Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Na, buvo tas pagrindas, bet kaip pats įvardijo, tai trūko kelių procentukų. 

Skiriasi vyrai  dėl to. Tiksliau gal ne tai, kad skiriasi taip iškart, bet ima ieškotis nuotykių, antros pusės sužino, o tada dažnai baigiasi skyrybom. Ir pas jį konkreti buvo baimė, kad jam vėl gali parūpti mergos. Tai dingo turbūt ta baimė 😆

O šiaip, jei kas teigti bandytų, kad vyrai yra labai logiški ir pragmatiškų, tai galėčiau ginčytis dėl to 😁

Jei jis taip įvardijo , tai lb blogai. Reiškia jis iš vis nesuvokia žmonių santykių, santuokos, šeimos prasmės. Jis net nebando ieškot giluminių skyrybų priežasčių, o viską nurašo sexualiniam nesuderinamumui, savo potraukiu mergoms, aistros svarbi ir pan. 

Niekaip tu amadeja neišvengsi  to, kad jam gali parupt kitos mergos. Tu neturi galių prilygti visoms žemės mergoms. Čia vyras turi apsispręsti, kas jam svarbiau, šeima ar mergos 

Atsakyti

Aš norėjau pasakyt, kad per tas keistas idėjas aš gavau santuoką, kurios norėjau (ne tik štampą, bet ir žmogaus apsisprendimą normalų galu gale).

Tai nereiškia jokios ten sėkmės ir pnš, nu bet jam to tetrūko, o aš labai nesiskundžiu :D

Atsakyti

O jis, kad gautų santuoką su tavim ką?

Atsakyti

Aš norėjau pasakyt, kad per tas keistas idėjas aš gavau santuoką, kurios norėjau (ne tik štampą, bet ir žmogaus apsisprendimą normalų galu gale).

Tai nereiškia jokios ten sėkmės ir pnš, nu bet jam to tetrūko, o aš labai nesiskundžiu :D

Bet santuoka ant tik tokio pamato yra itin netvari. Tavo vyras bus sexualiai aktyvus dar bent 20 m. Tikrai rasi kaip jį stebint šitiek laiko?😁

Atsakyti

O jis, kad gautų santuoką su tavim ką?

Geras klausimas. Jis viską turėjo ir be santuokos.

Atsakyti

Jei jis taip įvardijo , tai lb blogai. Reiškia jis iš vis nesuvokia žmonių santykių, santuokos, šeimos prasmės. Jis net nebando ieškot giluminių skyrybų priežasčių, o viską nurašo sexualiniam nesuderinamumui, savo potraukiu mergoms, aistros svarbi ir pan. 

Niekaip tu amadeja neišvengsi  to, kad jam gali parupt kitos mergos. Tu neturi galių prilygti visoms žemės mergoms. Čia vyras turi apsispręsti, kas jam svarbiau, šeima ar mergos 

Na, be tas žmogus, kuris labai giliai lįstų į analizes.

Niekas niekada ir niekur nenutinka per 5 minutes. Atskiras laisvalaikis ir permažai bendro (ji dirbo slenkančiu grafiku), jis į pirtį šeštadieniais su draugais visada vienas, kiekvienas savo filmus vakarais ir pnš. 

Atsakyti

Na, be tas žmogus, kuris labai giliai lįstų į analizes.

Niekas niekada ir niekur nenutinka per 5 minutes. Atskiras laisvalaikis ir permažai bendro (ji dirbo slenkančiu grafiku), jis į pirtį šeštadieniais su draugais visada vienas, kiekvienas savo filmus vakarais ir pnš. 

Na tai va. Sexas čia ne prie ko. Čia žmogus tiesiog neturi prasmingų hobiu ir fantazijos kaip leist laisvalaiki su šeima. Neiesko su žmona bendrų tikslų ir bendrų pramogų. Tiesiog nueina lengviausiu kelių - laukia kol jį patį kas nors palinksmins

Atsakyti

Na, buvo tas pagrindas, bet kaip pats įvardijo, tai trūko kelių procentukų.  Skiriasi vyrai  dėl to. Tiksliau gal ne tai, kad skiriasi taip iškart, bet ima ieškotis nuotykių, antros pusės sužino, o tada dažnai baigiasi skyrybom. Ir pas jį konkreti buvo baimė, kad jam vėl gali parūpti mergos. Tai dingo turbūt ta baimė 😆 O šiaip, jei kas teigti bandytų, kad vyrai yra labai logiški ir pragmatiškų, tai galėčiau ginčytis dėl to 😁
Na, dabar jo amzius jau vyresnis, jei atliepsi visus jo poreikius, tiketina, kad nepuls skirtis, bet mergu tikrai atsiras jusu sekse, garantija. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 16 balandžio 2021 - 18:58

Ojezus, mes visada  skirtingus filmus ziurim, jau cia tai tikrsi santykiu negadina, nereikia.

Tu gavai santuoka, kurios labai norejai. Bet tu zinai, kodel ja gavai. Mane tai labai gasdintu. Nes jam ne tu, kaip zmogus, svarbiausia, o tai, kad leidiesi i avantiuras, kurios reikalingos jam. 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 16, 19:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72815268" data-time="1618591223"><div><p>Aš norėjau pasakyt, kad per tas keistas idėjas aš gavau santuoką, kurios norėjau (ne tik štampą, bet ir žmogaus apsisprendimą normalų galu gale).</p><p>Tai nereiškia jokios ten sėkmės ir pnš, nu bet jam to tetrūko, o aš labai nesiskundžiu biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Ojezus, mes visada  skirtingus filmus ziurim, jau cia tai tikrsi santykiu negadina, nereikia.</p><p>Tu gavai santuoka, kurios labai norejai. Bet tu zinai, kodel ja gavai. Mane tai labai gasdintu. Nes jam ne tu, kaip zmogus, svarbiausia, o tai, kad leidiesi i avantiuras, kurios reikalingos jam. </p>
[right][snapback]72815281[/snapback][/right]

Aš tai durnė buvau, žiūrėdavau jjo filmus, bet dabar jis žiūri mano , arba miega😁 gerai jo mama jam sakė, apsuks ji tau galvą ir paliks, nu tai gerai, kad nepalikau
Bet dar ne vakaras rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 16 balandžio 2021 - 19:18

Nainai, kaip tavo sunui su mergina sekasi? 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 16, 19:34)
<p>Nainai, kaip tavo sunui su mergina sekasi? </p>

Gražiai abu gyvena, siekia karjeros abu. Klausiau sūnaus, sakė butas, auto, tas butas, parodė už 80000€ tai anūkų nesitikių turėt unsure.gif
Atsakyti