Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Suprantu iki 65. Bet ne ilgiau, juk dėvisi žmonės.. kur 30, kur 60... Logika tik tame, kad valstybri mažiau mokėt reikėtų, nes daug numirs tiesiog darbe ar po darbo, nesulaukę pensijų.

Atsakyti

Betgi tikrai ne kiekvienam darbe gali 70-ties sedet... 

Atsakyti

Taigi jaunos moterys gimdyt visai nenori. Ar jau jei vyru prispaustos koki viena per vargus isstena.. ko noret. Nieko nebus, teks prisileist musulmonu, kad mokesciu moketoju pagimdytu

Kaži ar jie čia puls važiuoti. Per mažos algos 

Atsakyti

Suprantu iki 65. Bet ne ilgiau, juk dėvisi žmonės.. kur 30, kur 60... Logika tik tame, kad valstybri mažiau mokėt reikėtų, nes daug numirs tiesiog darbe ar po darbo, nesulaukę pensijų.

Mano keturios koleges jau mire pensijos nesulaukusios, nors truko visai mazai. Ir viens kolega, nu tas tai pasikore pats. 

Atsakyti

Nebus kas moka mokesčius tiems nuo 65. Nebus iš ko pensijų mokėt reiškia. 

Atsakyti

Taigi jaunos moterys gimdyt visai nenori. Ar jau jei vyru prispaustos koki viena per vargus isstena.. ko noret. Nieko nebus, teks prisileist musulmonu, kad mokesciu moketoju pagimdytu. 

Tie greičiau prigimdo pašalpų gavėjų, kaip ir patys, pvz., Prancūzijoj ar Švedijoj. Nelabai jie dideli mokesčių mokėtojai.

Atsakyti

Nebus kas moka mokesčius tiems nuo 65. Nebus iš ko pensijų mokėt reiškia. 

Tai suvokiu tą. Įdomu, kaip kitose ES šalyse, kiek tas pensijinis amžius.

Atsakyti

Bet suprask, neisnaudosi tos pensijos tu. Po 72 *nu kiek gyvensi, nu 10 metu, jei pasiseks... o kiek metu busi mokejus? Mano stazas jau dabar 33 metai, tai iki  72 busiu  51 metus atarus... absurdas

O kiek tavo mamai metų? Gi nemiršta ir neplanuoja. Mano ir močiutė 99 gyveno.

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 20, 14:42)
<p>Maniske viauksi ant svetimu ir viaukses. Ir niekas laiptinej nepyksta, visi supranta, kad suo yra suo ir jo kalba yra lojimo kalba. Svarbu, kad nesikandzioja </p>

As visada pasijuokiu, kai pamatau bais lojanti šuni biggrin.gif sakau -o, megejas pakalbėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 20, 15:51)
Pas mus yra pora taxu, bet jie loja, ypač vienas, ir puola prie žmonių lb.staigiai. Visa laimė jiems jau uždėjo pavadžius... Nes bet aš esu išsigandus, ką hsu apie msžus vaikus kalbėt. </p>

Maniškė taksiukė daugiausiai, ką galėjo padaryt, užlaižyt negyvai, bet vedžiojom su pavadėliu, kad kokio vaiko neišgąsdintų. Ji verždavosi prie visų žmonių pasisveikinti, pasidžiaugti. Girdėdavo, kad jau mano tėtis grįžta namo ir laukdavo kokį žaislą pačiupus. Jei sustodavom degalinėje ir tėtis išlipdavo užpilti kuro, verkdavo, kad ne visas komplektas, nustodavo tik jam grįžus. Mama neleisdavo miegoti lovose, tai ji palaukdavo, kol mano mama užmigs ir aišku atšuoliuodavo iškart. Jei mes valgydavom, atsitempdavo savo dubenėlius, kad valgyt kartu. Išties, nuostabi buvo.

QUOTE(Karynka. @ 2021 04 20, 16:51)
<p>Jeigu pensijinį amžių padidins iki 72... kam tie pensijų fondai tada  hmm.gif​ </p>

Paveldėtojams. Aišku, vieni gal mielai ir eitų į darbą, bet daugumai išties reiktų kitokio darbo pobūdžio, grafiko. Viena, eiti savo malonumui, kita, kai reikia.

QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 20, 16:57)
Nejaučiau 4-to ir 5-to pirštų. Sako, nuo kompo ir nuolatinio darbo ant kieto paviršiaus taip įvyko. Atsistatymas ilgas ir, arba bus, arba ne.</p>

Riešo kanalo sindromas? Ar aukščiau krapštė?
Būtinai reabilituokis, nes praktiškai nuo to visa sėkmė priklauso.
Atsakyti

UK 2028 m pensinis amžius bus 68 m. Bet jų gyvenimo trukmė vidutiniška ilgesnė nei Lt

Atsakyti

Riešo kanalo sindromas? Ar aukščiau krapštė?
Būtinai reabilituokis, nes praktiškai nuo to visa sėkmė priklauso.

Alkūnės, Pou. Ne taip paprasta. Jau daba ir skauda.

Atsakyti