Gsl šiand.gausis du dviračiais prasivažiuot.
Ir planuos dar šiek tiek daržininkystės.
Fėja*, 18 Bal 2021 - 09:04, parašė: Na, aš į mytus tikrai neisiu, jau geriau tą laiką pas mamą nuvažiuosiu. Ir čia nieko asmeniško. Gi neturi būtinai norėti susitikti su SM moterimis? Aš atėjau į šią erdvę ir noriu bendrauti čia. Gyvenime aš turiu žmonių, kurie nori susitikti su manimi ir nesusitinkam tiek dažnai, kiek jie ir aš noriu. Nes gi visos turbūt jaučia, ant kiek diena greitai pralekia, ant kiek nėra niekam laiko...Mes kartais susitinka vilnietės.tiesiog susibendravom ir sustiprinam ryšį vienu kitu alaus bokalėliu😀 Kiekvieno asmeniškas reikalas.
Mims tieasiog pavyko.manaun,kad selija ir Mona prisijungtų,jei būtų arčiau..
Aš nesu griežtai nusistačiusi,kad jau čia tai gink Dieve.nepavyksta,tai nepavyksta.
Pizamas nesioju, plonos viskozes. Ne su sortukais, su kelnem iki keliu. Silciau ziema, prie atdaro lango miegam. Bet siaip naktinius labiau megstu. Nuoga niekad nemiegu.
Aš taip pat pižamas nešioju, visokios rūšies, net vasarą, kai būna labai karšta. Tada būna ploni šortukai ir marškinukai su petnešėlėm, natūralaus trikotažo. Žiemą taip pat, tik ilgis keičiasi. Svarbu, kad minkšta būtų.
Neįsivaizduoju savęs miegančios nuogos, žiauriai man nemalonu būtų.