Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Aš dariausi mokamus kraujo tyrimus, kur siunčia į šveicariją ar kur, nepamenu jau. Dėl kelių genetinių ligų, dar tuo pačiu lytį nustato. Bet tik dėl savo ramybės, gydytojai nei siūlė nei ką, nes buvo 31 m. 

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 16, 10:53)
<p>Lietuva nori perpirkt iš Danijos Astrą, nes ana visiškai nutraukia skiepijimus šia vakcina.</p><p></p><p>Kokia angluose nauja, koks pavadinimas?</p>

Atsikels sunus - paklausiu. Jis man vakar sake, bet neisidemejau.
Papildyta:
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 16, 10:57)
<p>Aš dariausi mokamus kraujo tyrimus, kur siunčia į šveicariją ar kur, nepamenu jau. Dėl kelių genetinių ligų, dar tuo pačiu lytį nustato. Bet tik dėl savo ramybės, gydytojai nei siūlė nei ką, nes buvo 31 m. </p>

As Santariskese dariausi genetini su siuntimu, bet cia pries nestuma, nes persileidimas po persileidimo buvo.
Atsakyti

Šiaip tai girdėjau AstrąZenecą pervadino kitu pavadinimu Vaxzevria dabar. Tai čia visos turbūt girdėjot, čia anos, ar dar anos savaitės žinios...

tai jau ir kortelėje buvo įrašyta, ir sms su kvietimu skiepui.

Atsakyti

Pinotija, 16 Bal 2021 - 12:15, parašė: tai jau ir kortelėje buvo įrašyta, ir sms su kvietimu skiepui.
MB aną penktadienį gavo savo, tai su tokiu užrašu

Atsakyti

Lietava, yra aprašyta 3 metų krizė. Paskum 7, paskum paauglystė  :)  Įdėjau smailiką, nes jei 4 metukų prasideda, tai sako, ai, čia užvėluota 3 metukų krizė, jei 5, tai čia tęsiasi vis dar 3 metukų krizė 😄

***nenoriu ir aš tampyti tos temos, bet noriu atsakyti. Už miegamojo durų slaptažodį aš žinau. Esu buvusi ir ten niekuo nesibodėjau, yra net keli mano postai. Norėjau ten kažką pasakyti, tai ir pasakiau. Nepamenu apie ką.  Bet čia tai ne Už miegamojo durų, nu netikėtas atvirumas buvo. Tau pvz nebuvo. Čia man irgi sunku patikėti pvz. Bet tebunie, aš nesidyvinsiu tikrai. Visokių žmonių yra. Negali visi vienodai reaguoti. Aš su niekuo nešneku sex temom, išskyrus MB. Va taip iki smulkmenų. Nepasakoju pvz draugei, kad žinai, mylėjausi, tai taip gerai slydo šį kartą, arba man patogiausios pozos tai tokios ir anokios, o toje ir anoje tai man skauda... Nu nebūna tokių kalbų.

Iš tiesų dar labai paatviraujam su abiem dukrom. Niekada jų neišskiriu, kad ir jaunėlė 4 metais jaunesnė.  Ne savo sekso žaidimais su jų tėčiu, aišku, o apskritai lytiškumo klausimais, mes pakalbam atvirau, nei jos su draugėm. Tą jos pačios man sakė. Labai dėl to džiaugiuosi, kad man pavyko. Tikiuosi, kad aš į visus jų klausimus atsakiusi iki smulkmenų, ką tik pati žinau. Be jokių tabu. Bet ką esu sakiusi joms, kaip savo mergaitėms, nesu sakiusi kitoms mergaitėms. Nes nežinau, kaip reaguotų jų mamos.   

Lietava, labai smagu, kad vairuosi už kelių mėnesių 👍 O gal greičiau, nes teoriją tu jau lyg turi? Aš vairuoti pradėjau irgi jau vaikų turėdama. Ilgai tampiausi su viešuoju transportu. Todėl labai džiaugiuosi ir vertinu, kad vairuoju. Nerealus gėris.

