Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Nu žinok viskas paprasčiau. Kabina tie meistrai klientes. Aš prieš 11 m vonią remontavausi 

tada dar gyvenau viena su vaikais. Tai mano meistras (vedęs, simpatiškas biski gal už mane jaunesnis vyras) juodai flirtavo, kvietė visur, visaip kaip bandė suvilioti 🤣. Tik aš tuo metu per daug traumuota skyrybų dar buvau, tai net žiūrėt  į jokį nenorėjau 🤣. 

Įsivaizduoju kad jis ir kitas klientes taip kadrina. Ir turbūt yra tokių kur pasirašo. Nes o ko ne - gražus, raumeningas, vyriškas. Jei trūksta kekso, tobulas variantas. Dar gal nuolaidą remontams paskui duotų 😂

O aš tai xxx nukadrinau plytelčiką neryčia. Kitą sav suklijuos mums vieną vonios kambarį :D

Atsakyti

Apsikabinimų perdaug nebūna :)

Nes jos tis mintys yra ne šiaip mintys, o psichologinės žinios.

Visko niekada neišbandysi.

Realiai sexe per gyvenimą tikrai viską galima išbandyt 😄. Jei tik nori.  Na jei tai nėra koks tai kriminalas ir nėra kažkas šlykštu. O kitkam  tai tikrai nereikia daug laiko ir pastangų išbandyti. Kelių metų net nereiktų 🤣

Atsakyti

O aš tai xxx nukadrinau plytelčiką neryčia. Kitą sav suklijuos mums vieną vonios kambarį :D

dykai? :)

Atsakyti

Nu va, sakau, paprasta. Lygiai taip pat kokia ponia tavąjį gali nukadrint per remontą 😂

Jei vyras ribų nejaučia, tai joks darbas nesaugo nuo pagundų. Nu nebent Kokioj naftos platformoje jūroje, kur tiesiog fiziškai nėra moterų ir galimybes į krantą nuplaukti kai užsimanai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 17 balandžio 2021 - 15:47

Ir tau jau reikia? 🤣

Atsakyti
Amadėja*,2021 04 17,
<p>/ perdaug nebūna smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Nes jos tis mintys yra ne šiaip mintys, o psichologinės žinios.</p>
<p> </p>
<p>Visko niekada neišbandysi.</p>

Kai kam nepatinka apsikabinimai 🌷

Amadėja, psichologijos krypčių ne viena yra, tačiau tau gali būti jos nepriimtinos. Ir tu išsigrynini, kas tau priimtina. Anidandos požiūris man buvo priimtinas.
Aš ne vieną universitetą baigus, psichologija man taip pat patinka, teko nemažai gilintis ir domėtis, ir bendrauti dėl vaiko. Bet ten klodų klodai. Niekada neišsemsi.

Ne, neišbandysi, tas tiesa. Bet aš norėjau pasakyti, kai leidžiama, gal nelabai ir įdomu patampa. O užveda tas adrenalinas, kai darai tai, kas negalima.
Atsakyti

Ir tau jau reikia? 🤣

na pas mane nieko remontuot nereikia..bet nu mazu kada prireiks... :D

Atsakyti

Na man tai belieka tik laukt geresnių žinių.

Pavargau jau per šį savaitgalį ir prisinervinau.

Viskas bus gerai

Atsakyti

Realiai sexe per gyvenimą tikrai viską galima išbandyt 😄. Jei tik nori.  Na jei tai nėra koks tai kriminalas ir nėra kažkas šlykštu. O kitkam  tai tikrai nereikia daug laiko ir pastangų išbandyti. Kelių metų net nereiktų 🤣

Tai ne viską ir noris bandyt.

Atsakyti

Nu kas tau savaitę ar 2dykai dirbs, bet už normalią kainą

Atsakyti

Nu kas tau savaitę ar 2dykai dirbs, bet už normalią kainą

o jei antras vakarelis? gal uz puse kainos padarys? :D

Atsakyti

Kai kam nepatinka apsikabinimai 🌷

Amadėja, psichologijos krypčių ne viena yra, tačiau tau gali būti jos nepriimtinos. Ir tu išsigrynini, kas tau priimtina. Anidandos požiūris man buvo priimtinas.
Aš ne vieną universitetą baigus, psichologija man taip pat patinka, teko nemažai gilintis ir domėtis, ir bendrauti dėl vaiko. Bet ten klodų klodai. Niekada neišsemsi.

Ne, neišbandysi, tas tiesa. Bet aš norėjau pasakyti, kai leidžiama, gal nelabai ir įdomu patampa. O užveda tas adrenalinas, kai darai tai, kas negalima.

Man ir jos mintys iš esmės  priimtinos.

Užveda tas "negalima, o tu gali"  :oh:​ 

Atsakyti