Vaikams liks, jei pensijos nesulauks. O jei nors menesi ta pensija gaus, tai nieko vaikai nepaveldes.
Kaip jums? Is Janutienes FB
Įsivaizduoji kiek tokios ankstyvos jaunų žmonių, vaikų mirtys dėl avarijų, ligų, gaisrų, kriminalų, alkoholizmo iškreipia bendrą amžiaus trukmės statistiką?
Iš kitos pusės jie ir pensijų neužsidirbę, ne tik pensijinio amžiaus nepasiekę. O tie kurie minėjai sukaups fonduose - tai paveldima. Vaikams liks.
Pažiūrėkim iš kitos pusės, ar verta kaupti galbūt vaikams, kurie paims ir ištaškys staiga nukritusią sumelę, gal geriau verta sau ją išleist, o vaikai užsidirbs. Neabsoliutinu, tik norėjau atverst kitą medalio pusę. Man labai patiko seniai kažkur skaitytas tekstas, kur pasakojama, kad nereikia visko daryt tik dėl vaikų, atiduot skaniausią kąsnį, gražesnį rūbą, na viską geriau, nei sau. Neįvertins. O mama ar tėvai tik labiau suvargę dėl to bus.
Pažiūrėkim iš kitos pusės, ar verta kaupti galbūt vaikams, kurie paims ir ištaškys staiga nukritusią sumelę, gal geriau verta sau ją išleist, o vaikai užsidirbs. Neabsoliutinu, tik norėjau atverst kitą medalio pusę. Man labai patiko seniai kažkur skaitytas tekstas, kur pasakojama, kad nereikia visko daryt tik dėl vaikų, atiduot skaniausią kąsnį, gražesnį rūbą, na viską geriau, nei sau. Neįvertins. O mama ar tėvai tik labiau suvargę dėl to bus.
Vaikai uzsidirbs patys.
As manau, kad tik laiko klausimas, kada leis pasiimti ta sukaupta antros pakopos pensija. Jau tik LT ir LV liko, kurios neleidzia to padaryt, ir vis diskutuojama apie tai.
Man skaudėjo petys, padarė dvi punkcijas, kol kas ramu.pradėjo skaudėt nei iš šio, be traumos.
Taip, dienos stacionare. Daba skauda ir ainu bliaut.
Ka bliovimas pades, kalk geriau nuskausminanciu.
Vaikai uzsidirbs patys.
Na taip, paminėjau tai.
Bliovimas nepadės tikrai. Kalk vaistų
Nieko netaupau vardan vaikų. Stengiuosi tik maximaliai kokybišką vaikystę užtikrinti. Dar už studijas sumokėsiu, jei matysiu potenciala.
Aš nepritariu jokiam turtu krovimui vaikams, būstų pirkimui jiems ir tt. Nebent turi milijonus.
Kitu atveju vaikai turi išmokt užsidirbt ir gyvent pagal savo pajamas. O ne laukt išsižioję ką tėvai duos
Aš spec. nieko ir nekaupiu. Po mirties paveldės nekilnojamą turtą. Tiek.
Gyvenk, nekaupk ir tu 😉
Ka bliovimas pades, kalk geriau nuskausminanciu.
Jau įkaliau. Kol kas nieko.