Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kaip tik senovinį paraduot bandau, niekam neįdomu, nori dykai gaut, tada paimtų.

Parodyk, prašau.

Atsakyti

As manau, kad tu mano suni galejai netycia pridauzti durimis. Manau, bet ne tvirtinu. 

Atsakyti

As manau, kad tu mano suni galejai netycia pridauzti durimis. Manau, bet ne tvirtinu. 

Tai labai baisus kaltinimas, greiskeli. Įsivaizduok jei žmogus to nepadarė, kaip jam jaustis. Čia siaubinga šitaip rašyt 

Atsakyti

Parodyk, prašau.

Paprastas, niekuo neypatingas, Rygos, jam metų apie 40.

Atsakyti

Taip selija, tu neteigei ,kad as nuodiju ar naikinu sunis.Tavo drakono galveles intemora ir pinot taip teige.Deja.
Bet tu teigi kad as tavo suni nuzudziau.Jau kuo mane beisvadinot ir beapkaltinot ,tebunie.Pati jus isileidau ,kai dar tik griuvesiuose gyvenau,pagal principa- kaip cia dabar u zmogum nesueisi.Pamoka ,kuo draugystes baigiasi.

Alta, per mūsų visą bendravimo ar sm, ar ne, istoriją, net nebūčiau pagalvojus...

Atsakyti

Taip stipriai, kad neišgyveno?

Atsakyti

Tai labai baisus kaltinimas, greiskeli. Įsivaizduok jei žmogus to nepadarė, kaip jam jaustis. Čia siaubinga šitaip rašyt 

Nebaisus. Nes taip galejo buti netycia, ne specialiai. Nelaimingas atsitikimas.

Nes as ZINAU, kad mano sitas suo nieku gyvu nebutu pati isejusi is kiemo. 

Atsakyti

Nebaisus. Nes taip galejo buti netycia, ne specialiai. Nelaimingas atsitikimas. Nes as ZINAU, kad mano sitas suo nieku gyvu nebutu pati isejusi is kiemo. 
Bet jeigu tai svetima vieta.. iš kur žonot šunei, kur tas kiemas baigias..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 18 balandžio 2021 - 17:57

Nebaisus. Nes taip galejo buti netycia, ne specialiai. Nelaimingas atsitikimas.

Nes as ZINAU, kad mano sitas suo nieku gyvu nebutu pati isejusi is kiemo. 

Baisus. Pats baisiausias iš visų, nuskambėjusiu šioj temoj.

Atsakyti
Damos ir madam ,jus puikiai zinot ,kad as megstu draugaut net bandziau vel visa didziaja temos sudeti pries metus atkurt.Ko pasekoje mane pacia isvijo i tevu darzelio.
Taigi,ne as cia nedraugiska ,madam.O mes dar butinai usitiksime,madam.Obiazatelno vstretimsia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 balandžio 2021 - 18:01

Bet jeigu tai svetima vieta.. iš kur žonot šunei, kur tas kiemas baigias..

Is tvoros su uzdarytais vartais, kuo pasirupinome. 

Atsakyti

Baisus. Pats baisiausias iš visų, nuskambėjusiu šioj temoj.

Baisekis. Pasakiau, kaip galvoju, o taip galvoju is tikruju. Sudejus visa mozaika tu ivykiu. Ir tavo vertinimas man dzin. 

Atsakyti