Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Taip stipriai, kad neišgyveno?

Tai tu man pasakyk.

Atsakyti

Baisekis. Pasakiau, kaip galvoju, o taip galvoju is tikruju. Sudejus visa mozaika tu ivykiu. Ir tavo vertinimas man dzin. 

Nu o aš pasakiau kaip aš galvoju.

Ir alta pasakė kaip galvoja.

Atsakyti

Is tvoros su uzdarytais vartais, kuo pasirupinome. 

Tokiu atveju tikrai nėra logikos, kad pabėgo..

Atsakyti

Nu o aš pasakiau kaip aš galvoju.

Ir alta pasakė kaip galvoja.

Tai kur ta šunytė dingo per uždarytus vartus?

Atsakyti

Tai kur ta šunytė dingo per uždarytus vartus?

Rašė kad yra išėjimu iš kiemo. Tik greiskeli  mano jog šio neitų. Nzn kodėl ji mano galinti skaityt šuns mintis. Čia turbūt netekties skausmas kelią norą kažką apkaltinti.

Arba toks žmogus, kuris linkęs visus aplink kaltint už visas savo problemas 

Atsakyti
Kas...kas buvo? Del ko pykstatės šį kartą?
Atsakyti

Aš tai atsimenu, kad sėlija samprotavo, bet nieko kategoriškai neteigė. Čia ne dėl to sakau, kad  užstočiau sėliją, bet kad prisimenu.

Manyti, samprotauti prieš  "teigti" - labai didelis skirtumas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 18 balandžio 2021 - 18:30

Kas...kas buvo? Del ko pykstatės šį kartą?

Jo, neverta čia senovės istoriju tampyti. Alta gavo pamoką, kas nėra blogai visumoj. Visi mes gaunam pamokas. Tie kurie mus įskaudino, yra mūsų mokytojai. O kol neišmoksti pamokų, į kitą klasę neperkels.

🤣

Tik va naujokės tai dera perspėti, kad neįsijaustu

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 18, 17:43)
Taip selija, tu neteigei ,kad as nuodiju ar naikinu sunis.Tavo drakono galveles intemora ir pinot taip teige.Deja.
Bet tu teigi kad as tavo suni nuzudziau.Jau kuo mane beisvadinot ir beapkaltinot ,tebunie.Pati jus isileidau ,kai dar tik griuvesiuose gyvenau,pagal principa- kaip cia dabar u zmogum nesueisi.Pamoka ,kuo draugystes baigiasi.

Na...na...papasakokplaciau kas taip uzpavydejo ir del ko , kad pradejo leisti negerus pletkus?
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 18, 18:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72815966" data-time="1618763213"><div><p>Kas...kas buvo? Del ko pykstatės šį kartą?</p></div></blockquote><p>Jo, neverta čia senovės istoriju tampyti. Alta gavo pamoką, kas nėra blogai visumoj. Visi mes gaunam pamokas. Tie kurie mus įskaudino, yra mūsų mokytojai. O kol neišmoksti pamokų, į kitą klasę neperkels.
</p><p>🤣
</p><p>Tik va naujokės tai dera perspėti, kad neįsijaustu</p>

Tos naujokes, tai kad jas kur pierkūnai kokios gerklingos čia biggrin.gif Mes daug švelnesnės buvom jų metų.
Atsakyti
Pavydet tada galima buvo tik generolo.Gyvenau piktzoliu lauke,paveldo griuvesiuose su gyvatem kambary ,kurios net vardus turejo.
Zodziu cia buvo jau gana senokai.
Atsakyti

Socialiniu tinklapių gimimo laikais visos buvom švelnios  ir nuoširdžios. Ir manėm kad kitos irgi tokios. Deja, manyt nedraudžiama 😄

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 18, 18:00)
Damos ir madam ,jus puikiai zinot ,kad as megstu draugaut net bandziau vel visa didziaja temos sudeti pries metus atkurt.Ko pasekoje mane pacia isvijo i tevu darzelio.
Taigi,ne as cia nedraugiska ,madam.O mes dar butinai usitiksime,madam.Obiazatelno vstretimsia.

biggrin.gif prajuokinai. Man is karto priminė Švarcnegerį...I'll be back! biggrin.gif
Atsakyti