Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

MB tai darbe dare. O as pati noriu pasidaryt, nes po kolegos testo darosi neramu.

Nu kaip kodel? Tai koks skiepo tikslas? Man tai rupi ne skiepu pasas, o, kad nepadvesciau nuo covido. 

nu ir jei nebus..kas tada? 

Atsakyti

Supratau , nežn ar darysiuos. Nieko aš nejaučiu po to skiepo....vyras irgi.
Kaip nieko nebuvę.

tai tu Pfizeri gavai. As Zeneca. 

Atsakyti

nu ir jei nebus..kas tada? 

Prasysiu anksciau antro. 

Atsakyti

Prasysiu anksciau antro. 

Logiška

Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 16 balandžio 2021 - 07:08

Va, mano kūdikio kojytės su tais batukais. Vieną kojytę nusispardė, bet už tai matosi padukai 😊

Atsakyti

Fėja, grožis!

Msniškiams tai mano mama tokių buvo nunėrus :)

Tik buvo su normaliais raištukais, tai nenusispardydavo :)

Atsakyti

Batukų neturiu.nieko.neturiu.net ir tie gimimo celofanai kažin ar yra,per tuos visus kraustymusis. Oras toks niūrus.užknisa.taip norėtųsi pasedėt vakare,ką nors pasikept lauke. Blem,kai aš džiaugiuosi ,kad namą nusipirkom.kasdien turbūt pagalvoju,per šitą visą pandemiją,stogas nuvažiuotų tam bute. Pats geriausias sprendimas turbūt mano gyvenime.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 balandžio 2021 - 08:50

Kas per gimimo celofanai?  :hmm: 

Lietava, žorikėliui (čia mergaitė šiaip 😁) metai ir du mėneseniai. Negąsdink čia manęs su tais rėkimais 😅

Atsakyti

Batukų neturiu.nieko.neturiu.net ir tie gimino celofanai kažin ar yra,per tuos visus kraustymusis. Oras toks niūrus.užknisa.taip norėtųsi pasedėt vakare,ką nors pasikept lauke. Blem,kai aš džiaugiuosi ,kad namą nusipirkom.kasdien turbūt pagalvoju,per šitą visą pandemiją,stogas nuvažiuotų tam bute. Pats geriausias sprendimas turbūt mano gyvenime.

Tu man nemyyyyynknk ant mazoliu, pinda..

As tai turiu tuos ant rankyciu celofaniukus. Buvo dinge, atsirado, dabar jau saugiai padejau.

Atsakyti

Kas per gimimo celofanai?  :hmm:

Lietava, žorikėliui (čia mergaitė šiaip 😁) metai ir du mėneseniai. Negąsdink čia manęs su tais rėkimais 😅

Mano vaiku tai is klijuotes tokios morkavos. Ant binto buvo parista.

Palikau telefa namie, o cia senu niku prijungta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sėlija***: 16 balandžio 2021 - 08:34

Kas per gimimo celofanai?  :hmm: Lietava, žorikėliui (čia mergaitė šiaip 😁) metai ir du mėneseniai. Negąsdink čia manęs su tais rėkimais 😅
Pas mus buvo ta krizė po 3m. Tu patikėk pora mėn absoliutaus košmaro nuo ryto iki vakaro kai niekas netinka, viskas negerai, ne to, ne taip.. ir dar kokie 3mėn lengvesne forma. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 balandžio 2021 - 08:52