Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

A žinot, ponios, kas daba ant pirkimo bangos? Atspėkit, o po to parašysiu. Tai susiję su smulkiais buitiniais dalykais. Arba gal kai kam - interjeriniais.

Kaip įdomu, nežinau.

Gal kažkas, kas senais laikais populiaru buvo...?

Atsakyti

Tikrai neatspėčiau, geriau sakyk iškart. :)​ 

Indai ir servizai. Kiek bandau kažką nusipirkt, bergždias reikalas.

Atsakyti

Aš taip pat  pižamas nešioju, visokios rūšies, net vasarą, kai būna labai karšta. Tada būna ploni šortukai ir marškinukai su petnešėlėm, natūralaus trikotažo. Žiemą taip pat, tik ilgis keičiasi. Svarbu, kad minkšta būtų.

Neįsivaizduoju savęs miegančios nuogos, žiauriai man  nemalonu būtų.

Kartais miegu nuoga, bet jaučiuosi nesaugiai  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(marco'polo @ 2021 04 18, 11:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72815796" data-time="1618732417"><div><p>Aš taip pat  pižamas nešioju, visokios rūšies, net vasarą, kai būna labai karšta. Tada būna ploni šortukai ir marškinukai su petnešėlėm, natūralaus trikotažo. Žiemą taip pat, tik ilgis keičiasi. Svarbu, kad minkšta būtų.</p><p>Neįsivaizduoju savęs miegančios nuogos, žiauriai man  nemalonu būtų.</p></div></blockquote><p>Kartais miegu nuoga, bet jaučiuosi nesaugiai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>
[right][snapback]72815802[/snapback][/right]

Kaip aš suprantu tave biggrin.gif
Atsakyti

Niekada nemiegu nuoga.man kažkaip prr laisva.nepatogu😀.

Su triusikais ir maike  miegu.😃

Atsakyti

Su trauzais nemiegu niekad. 

Atsakyti

Aš taip pat  pižamas nešioju, visokios rūšies, net vasarą, kai būna labai karšta. Tada būna ploni šortukai ir marškinukai su petnešėlėm, natūralaus trikotažo. Žiemą taip pat, tik ilgis keičiasi. Svarbu, kad minkšta būtų.

Neįsivaizduoju savęs miegančios nuogos, žiauriai man  nemalonu būtų.

Aš mėgau, o davar tik per karščius nebent, o šiaip lengvi naktinukai ant petnešų

Atsakyti

Aš tai miegu kai reik 😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 balandžio 2021 - 10:43

Mane tai mama nervuodavo vaikystėj.miegok be triusikų,geriau taip ,bla bla. Ačiū Dievui, kai užaugau darau ką noriu ir kaip noriu. Miegu su triusikais,valgau lovoj,žiūriu siaubiakus,skaitau nors trečią nakties,noriu miegu dieną,viską ką noriu namie galiu daryt.😀 Visko ką norėjau ir negalėjau.😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 balandžio 2021 - 10:54

Indai ir servizai. Kiek bandau kažką nusipirkt, bergždias reikalas.

Nebent ieškai kokio antikvariato.

Turiu nenaudojamų vokiško porceliano servizų, supakuota dėžėse, parduočiau, jei galėčiau. Tam tikram skoniui   labai gražūs, autentiški, iš ten ir atsivežti.  Nenoriu naudot, o parduot negaliu apskritai.

Aš tai ieškau nuolat tokių didelių keraminių lėkščių, kažkada sėlija rodė. Bet nerandu.

Atsakyti

Man paciai nemalinu trauzai, noriu, kad niekas  nespaustu. O mama nesidomejo, kaip miegu. 

Atsakyti

Nebent ieškai kokio antikvariato.

Turiu nenaudojamų vokiško porceliano servizų, supakuota dėžėse, parduočiau, jei galėčiau. Tam tikram skoniui   labai gražūs, autentiški, iš ten ir atsivežti.  Nenoriu naudot, o parduot negaliu apskritai.

Aš tai ieškau nuolat tokių didelių keraminių lėkščių, kažkada sėlija rodė. Bet nerandu.

Kodel negali parduot?

Mano kasdienes keramines lekstes irgi issidauzo po truputi jau.... 

Atsakyti