Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Maniske viauksi ant svetimu ir viaukses. Ir niekas laiptinej nepyksta, visi supranta, kad suo yra suo ir jo kalba yra lojimo kalba. Svarbu, kad nesikandzioja 

Atsakyti

Maniske viauksi ant svetimu ir viaukses. Ir niekas laiptinej nepyksta, visi supranta, kad suo yra suo ir jo kalba yra lojimo kalba. Svarbu, kad nesikandzioja 

O ką darytum, jei turėtų polinkį kibt į koją praeinančiam?

Atsakyti

Pas mus yra pora taxu, bet jie loja, ypač vienas, ir puola prie žmonių lb.staigiai. Visa laimė jiems jau uždėjo pavadžius... Nes bet aš esu išsigandus, ką hsu apie msžus vaikus kalbėt. 

Atsakyti

Tokiems reik uždėt antsnukius, jei kitaip nėr rodos. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 balandžio 2021 - 14:52

vesciau ant pavadzio. Dabar einam laisvai. Nu suloja ant kaimynes kokios ir tiek. 

Atsakyti

Trinamės lauke tokiom gražiom dienom 😊 kažką girdėjau kalbant, kad penktadienį snigs, bet netikrinau prognozės, gal čia nesamonė 😁

Priedas  20210420_140226_copy_1062x1416.jpg   286,59KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Galbūt. Jai turbūt patinka būti trenktos vaidmeny 😄

Nu visiškai nesuvokiu...Ir to pykčio ant visų.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 20, 15:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pienė_" data-cid="72816735" data-time="1618921644"><div><p>Galbūt. Jai turbūt patinka būti trenktos vaidmeny 😄</p></div></blockquote><p>Nu visiškai nesuvokiu...Ir to pykčio ant visų.</p>
[right][snapback]72816751[/snapback][/right]

Tiesiog personažas pagalvojo, kad dar aš likus neišvadinta nevisprote, tai pasistengė biggrin.gif Kitą dieną bus kitos eilė biggrin.gif
Atsakyti

Tiesiog personažas pagalvojo, kad dar aš likus neišvadinta nevisprote, tai pasistengė biggrin.gifKitą dieną bus kitos eilė biggrin.gif

Tai, kad ir manęs dar neišvadino. Bet gal nevadins jau.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 20, 16:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72816754" data-time="1618924758"><div><p>Tiesiog personažas pagalvojo, kad dar aš likus neišvadinta nevisprote, tai pasistengė vartotojo įkelta nuotraukaKitą dieną bus kitos eilė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai, kad ir manęs dar neišvadino. Bet gal nevadins jau.</p>

Madam, jei ne paslaptis, kas buvo rankai?
Atsakyti

vesciau ant pavadzio. Dabar einam laisvai. Nu suloja ant kaimynes kokios ir tiek. 

Va tokie faini man šuniai, kurue patys sau šalia eina, o ne atitrūkę pasileidžia į laukus.

Atsakyti

Jeigu pensijinį amžių padidins iki 72... kam tie pensijų fondai tada  :hmm:​ 

Atsakyti