right]
Tu vis sakai, kad tau įdomu žmonių santykiai, bet šioje temoje apie juos nesi parašiusi nei vieno sakinio. Nes tai ką tu laikai (prisiskaičiusi tam tikruose puslapiuose istorijų), tai nėra žmonių santykiai. Tai tiesiog tam tikrų poreikių technika, būdai, metodai, vieta ir t.t.

Nu tai iš karto reikėjo sakyt,klaust .man atėjo žinutė birželio 28.tai aš dabar kažką turiu čia daryt.kreiptis,galvot.kodėl negali būt kažkokios tvarkos.kas dieną vis kitaip.
Kuo jau čia ta Amadėja galėtų stebint.ragai gal užaugo.🙄
Nepanikuokit, visose valstybese tas pats balaganas.Gi viskas kinta einamuoju laiku.