Dėl darbų tai smagu. Visi laukia tų apribojimų atlaisvinimų. Tiek darbuotojai, tiek klientai 👍👍👍

Nu dėl tų antikūnų, tai jaučiu, reik pasidaryti ir man. Rezgu šią mintį iš tiesų jau kelias savaites. Tingiu iš tiesų aš eiti ten. Bet būsiu poliklinikoj po savaitės dėl kitų reikalų, tai paklausiu registratorės, ar daro, jei daro užsirašysiu. Nepagailėsiu to dvaCoko ...

žinau apie tą 3 metų krizę. vyksta pilnu tempu😎 laukiu, kol grįš mano ankstesnis vaikas, nes dabar tai kaip velnių apsėstas.

aha, teoriją jau turiu. užkniso ir mane viešuoju tampytis ir būt priklausomai nuo vyro. 

Kas per gimimo celofanai?  :hmm:

Lietava, žorikėliui (čia mergaitė šiaip 😁) metai ir du mėneseniai. Negąsdink čia manęs su tais rėkimais 😅

negasdinu, tik su realybe supažindinu😀

kad mergaitė tai žinau, bet žorikėlis labai geras pavadinimas😀

apie gimimo celofanus irgi nieko nesu net girdėjus.

Pas mus buvo ta krizė po 3m. Tu patikėk pora mėn absoliutaus košmaro nuo ryto iki vakaro kai niekas netinka, viskas negerai, ne to, ne taip.. ir dar kokie 3mėn lengvesne forma. 

maniškiui po mėnesio 3, bet jau kurį laiką isterijos.

pavydžiu, kam pavyko prašokt arba nepastebėt šito.

Man tai visi iki vieno personažai, su kuriais nera noro ar reikalo bendrauti už mamkų ribų.

Bet ar gerai as supratau , kad 40+ temoje ne viena neseniai pasigimdziusi? Taip vėlai? Nuo kada daro tuos privalomus dūrius I pilvą nėštumo metu?

čia plius minus 40 tema, ne tik plius😎

aš gimdžiau 33, genetinius tyrimus siūlo nuo 35, kaip ir kitos rašė.

Atsakyti

Ai gal ne celofanai.Dabar galvoju pas pirmąsias buvo celofanai.o drakoniukas jau apyrankę turėjo😃😃😃

Atsakyti
Nieko nesuprantu qpie kokius celofanus jus cia kalbat? blink.gif
Atsakyti

Nieko nesuprantu qpie kokius celofanus jus cia kalbat? blink.gif

Turbūt tiesiog apie apyrankes vienokias ar kitokias 

Atsakyti
Aaa biggrin.gif pas mane tai cerata ant binto uzmauta buvo. Per 20 metu pasidare kaulas, net bijau prisiliesti, kad nesuluztu.

Sakiau viena diena pasidarysiu sau kulona, I kuri idesiu vaiko dantukus ir ta kyklikiuką...laiko vis ner sau ka pasidaryti...ot gražu rolleyes.gif rolleyes.gif biggrin.gif geriau mamkose pratupeti ir nesamones parasineti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 balandžio 2021 - 12:47

Lietava,maniškiui po to dar ties 4m buvo irgi, bet ne taip ryškiai ir ne taip ilgai, o tada dar su karantinu sutapo, tai galvojau išprotėsiu 🙈

Atsakyti

MB aną penktadienį gavo savo, tai su tokiu užrašu

Neturiu su savim darbe, tai ir aš nufotkinčiau. Bet šiaip jokio skirtumo, nuo kada ją taip pavadino, o šiaip, rodos nuo kovo. Tai vis tiek ta pati, o ne jos analogas iš kokios Indijos.

Atsakyti

Šiuolaikiniai vyrai nebijo atstumo, jiems ne kliūtis ne tik kitas šalies galas, bet ir kita valstybė, jie mielai persikraustytų pas moterį į namus ant gatavo   :rolleyes:  

Atsakyti