Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Idomios kaip skaitalas ar idomios kaip galima patirtis? :)

Man is pradziu buvo idomu, kaip skaitalas. Po to pasidare nebeskanu, o po to veu. 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 16, 17:30)
<p>Nainai, kaip jauties po skiepo?</p>

Nu nieko visiškai, tik dūrio vieta skausmingesnė, jei palieti, o šiaip jokio diskomforto.
Papildyta:
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 16, 17:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72815211" data-time="1618585876"><div><p>Idomios kaip skaitalas ar idomios kaip galima patirtis? smile.gif</p></div></blockquote><p>Man is pradziu buvo idomu, kaip skaitalas. Po to pasidare nebeskanu, o po to veu. </p>

Suaugusių forumas, man čia nieko weu.
Atsakyti

Viskas buvo tobulai,bet nesuprato ir neįvertino jo sex nuokrypių? ***... einu pasiklaust ar nenorėtų kokios pirtelės🙄 Anas galas valdo pasaulį.po pinigų,o gal net daugiau🙊

Valdžia dar

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 16, 17:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72815180" data-time="1618581603"><div><p>Viskas buvo tobulai,bet nesuprato ir neįvertino jo sex nuokrypių? ***... einu pasiklaust ar nenorėtų kokios pirtelės🙄 Anas galas valdo pasaulį.po pinigų,o gal net daugiau🙊</p></div></blockquote><p>Valdžia dar</p>

Prie ko čia valdžia
Atsakyti

Aj, aš tiesiog nemoku paaiškint. Dar bandau. Čia per tai, kad "jai ne px kas svarbu ir rūpi man".

O kodėl per šitą vietą? Tai jis gi kartą išsiskyrė dėl tų dalykų. Kitkas buvo tobulai. Ir baimių torėjo vidinių, kad vėl taip nebūtų. 

Ir tu tuo tiki? Nesiskiria vyrai vien dėl sexo žinok. Šeimoj žmonės jungia daugybė dalykų, sexas tėra nedidele dalis

Daug svarbiau yra bendri tikslai, pagarba, emocinis artumas. Sexas ir aistra vistiek kažkada išsisemia, nebesukelia tokio jaudulio kaip su nauju žmogum. Ir tu gali nors aukštyn kojom vartytis. Čia gi chemija, kuriai nepaaiškinsi.

Keliems dar metams užteks fantazijos vis kažko naujo ieškot? Kažkada nieko naujo tiesiog nebeliks. 

Nzn, man atrodo didelė klaida ant to statyt šeimos pamatą. Jis nebus tvirtas, nes per daug pagundų iš šalies. Visada yra rizika sutikt žavesne, sexualesne, šviežią, ir jokie žmonos navarotai nepakeis to. Čia tik vyro apsisprendimas būti ištikimu ir nesiskirti dėl kiekvienos fantazijos svarbus. Jo pasirinkimas turėti šeimą nepaisant pagundų.

Atsakyti

Nu nieko visiškai, tik dūrio vieta skausmingesnė, jei palieti, o šiaip jokio diskomforto.
Papildyta:
Suaugusių forumas, man čia nieko weu.

Oho, pazengus tu. O man veu svingai visokie. 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 16, 17:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72815175" data-time="1618580867"><div><p>Aj, aš tiesiog nemoku paaiškint. Dar bandau. Čia per tai, kad "jai ne px kas svarbu ir rūpi man".</p><p></p><p>O kodėl per šitą vietą? Tai jis gi kartą išsiskyrė dėl tų dalykų. Kitkas buvo tobulai. Ir baimių torėjo vidinių, kad vėl taip nebūtų. </p><p></p></div></blockquote><p>Ir tu tuo tiki? Nesiskiria vyrai vien dėl sexo žinok. Šeimoj žmonės jungia daugybė dalykų, sexas tėra nedidele dalis</p><p>Daug svarbiau yra bendri tikslai, pagarba, emocinis artumas. Sexas ir aistra vistiek kažkada išsisemia, nebesukelia tokio jaudulio kaip su nauju žmogum. Ir tu gali nors aukštyn kojom vartytis. Čia gi chemija, kuriai nepaaiškinsi.</p><p>Keliems dar metams užteks fantazijos vis kažko naujo ieškot? Kažkada nieko naujo tiesiog nebeliks. </p><p>Nzn, man atrodo didelė klaida ant to statyt šeimos pamatą. Jis nebus tvirtas, nes per daug pagundų iš šalies. Visada yra rizika sutikt žavesne, sexualesne, šviežią, ir jokie žmonos navarotai nepakeis to. Čia tik vyro apsisprendimas būti ištikimu ir nesiskirti dėl kiekvienos fantazijos svarbus. Jo pasirinkimas turėti šeimą nepaisant pagundų.</p><p></p>

Laikas
Atsakyti

Meilė, grožis, gėris 🥰

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 16, 18:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72815234" data-time="1618587611"><div><p>Nu nieko visiškai, tik dūrio vieta skausmingesnė, jei palieti, o šiaip jokio diskomforto.
Papildyta:
Suaugusių forumas, man čia nieko weu.</p></div></blockquote><p>Oho, pazengus tu. O man veu svingai visokie. </p>

Nieko ne weu, pati nebandžiusi, poreikio nėra. Esam sutikę sving porą iš Latvijos, nepagavom kampo kodėl taip ekgiasi...
Atsakyti

Amadėja*, 16 Bal 2021 - 19:12, parašė: Meilė, grožis, gėris 🥰

Seksas?sakai?ir  ne bet koks?

Atsakyti

Ir tu tuo tiki? Nesiskiria vyrai vien dėl sexo žinok. Šeimoj žmonės jungia daugybė dalykų, sexas tėra nedidele dalis

Daug svarbiau yra bendri tikslai, pagarba, emocinis artumas. Sexas ir aistra vistiek kažkada išsisemia, nebesukelia tokio jaudulio kaip su nauju žmogum. Ir tu gali nors aukštyn kojom vartytis. Čia gi chemija, kuriai nepaaiškinsi.

Keliems dar metams užteks fantazijos vis kažko naujo ieškot? Kažkada nieko naujo tiesiog nebeliks. 

Nzn, man atrodo didelė klaida ant to statyt šeimos pamatą. Jis nebus tvirtas, nes per daug pagundų iš šalies. Visada yra rizika sutikt žavesne, sexualesne, šviežią, ir jokie žmonos navarotai nepakeis to. Čia tik vyro apsisprendimas būti ištikimu ir nesiskirti dėl kiekvienos fantazijos svarbus. Jo pasirinkimas turėti šeimą nepaisant pagundų.

Na, buvo tas pagrindas, bet kaip pats įvardijo, tai trūko kelių procentukų. 

Skiriasi vyrai  dėl to. Tiksliau gal ne tai, kad skiriasi taip iškart, bet ima ieškotis nuotykių, antros pusės sužino, o tada dažnai baigiasi skyrybom. Ir pas jį konkreti buvo baimė, kad jam vėl gali parūpti mergos. Tai dingo turbūt ta baimė 😆

O šiaip, jei kas teigti bandytų, kad vyrai yra labai logiški ir pragmatiškų, tai galėčiau ginčytis dėl to 😁

Atsakyti

Laikas

Koks laikas?

Atsakyti