MB tai darbe dare. O as pati noriu pasidaryt, nes po kolegos testo darosi neramu.
Nu kaip kodel? Tai koks skiepo tikslas? Man tai rupi ne skiepu pasas, o, kad nepadvesciau nuo covido.
nu ir jei nebus..kas tada?
Batukų neturiu.nieko.neturiu.net ir tie gimimo celofanai kažin ar yra,per tuos visus kraustymusis. Oras toks niūrus.užknisa.taip norėtųsi pasedėt vakare,ką nors pasikept lauke. Blem,kai aš džiaugiuosi ,kad namą nusipirkom.kasdien turbūt pagalvoju,per šitą visą pandemiją,stogas nuvažiuotų tam bute. Pats geriausias sprendimas turbūt mano gyvenime.
Batukų neturiu.nieko.neturiu.net ir tie gimino celofanai kažin ar yra,per tuos visus kraustymusis. Oras toks niūrus.užknisa.taip norėtųsi pasedėt vakare,ką nors pasikept lauke. Blem,kai aš džiaugiuosi ,kad namą nusipirkom.kasdien turbūt pagalvoju,per šitą visą pandemiją,stogas nuvažiuotų tam bute. Pats geriausias sprendimas turbūt mano gyvenime.
Tu man nemyyyyynknk ant mazoliu, pinda..
As tai turiu tuos ant rankyciu celofaniukus. Buvo dinge, atsirado, dabar jau saugiai padejau.
Kas per gimimo celofanai?Pas mus buvo ta krizė po 3m. Tu patikėk pora mėn absoliutaus košmaro nuo ryto iki vakaro kai niekas netinka, viskas negerai, ne to, ne taip.. ir dar kokie 3mėn lengvesne forma.Lietava, žorikėliui (čia mergaitė šiaip 😁) metai ir du mėneseniai. Negąsdink čia manęs su tais rėkimais 😅