Idomios kaip skaitalas ar idomios kaip galima patirtis?
Man is pradziu buvo idomu, kaip skaitalas. Po to pasidare nebeskanu, o po to veu.
Aj, aš tiesiog nemoku paaiškint. Dar bandau. Čia per tai, kad "jai ne px kas svarbu ir rūpi man".
O kodėl per šitą vietą? Tai jis gi kartą išsiskyrė dėl tų dalykų. Kitkas buvo tobulai. Ir baimių torėjo vidinių, kad vėl taip nebūtų.
Ir tu tuo tiki? Nesiskiria vyrai vien dėl sexo žinok. Šeimoj žmonės jungia daugybė dalykų, sexas tėra nedidele dalis
Daug svarbiau yra bendri tikslai, pagarba, emocinis artumas. Sexas ir aistra vistiek kažkada išsisemia, nebesukelia tokio jaudulio kaip su nauju žmogum. Ir tu gali nors aukštyn kojom vartytis. Čia gi chemija, kuriai nepaaiškinsi.
Keliems dar metams užteks fantazijos vis kažko naujo ieškot? Kažkada nieko naujo tiesiog nebeliks.
Nzn, man atrodo didelė klaida ant to statyt šeimos pamatą. Jis nebus tvirtas, nes per daug pagundų iš šalies. Visada yra rizika sutikt žavesne, sexualesne, šviežią, ir jokie žmonos navarotai nepakeis to. Čia tik vyro apsisprendimas būti ištikimu ir nesiskirti dėl kiekvienos fantazijos svarbus. Jo pasirinkimas turėti šeimą nepaisant pagundų.
Ir tu tuo tiki? Nesiskiria vyrai vien dėl sexo žinok. Šeimoj žmonės jungia daugybė dalykų, sexas tėra nedidele dalis
Daug svarbiau yra bendri tikslai, pagarba, emocinis artumas. Sexas ir aistra vistiek kažkada išsisemia, nebesukelia tokio jaudulio kaip su nauju žmogum. Ir tu gali nors aukštyn kojom vartytis. Čia gi chemija, kuriai nepaaiškinsi.
Keliems dar metams užteks fantazijos vis kažko naujo ieškot? Kažkada nieko naujo tiesiog nebeliks.
Nzn, man atrodo didelė klaida ant to statyt šeimos pamatą. Jis nebus tvirtas, nes per daug pagundų iš šalies. Visada yra rizika sutikt žavesne, sexualesne, šviežią, ir jokie žmonos navarotai nepakeis to. Čia tik vyro apsisprendimas būti ištikimu ir nesiskirti dėl kiekvienos fantazijos svarbus. Jo pasirinkimas turėti šeimą nepaisant pagundų.
Na, buvo tas pagrindas, bet kaip pats įvardijo, tai trūko kelių procentukų.
Skiriasi vyrai dėl to. Tiksliau gal ne tai, kad skiriasi taip iškart, bet ima ieškotis nuotykių, antros pusės sužino, o tada dažnai baigiasi skyrybom. Ir pas jį konkreti buvo baimė, kad jam vėl gali parūpti mergos. Tai dingo turbūt ta baimė 😆
O šiaip, jei kas teigti bandytų, kad vyrai yra labai logiški ir pragmatiškų, tai galėčiau ginčytis dėl to 😁