Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

o jei antras vakarelis? gal uz puse kainos padarys? :D

Labai juokinga 😃

Svarbu tegul gerai padaro....

Atsakyti

Mano plytelscikas tai ziauriai grazys jaunas vyras, aukstas, uzsisportaves smarkiai, dailus is veido, labai malonus ir taktiskas. Bet niekaip neisivaizduoju jo kadrinancio kokia jauna gaspadine, nu jis toks kuklus jaunuolis. Antradieni baigs darbus.

Prasitrainiojom beveik 4 val. po visokius Depus, Senukus, Moki vezi, visokiu smulkmenu reikejo, nugara dabar skauda.. 

Atsakyti

O mano neplyteščikas išlupo pusę virtuvės, perėjimą ne tą nupirko, sėdim be normalios virtuvės ir be indų skalbiankės😀 Aš nepykstu, nu kam nepasitaiko. :D​ 

Atsakyti

Taip skaniai nulijo, su griaustiniu  :wub:​ 

Atsakyti

Mano plytelscikas tai ziauriai grazys jaunas vyras, aukstas, uzsisportaves smarkiai, dailus is veido, labai malonus ir taktiskas. Bet niekaip neisivaizduoju jo kadrinancio kokia jauna gaspadine, nu jis toks kuklus jaunuolis. Antradieni baigs darbus.

Prasitrainiojom beveik 4 val. po visokius Depus, Senukus, Moki vezi, visokiu smulkmenu reikejo, nugara dabar skauda.. 

Kiek už kvadratą mokat?

Atsakyti

Čia kur? 

Atsakyti

Čia kur? 

Kauno rajonas, už Lapių. Dabar toooooks kvapas lauke

Atsakyti

Pas mus keli lašai nukrito, praėjo pro šalį, o irgi visai norėjau kažkaip 😊

Atsakyti

Kiek už kvadratą mokat?
Ne kvadratais. 900 eu uz visa vonia(sienos, grindys, tokia nisa vonioj), lubu glaistymas ir dazymas +tulike 1kv.metras plyteles, ten, kur renovatoriai islupo.

Dvi savaites darbo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 17 balandžio 2021 - 19:00

Kauno rajonas, už Lapių. Dabar toooooks kvapas lauke

Oi, marcopolo, smagu, bendramiestietės Aš jau neskirstau, Kaunas,rajonas...Dar Fėja mūsų valdžioj :D 

Atsakyti

Oi, marcopolo, smagu, bendramiestietės Aš jau neskirstau, Kaunas,rajonas...Dar Fėja mūsų valdžioj :D

Fėja kaunietė? Prasileidau kažką, dar mona mūsiškė  :)​ 

Atsakyti

Vln gerai nulijo porąsyk

Atsakyti