Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Greis, kada bus atsakymas? Ir kiap gali nebūt antikūnių, ką sako dakatarai, kodėl?

Atsakyti

Lietava, o tu kur, kavinej, restorane dirbi? 

Na, kažkoks keistas klausimas...O tu man atsakytum, jei klausčiau kur dirbi?

Atsakyti

toj sferoj 🙂

Lietava, o tu kur, kavinej, restorane dirbi? 

Atsakyti

Draugė persirgo. Sakyčiau, vidutiniškai sunkiai ar net kiek lengviau, nei vidutiniškai. Antikūnai 200.

Moterys, neapsigaukite ir nemaišykite. Antikūnių tyrimai persirgus ir po skiepo yra du skirtingi. Tiriantis reikia sakyti, kurio tyrimo reikia.

Atsakyti

Ištryniau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 15 balandžio 2021 - 23:44

Tu nesi ir gyvenime stipri asmenybe, todel ir begi nuo pokalbiu, kurie ismusa is veziu. Todel ir menininke esi tik prie isgertuviu stalo, niekur nepajudi ir nepajudesi is savo komforto zonos.

Burbanti, tu esi apgailėtina! Susiradai patį adekvačiausiai reaguojantį ir visapusiškai mandagiai ir subalansuotai bendraujantį asmenį ir pasirinkai ją savo auka, nes žinojai, kad atsakymuose ji nenusileis iki tavo lygio, kai pritrūksti argumentų - aka "eik katlietų kepti" ir "diedas pataluose turbūt nepavarto".  Fėja niekam čia niekada nebandė rodyti, kad yra stipri asmenybė ar itin išskirtinių meninių gabumų, bet įsikabinai jai į koją kaip ciuciukas, ir dar galimai įskaudinai. Su savo nevisavertiškumo kompleksais galima tvarkytis kitais būdais, o ne kandžiojant niekuo su tavimi nesusijusius asmenis. Sakyčiau net asmenybes. O tu vat pasirinkai būti personažu, tad nesilygiuok į asmenybių lygą, jei moki tik kandžiotis ir loti.

Atsakyti

Ai,kai tokie nepaaiškinami dalykai vyksta.tai reik (mano nuomone)tiesiog nesivelt į kalbas  ir nieko nerašyt.nieko čia neprikalbėsi ir prasmės nėra.

Atsakyti

labas. skaičiau, mintyse atsakinėjau, galvojau, jau tuoj atsakysiu normaliai, bet vis tęsėsi puslapiai. tai žodžiu. kiek žorikėliui? metų dar nėr?  patikėk, aš pastarąjį mėnesį baigiu nuo žviegimo nublūst. viskas NE, NENORIU, NEDUOSIU, belenko negauna - klykia kaip skerdžiamas. o jam tuoj 3😎 jau tikrai beveik pritariu, kad maži vaikai - maži vargai. ***labai atsiprašau, kad ištempiu atgal šitą temą, bet nuuu, Fėjaaaa😀 nu ir jautrumas😀 šiaip iš esmės pritarčiau Kristij dėl Amadėjos reikalų. ne visais atvejais, bet pritarčiau. susiradau pagaliau vairavimo mokyklą🥳 kitą savaitę turėčiau pradėt🚘 ir dar viena iš džiugių žinių, kad nuo kitos savaites pagaliau pradėsim dirbt lauke! tik dar reikia išsiaiškint, kaip testuotis reikės, ar kas kompensuos ir tt. bet.. pagaliau😀
Lietava, yra aprašyta 3 metų krizė. Paskum 7, paskum paauglystė  :)  Įdėjau smailiką, nes jei 4 metukų prasideda, tai sako, ai, čia užvėluota 3 metukų krizė, jei 5, tai čia tęsiasi vis dar 3 metukų krizė 😄

***nenoriu ir aš tampyti tos temos, bet noriu atsakyti. Už miegamojo durų slaptažodį aš žinau. Esu buvusi ir ten niekuo nesibodėjau, yra net keli mano postai. Norėjau ten kažką pasakyti, tai ir pasakiau. Nepamenu apie ką.  Bet čia tai ne Už miegamojo durų, nu netikėtas atvirumas buvo. Tau pvz nebuvo. Čia man irgi sunku patikėti pvz. Bet tebunie, aš nesidyvinsiu tikrai. Visokių žmonių yra. Negali visi vienodai reaguoti. Aš su niekuo nešneku sex temom, išskyrus MB. Va taip iki smulkmenų. Nepasakoju pvz draugei, kad žinai, mylėjausi, tai taip gerai slydo šį kartą, arba man patogiausios pozos tai tokios ir anokios, o toje ir anoje tai man skauda... Nu nebūna tokių kalbų.

Iš tiesų dar labai paatviraujam su abiem dukrom. Niekada jų neišskiriu, kad ir jaunėlė 4 metais jaunesnė.  Ne savo sekso žaidimais su jų tėčiu, aišku, o apskritai lytiškumo klausimais, mes pakalbam atvirau, nei jos su draugėm. Tą jos pačios man sakė. Labai dėl to džiaugiuosi, kad man pavyko. Tikiuosi, kad aš į visus jų klausimus atsakiusi iki smulkmenų, ką tik pati žinau. Be jokių tabu. Bet ką esu sakiusi joms, kaip savo mergaitėms, nesu sakiusi kitoms mergaitėms. Nes nežinau, kaip reaguotų jų mamos.   

Lietava, labai smagu, kad vairuosi už kelių mėnesių 👍 O gal greičiau, nes teoriją tu jau lyg turi? Aš vairuoti pradėjau irgi jau vaikų turėdama. Ilgai tampiausi su viešuoju transportu. Todėl labai džiaugiuosi ir vertinu, kad vairuoju. Nerealus gėris.

Dėl darbų tai smagu. Visi laukia tų apribojimų atlaisvinimų. Tiek darbuotojai, tiek klientai 👍👍👍

Nu dėl tų antikūnų, tai jaučiu, reik pasidaryti ir man. Rezgu šią mintį iš tiesų jau kelias savaites. Tingiu iš tiesų aš eiti ten. Bet būsiu poliklinikoj po savaitės dėl kitų reikalų, tai paklausiu registratorės, ar daro, jei daro užsirašysiu. Nepagailėsiu to dvaCoko ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 16 balandžio 2021 - 05:00
O kodėl jūs darotės tuos antikūnių testus? Juk pasiskiepijus nuo erkių ar kitu skiepu nesidarot. O dabar girdžiu darosi dažnas.
Atsakyti

MB tai darbe dare. O as pati noriu pasidaryt, nes po kolegos testo darosi neramu.

Nu kaip kodel? Tai koks skiepo tikslas? Man tai rupi ne skiepu pasas, o, kad nepadvesciau nuo covido. 

Atsakyti

Greis, kada bus atsakymas? Ir kiap gali nebūt antikūnių, ką sako dakatarai, kodėl?

taigi dar nesidariau, tik kita savaite. 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 16, 06:06)
<p>MB tai darbe dare. O as pati noriu pasidaryt, nes po kolegos testo darosi neramu.</p><p>Nu kaip kodel? Tai koks skiepo tikslas? Man tai rupi ne skiepu pasas, o, kad nepadvesciau nuo covido. </p>

Supratau , nežn ar darysiuos. Nieko aš nejaučiu po to skiepo....vyras irgi.
Kaip nieko nebuvę.
Atsakyti